Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

pust

Kategori: Allmänt

Efter en lååång 12 timmars arbetsdag är ja heeeeelt dööööööööööd :/ Men de är tokigt goa pengar, och ja har absolut ingen ångest för onödig spendering. heehe ;) Det är 18 dagar kvar tills ja sitter på flyget, påväg till solen och kommar ha 16 dagar heelt ledigt, tillsammans med Max. Åhhhh så underbart!

Imorgon är ja ledig och kommer utnyttja det maximalt, därmed slippa ställa klockan. Hur skönt är inte det ?
Nu ska ja hoppa in i en varm dusch och sen lägga mej i min stoooora säng(:

Det finns människor som aldrig kan glädjas åt andras vägnar, utan glädjen kommer endast när andra stöter på motgångar, och det är jag sjukligt trött på. Dags att få upp ögonen snart?

shiet

Kategori: Allmänt

Oh mina älskade vänner .. Kom nyss på att fredagen den 12 / 3 är den enda dagen jag är ledig, innan jag åker. Så jag är mer än redo för en hejdundrande ute kväll just den fredan ! Annars blir det inte försen den 16 / 4 :S SHIT! Så den dagen, den sorgen :)

sinnes

Kategori: Allmänt

Resan är bokad och betalad :D 18/3 vinkar vi Sverige hejdå och åker till Thailand ! Gissa om jag är glad ?
haha, välkommen till mitt liv ;)

Angel

Kategori: Allmänt

jag saknar dig

vaccination

Kategori: Allmänt

Pjuuh, Max kom på i sista sekunden att han inte var vaccinerad, men tack gode gud så var det inte försent ! Axessakuten är bra shit ;)
Jag kollar som en tok på nätet efter den perfekta resan, och ja kan ju säga att ja inte är långt ifrån . heheehe!

Jisses

Kategori: Allmänt

Oj vilket humör jag är på :) har t.om städat mitt rum med ett stort leende ! Sjungt, dammsugit, dansat loss i bara underkläder, haha tacka gudarna för att ingen såg mej ;) Tänt massor av doftljus, så nu kommer det lukta spa i hela huset, haha smarrigt .

Maxii har skaffat sen en sprillans ny Canon, så ni kan allt förvänta er briljanta bilder. Han är duktig :) Jag måste bara lära mej att tycka om att stå framför kameran, vilket jag igentligen hatar, hehe men de kan la inte vara så svårt ? Mami ska hjälpa oss att fixa en bra plan om hur vi ska åka runt i thai, kan vara ganska bra att vara någorlunda förbereda när vi kommer dit, då vi i princip bara kommer att ta med oss varsin ryggsäck. Åhh va detta kommer bli bra :D



Jag lever i en fantasivärld, MEN jag är bäst på¨att göra fantasin till verklighet

Tjiiho :D

Kategori: Allmänt

vecka 12 & 13 ! Thaaaai here we cooooome :D

somliga vill, men ja ska !

Tors

Kategori: Allmänt

Att behöva betala 220 kr för att hyra tre filmer är inte helt okej ! ( en dag försenad ).

En stor sten släpptes igår, när jag tog mod till mej och verkligen kollade upp hur det låg till. 99,9 % säker ska den ju vara, så jag får ge heeela min tillit till dagens uppfinningar (:
Igår avslutades kvällen hemma hos Max pappa med kräfter och vitlöksbröd, yummi ! Vi la oss redan ca 20.00 och Max somnade fort, medans ja kollade klart på filmen. Skönt att lägga sig OCH somna så tidigt! Va inte alltför pigg när klockan ringde 05.45, men upp kom jag ( med hjälp av Max ) haha !
Jusst nu väntar jag på ett samtal som förhoppningsvis påverkar våra planer posetivt, åhh ja vill ! ( spec när jag jusst nu kollar ut genom fönstret och det ös snöar )

hårt arbetande kvinna

Kategori: Allmänt

Kass på att uppdataera ? njaae, vet ej om ja ska ta åt mej. Haha !
Har bokstavligt talat haft fullt upp de senaste dagarna, och en data har ja inte haft en tanke på. Men jag ska försöka bättra mej . promise ! ska dessutom leta reda på min kamera som vart borta ett bra tag, så ja därmed kan dela med mej lite av mitt underbara liv :) heeheh. Ska även lära mej hur man skickar bilder från iphonen till bloggen,( pjhu ). Att videoblogga kommer nog aldrig finnas med på min världskarta, då ja anser att stå och prata i tomma intet med en lins rakt i fejjan inte är riktigt min grej .. Håller mej till öga mot öga. Haha ;)
Nu äre duschen som kallar och jag besvarar, så heeeey

