Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Fiber

Kategori: Allmänt

Här hemma har vi nyss vaknat och har precis fyllt på kaffekoppen medans ytterdörren blir nersprungen av fiber installatörer som ska försöka koppla på och åtgärda tabben som den första nissen gjorde. Om några timmar ringer de på dörren igen, fast då är de bästisarna som kommer och leker ikapp med oss:). 

Pust

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen alla julklappar klara, även om vi vuxna inte skulle köpa något tillvarandra, som vanligt.,;) Tog ett sista minuten ryck till ett köpcentrum förut för att finjustera de sista, holy banana vilket kaos. Magkänslan sa spring så fort du kan, men alla dessa glittrande skyltfönster fick mig att stanna en timme extra. Men jag överlevde utan att bli bombad, pjuh, och ska slå in de sista paketen innan jag kan andas ut och faktiskt försöka inse att det endast är tre dagar kvar till julafton, galet. 
Det mysigaste i hela världen. 

Tvillingdejt!

Kategori: Allmänt

När kidsen fick in tekniken och fattade vitsen med paketen under granen så revs pappret av snabbt kan jag lova. Två stora fluffiga nallar gömde sig där under och dom blev helt tokiga när dom fick krama om dom för första gången. Twins in crime ;) 




4e advent

Kategori: Allmänt

Med tindrande ögon och beundran så har tjejerna varit med och klätt sin första gran, med julmusik i bakgrunden och pepparkakor som avslutning. När dom vaknade i morse hade tomten varit och lämnat två stora paket, som två timmar senare fortfarande ligger kvar, dock utan paketsnöre som var de enda intressanta, hehe!. 




Så mycket kärlek

Kategori: Allmänt

Mitt hjärta kommer snart att explodera ! Herregud vad jag älskar mina vackra, underbara, kloka, snälla, omtänksamma, nyfikna, fantastiska kids


Intresse

Kategori: Allmänt

Vi packade ihop oss och åkte iväg för att äta lite mellanmål tillsammans med våra fyrbenta vänner, hästarna. Jag kan nog andas ut och vara rätt så säker på att tjejerna har ärvt den rätta genen av sin mor, pjuuuuuh;) Jag kan nästan inte vänta tills dom får prova sina första ridoutfits och tills deras små fluffiga ponnysar står i sina boxar. Drömmen 


En fri helg

Kategori: Allmänt

Gaaaah vilken skön känsla! En helg har passerat och gav mig mängder med ny energi, de behövdes känner jag nu med facit i handen. Att bara få vara Gela i 24 timmar, där ingen har behövt vara beroende av mig eller att jag har behövt ta minsta lilla ansvar över någon annan än mig själv har varit så skönt. Satte i nyckeln i dörren 02.45 och vaknade av mobilen 11.00, that feeling. 
Jag ska borsta bort glittret ifrån igår och skura golvet här hemma, innan jag åker och hämtar kidsen hos svärföräldrarna och mannen på flygplatsen. Puss!