Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Weledas baby sortiment

Kategori: Allmänt

Efter att ha läst runt och sökt efter info ang vad som är bäst för tjejerna gällande bad och massage så var de weledas sortiment som föll mig bäst i smaken. De som är speciellt anpassat för barn finns att köpa på Åhléns, Life och babyproffsen. Det finns även ett vuxensortiment och allt doftar så otroligt fräscht! Just till barn är de ringblomma som gäller och jag tycker att de doftar alldeles lagom för att vara på en babys hud. Massage oljan, oj vilken skillnad på den och natusans skräp. Den sjönk 
 in i huden och återfuktade på djupet medans de billigare alternativen lägger sig som en klibbig yta och kletar av sig på kläder osv. Klart värt att investera i :) finns även dofter man kan hälla i badet i mindre doser, och jag själv föredrar lavendel till kvällen då de verkar lugnande och upplever att tjejerna blir helt avslappnade och harmoniska utav av den. Så tummen upp för weledas produkter! 





Äh, va inte så töntig

Kategori: Allmänt

I två års tid så har jag vart livrädd att köra med min bil på vinterväglag, har känt att den gör precis som den vill och jag har varit nära många gånger att smälla pga halka. Har sagt till Max många gånger att vi måste byta däck, men han har lixom ryckt på axlarna och tyckt att jag vart lite överdriven när jag inte ens vågar byta fil på motorvägen när det ligger lite snö på marken. Tills igår när han själv höll på att köra i diket. Då jäkla blev de fart och han förstod vad jag menar. Vet ni vad de värsta är?!?! Mina vinterdäck är i själva verket SOMMARDÄCK!!! Konstigt att jag har glidit runt som Bambi på hal is på vintrarna och vart livrädd på vägarna. Så vi har alltså bytt från sommardäck till sommardäck mellan perioderna. Herregud. När jag köpte bilen så sa dom att de var allround däck, in my ASS. Så nu har han äntligen vart och bytt till splitter nya dubbdäck, tack gode Gud att de inte har hänt någon olycka under dessa vintrar. Att jag tappat däck under åkturen är en annan historia, hehe ;) 

3 månaders kontroll

Kategori: Allmänt

Kl 15 idag var de dags för BVC besök där de skulle mätas, vägas och fås sprutor. Båda har gått upp ca 500 g var och växt ca 2 cm på längden, duktiga tjejer :). När de var dags för sprutor så högg de i mamma hjärtat men jag tror på att vara stark inför barnen och visa att det inte är något farligt. Fick pressa tillbaka tårarna och klumpen i halsen och jag tror att de jag visar inför barnen smittar av sig. Är jag stressad och stirrig så förs de över direkt till tjejerna, alltså så är de det sämsta man kan göra. Dom skrek i ca 10 sek men blev trygga när dom kände att jag var lugn. Nu ligger dom i mitt knä med lite varmare pannor  än vanligt. Mina små krigare <3



Vinterland

Kategori: Allmänt

Passade på att smita ut i skogen förut med hundarna när jag fick chansen. Hur härligt?! Lyckliga hundar = Lycklig matte ! Många undrar om vi tagit över Tindra helt och svaret är alltså ja. Att vi snart är i behov av en hel skolbuss för att kunna förflytta hela familjen inkl barnvagn samtidigt är kanske förståeligt ;) 


Natusan baby oil bed time

Kategori: Allmänt

Dags att börja passa sig och aldrig lita på att baby produkter faktiskt är skonsamt mot barnens känsliga hud om de inte är ekologiskt. Jag själv har använt natusans olja och badskum, både den vanliga och den "bed time" med doft av lavendel. Men nu åker dom i soporna med huvudet före och jag ska göra en storrensning bland tjejernas hygienartiklar. Jag ska bara köpa produkter ifrån Apoteket eller ekologiska sidor på nätet, detta är ju fan sjukt. Hade jag haft råd så hade jag bara använt ekologiska produkter till mina barn, såsom kläder, blöjor ersättning osv men med dubbelt av allt håller inte i längden :( Ni som har barn, kolla igenom vad ni har och lita aldrig på produkten även ifall de är ett stort varunamn som står på etiketten. Stackars stackars barn, detta är alltså en bild på en liten pojke efter ett bad med natusans olja i. 



Error

Kategori: Allmänt

Jag ska aldrig mer exprimentera oss fram med sovrutinerna, fast å andra sidan så måste vi zickzacka oss fram för att komma på vad som fungerar bäst för oss alla. Jag är lyckligt lottad som har fått två barn som sover hela nätter, men att lägga dom 23.00 varje kväll håller inte i längden. Nu är vi nere på ca 21.30 och att ge sig på läggning kl 18.45 är väl lite väl saftigt. Pucko. Nu har alltså Tyra legat och snackat i sängen brevid i ca 1 timme och har precis somnat om efter lite nattmat. Nu jädrar säger vi godnatt och kysser klockslaget 19.00 i röven. Nån dag når vi dit men att säga att vi är idag är att ta i ifrån tårna ;)

Höhö

Kategori: Allmänt

In my face att klockan hade slagit natt för Tyra. En powernap på ca 1 timme, sen är hon fit for fight igen och redo för att komma upp och hålla resten av familjen sällskap. Nu ligger båda i soffan med flaskan som fokus och är sådär härligt trötta så att deras ögon går i kors. Snart är de dags för sängen på riktigt och dom där timmarna vi föräldrar får för oss själva på kvällen går åt till att somna i varandras famnar, typ. Så snart säger vi oxå godnatt och laddar inför den sista måndagen som 2014 bjuder på. Puss!
 