Donken

Kategori: Allmänt

Nu är vi på väg hem och det är SNÖSTORM! fick köpt en massa "bra att ha" grejjer. Så låter det altidskrid når man är där, och man tror att man gjort sitt livs fynd, men oj vad tokigt det blir närC man ser summan Man är uppe i. jag är iaf nöjd;)

På väg

Kategori: Allmänt

Jag, Nicole och Max är på väg till ullared:) spendera pengar är vi för bra på. heehe;)

glömde

Kategori: Allmänt

Jag har ett tillfälligt mobilnummer fram till den 24 februari, mitt vanliga nummer kommer då föras över

0708-150264 (tillfälligt)

Tickets!

Kategori: Allmänt

Sitter fort i bara morgonrock, dags att klä på mej ? höhö

Har btw köpt biljetter till Pink (23 juli - ullevi ), och har 2 biljetter över. Vill du följa med så hojta :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

I förrgår var jag och Max och käkade på Hard Rock, gott men dyrt ! Skulle gått på bio efter det, men på väg till bilen, ångrade vi oss, så vi åkte och hyrde filmen Upp ist :) Haha jisses, high five på den !

Igår var jag tokigt händig. Hann bla : Köra max till hamnen, åka till partille för att träffa syster, öppna förskolan med lillan, fixa 1000 papper, hämta max, vi åkte till stan, käka lunch, sen backaplan, överallt, korvetten, sen hem.
Jag och Max avslutade kvällen med några xider / öl i ett varmt mysigt bad med tända ljus. Tummen upp !

botad

Kategori: Allmänt

Idag är det tisdag och snart helg ! ( optimist ?) Planerna var att åka till landet, men icke ! Ska jobba fredag kväll och på söndag ( börjar iof 15.00 ). Får bli en annan helg inom snar farmtid (:

Har nyss vart hos läkarn, och äntligen fått penicillin . Nu ska bakterierna DÖÖÖÖ ! heheehe ;)

Igår på jobbet så blev ja lite rädd för mej själv. Jag vettifan va jag gjorde, men det sa knak i ryggen ( svanken ) och mina ben blev förlamade (?!) under en kort stund. Svartna för ögonen och började kallsvettas. Usch! Har haft en helvetesnatt, så fort jag rörde mej vaknade jag av smärta :/ Ajajaj
Nu äre bättre och jag är fit for fight igen :)

suck

Kategori: Allmänt

Jag hatar att jag alltid ska ha så bråttom med allt . Vill ja ha nått / göra nått så ska det ske NU och inte om ett halvår. S-U-C-K. Med det lägger jag på några extra kilo förväntningar som sedan ändå brukar rasa. Om ja ska lyssna på min magkänsla, kommer detta fallet läggas ner inom snar framtid :( åhh




Tidsoptimist - jomenjavisst

Happy valentine

Kategori: Allmänt

Någon som missat vad det är för dag ? Hehe eller ni kanske är lika oromantiska som jag är ? eller njae, ja kan allt, bara ja vill . Min dag har iaf bestått av mys rätt igenom. Sov ut för första ggn på ja vet inte vad ( vaknade tidigt, men slapp ställa klockan :) . Jag och Max åkte in till stan, där han hittade ett par snajsiga skor,  ja såg en så grymt fin jacka till honom ( blev serri nykär när han tog på sej den ), men dumdum köpte den inte :/
haha yeye, snygg var den iaf ..

Igår var vi på casino, där Max vann en liten peng . Självklart backade jag . Höhö

hooome

Kategori: Allmänt

Nu är ja hemma igen efter två helmysiga dagar med släkten. Dagarna har bestått av ledighet, frisör, mat, sömn, sällskap osv osv .

När jag kom hem möttes jag av en sprallig Max som genast drog med mej till Allum ( huh ?! ), där jag fick köpt en Iphone :D tjiho ! Det var dessvärre en viss grabb ( Max ) som inte blev alltför glad, då även han blev sugen. Så kvällen kommer bestå av mys, samt checkning av min nya vän. Haha !

Imorgon blir det förhoppningsvis en god räkmacka inkl dricka på hotell Gothia, och övernattning ( ant där, eller Avalon ) .
En resa ska även bokas inom snar framtid, och jag lever ! Jag looovar att min älskade Melle vakar över mej däruppe, och leker rövare med allt och alla. Min fina !

Värsta

Kategori: Allmänt

Underbart! Tranbersdryck är för nuvarande min bästa vän. Uvinfektion is the shit

road

Kategori: Allmänt

Nu har jag tagit mitt pick och pack och åkt till östergörtland några dagar. Skönt att komma hemifrån lite och bara bli bortskämd av all kärlek. Behöver andas lite och komma ifrån verkligheten några dagar .. Har precis blivit gödd av massor och god mat, och åker snart tillbaka för att sova .

Jag har så drömmar som jag SKA uppfylla, och jag kommer inte göra det själv :) många helger framöver är bokade, och ja ska leva. Leva mitt liv

VÄRLDENS finaste !

Kategori: Allmänt

Nu är min älskade prins världens finaste ängel. Går inte att beskriva med ord vilken jävla smärta jag känner innombords. Allt gick bra och han var lugn hela tiden. Kan tro att han visste vad som skulle hända . Värsta var när ja skulle säga hej då, ett riktigt hejdå. Han blev orolig och gnäggade så fort ja vände ryggen till, men tillslut var det ett annorlunda varmt gnägg, precis som att han sa till mej att allt var okej. Jag klarade inte av att vända mej om den sista gången .. Efter några minuter gav han ifrån sig en djup suck och började pilla med sitt hö, det var då ja kände att det var dags. Min älskade fina Merlin. Du kommer alltid att vara mitt hjärta

som det sista jag sa - vi ses på andra sidan

neej !

Kategori: Allmänt

Det känns som hjärtat är i 1000 bitar, jag mår illa ! Idag är dagen då det är dags att säga hejdå. För alltid

hmhm

Kategori: Allmänt

Helgen har varit suverän :) Har haft kanon mysigt med Max, Patricia, Tommy, Jimmy och Natalie. Med bra sällskap kommer man långt !






Idag är de en jobbig dag .. Vill inte tänka . Imon händer det. Jag vill inte ! Panikångest, men ja vet att ja inte kan göra NÅGONTING! Bara låta det hända. Min Merlin, min fiina Melle.







händigt !

Kategori: Allmänt

Jeklar va händig ja har vart idag och klockan är bara 12.00 ! Jag har vart i stan / fiskehamnen, kollat på film, gjort ordning i stallet, ätit frulle, duschat, gjort ordning mej, dammsugit, plockat i ordning hemma, fixat rummet, vart ute med hundarna osv. Nu ska ja snart tillbaka till hamnen för att hämta Max, sen ska vi till Partille, ska leta efter najsiga stövlar, och hälsa på min underbara syster och hennes lilla troll :D

Snabba cash

Kategori: Allmänt

Jag, Max, Tommy och Patte var och såg snabba cash igår. Halefuckingluljah va snygg han ääär (: grrr ! Haha nämen vafan, i vissa scener fick jag nästan skämmas. Ibland fick han till det, haha ;) Hade det inte vart för Joel Kinnaman så hade nog inte filmen vart lika bra, men ja ger den 7.5/10.  Värd att se, klart! MEN har du inte sett Avatar ? GÖR DET ! Jag älskar den . Jisses sikken film.

Tiden rusar och ja har 1000 grejjer ja ska göra. Skriver sen.

Överfullt

Kategori: Allmänt

Ojj .. Nu när jag var ute i stallet slog det mej hur jävla mycket grejjer jag har . Vart ska jag göra av allting ?! Nu när jag har eget stall så får grejjerna plats, men sen då ? Kan fylla en hel lägenhet med bara hästgrejjer. Så om det är någon hästgalen där ute som söker något, hör av er ! Jag har nog allt man kan tänkas ha i häst väg. Har b.la två sadlar som ja ska sälja. En svart Jackson Santa cruz, samt en sprillans ny brun prestige versailles ( använd ca 5 ggr ). Har även massor av träns, täcken, benskydd osv osv ..




Jackson ( dock är min svart ). ca 3.000 kr


Prestige Inköpspris idag 16.950:- kr, säljer min för ca 13.500. Har även matchande stigläder / sadelgjord / träns / förbygel / benskydd osv. Kan sälja allt för ett bra pris.

Båda är hoppsadlar och helt underbara ! Prestige sadeln måste upplevas. Både häst och ryttare ÄLSKAR den



matchande förbygel / martingal. Tummen upp för den !

lillördag

Kategori: Allmänt

Ojj vad tiden går fort ! Hinner knappt hålla koll på veckodagarna längre, ännu mindre tid på att hålla koll på sig själv ? heyhopp.
Jag har så gott som planerat resten av min vecka, bara det att de människor jag har planerat in inte vet om det. Heheehe ;) Bio, bowling och massor av mys står iaf på schemat. Borde vara mysexpert vid det här laget (:

Anyway, finns det någon sate där ute som vet om det finns någon najs hyresrätt ledig ? Jag vill, helst igår.


 Tjusigt kort :) För exakt ett årsen hade vi snart spenderat våra 2 underbara veckor i egypten. Ett årsen ..

fortsätt bara andas

Kategori: Allmänt

Frullen avklarad (: Dags för dagens sysslor. Haha, ja har faktikst mina rutiner.  Väntar på att Miss P ska ringa, blir nog en tripp till Borås


Allt ont har något gott med sig

Kategori: Allmänt

Finns det egentligen något positivt med vintern ? Det är såååå många som faller ner i en svacka, och det är sjukligt svårt att ta sig uppåt. Men med alla runtomkring sig så kommer man fan upp till slut. Tre steg fram och två bak. Hur jobbigt det än känns i vissa situationer så får man aldrig sluta kämpa !
Jag är en människa som (tack gode gud) förlåter . Jag tål ganska mycket, och det känns som att jag blir allt starkare med tiden. Mitt motto har alltid varit : Det löser sig. Och visst gör det det ! Det kan ta mycket på krafterna, men det blir alltid bra tillslut.  När allt känns hopplöst vet jag vilka jag har vid min sida, och det gör att jag orkar. Min start på 2010 har inte varit den allra bästa, men det finns människor som har det värre.. Jag vill inte sitta hemma och tycka synd om mej själv, för sån är inte jag. Jag är öppen ( för det mesta ) och vill att folk ska vara öppna tillbaka. Och det vet jag att många är. Känns underbart att mina vänner + familj litar på mej . Dom vet att dom kan ringa till mej 24/7 och bara prata av sig. Jag kanske inte alltid kan komma med heta tips, MEN jag kan lyssna.

Många kanske undrar varför jag har börjat umgås med Max igen. Det jävla svinet som har gjort mej så illa!?
Han har vart min bästa vän under ca 1.5 års tid. Om man säger så här att hade min bästa tjejkompis sårat mej psykist pga personliga skäl, men sedan förklarat sig, skulle jag då vända ryggen till och be henne dra åt helvete ? Njae ja tror faktikst inte det .. Hade detta upprepats så hade jag klart tänkt om. Om vi vänder på steken och att det plötsligt är jag som sårar någon, hade inte jag då velat bli förlåten ? Alla är vi människor, alla gör vi misstag. Man kommer att göra stora misstag under sitt liv, förmodligen nya. Livet kanske tar slut i morgon. Tyck vad ni vill, men jag vill då inte gå på min bästa väns begravning som ovänner. Värt att tänka på. Var rädda om alla nära och kära ni har runtomkring er, för det kommer iaf jag vara
 


Ohhh :/

Kategori: Allmänt

Nu fick ja en såndär jobbig magkänsla igen :/ inte okej. Galet nervös, men varför ?! Behöver nog fan proffshjälp snart ..

MIN

Kategori: Allmänt

Beslutet är fattat på riktigt. Finns ingen återvändo. Verkligheten kom ikapp. Tisdag 9/2. FAN


Jag älskar dej

Bio

Kategori: Allmänt

Snabba cash ikväll ? Är den bra ?!

Min dröm

Kategori: Allmänt

Hur ser ditt drömbröllop ut ? Originellt ?
Mitt bröllop vill ja ska bli minnesvärt, just like this ! :D

avsugen

Kategori: Allmänt

Om jag är sugen på något, och sedan försvinner detta suget, har jag blivit avsugen då?

Im back !

Kategori: Allmänt

Vaknade för ca 2 timmarsen av att jag var skållhet ! haha Max hade lagt på mej dubbla täcken ( ovanför sängen finns även en varmluftsfläckt), och han hade vart noga med att hela min kropp skulle ligga under dessa två underbara täcken. Tack hörrö ;)

Haha kom och tänka på en annan clever sak som den där Max har gjort. Igår när ja grejja i stallet, kom han in med en vildkatt nertryckt innanför hans väst ?!
- Naaw kolla här vad ja hittade där ute, visst är den söt ?
Observera att denna katt ALDRIG har blivit buren, den har knappt haft mänsklig kontakt.