Vass

Kategori: Allmänt

Idag fick vi vässa armbågarna och kriga oss in till stan, men till allas förvåning vad de ganska lugnt med folk? Kors i taket! 

Har precis badat och masserat mina små ladies och försökt mig på att lägga dom i sin gigantiska säng med ett försök att söva dom redan nu. Håll i hatten men Tyra somnade med en gång, medans Nellie ( aka Gnällie ) har på något magiskt sätt lärt sig klockan och var "smart" nog att inte köpa min luring ;) hehe! Hon sitter istället hur nöjd som helst i sin vagga och flinar och myser av att få sina föräldrar för sig själv en stund. 
Imorgon är de dags för BVC och tjejerna ska få sin tre månaders spruta. Älsklingar, ni börjar bli så stora! 

En julklapp som är guld värd! Jag kan kommunicera med dom genom kontrollen, sätta på olika vaggvisor och hålla koll så att dom inte hittar på några hyss ;)

Raketfart

Kategori: Allmänt

Dagarna går i 190 och jag kan inte längre hålla koll på vad som hände igår, därav har jag glömt bort bloggen lite och hänger inte riktigt med att julen faktist redan är över. Denna julen var nog den bästa på många många år. Inte nog med att jag och Max firade ett år som förlovade, vi har även två underbara barn som fyllde 3 månader på självaste julafton. Och att vi fick fira den ihop med bådas familjer var lite som grädde på moset. Dagen innan var de uppesittarkväll här hemma, och fullt hus var milt sagt ;) Svärföräldrarna och barnens faster sov över ( i det äntliga färdiga gästrummet ) och vi började med att äta en riktig julfrukost och öppna paket på morgonen. När vi var redo och färdig packade åkte vi alla till mina föräldrar och fortsatte julfirandet där. Där utdelades de mängder av glädjetårar, känslostormar, kärleksbrev och snö! Barnens reaktioner på tomten var lite blandade, mina fattade såklart ingenting men tyckte färgen på dräkten var fantastiskt fin ;) Äldsta systerdottern agerade Nisse och hade fullt sjå med att hjälpa tomten att läsa på alla paketen så att de hamnade i rätt händer, medans Mini skrek i skär skräck när tomten ropade upp hennes namn. Hela dagen var full av kärlek och den dagen kommer jag minnas med glädje. Jag är så sjukt tacksam för att vi får uppleva detta tillsammans. Jag vet att det inte är alla som har det lika bra som dig och mig och jag skänker en strykande tanke till alla som har de svårt där ute <3 





 

Suck

Kategori: Allmänt

Att jag inte fattade de på en gång. Klart som FAN att folk ska bilda sig en egen uppfattning och få förutfattade meningar om precis allt. Att vilja missuppfatta och bygga ihop en höna av en fjäder såfort minsta lilla chans ges atill att tycka och tänka är för mig så jävla tragiskt. Inlägget jag skrev innan är alltså INTE riktat till mitt liv, min andra hälft och livskamrat Max. Klart som fan att han är min abslout bästa vän alla dagar i veckan och att jag  tar alla kulor i världen för hans skull, men de var lixom inte det jag menade. Tror folk fattade att den man lever ihop med och väljer att dela sitt liv med är en del av sig själv och ordet vänskap i det sammanhanget är lika självklart för mig som att man delar dusch med varandra när man bor under samma tak. Om du själv lever i ett förhållande där stöttepelaren börjar svaja och tryggheten inte finns där så hoppas jag att du lämnar de, helst igår. 

Turn back

Kategori: Allmänt

Ibland önskar jag att jag var född som kille. Allt känns så enkelt och oskyldigt och dom tar lixom livet lite med en klackspark. Att vara impulsiv och ta dagen utan att ha nån direkt plan är lite så som jag vill leva. Att kunna ta en spontan utgång tillsammans med min bästa vän en helt vanlig lördags kväll. En liten detalj. Det finns ingen bästa vän. Jag har ingen vän som jag kan vetliera med och öppna mig helt för. Dom jag tror jag kan lita på, litar i sin tur på en annan och plötsligt så är bollen i rullning. Jag vet att det var så förr oxå, men man skakade lixom av sig det och fortsatte som inget hade hänt. Men idag gör de för ont. Kniven sitter inte fast i ryggen, den vrids sakta men säkert varv på varv tills man tappar fotfästet. Om jag tittar i backspegeln idag så kan jag redan se då att allt bara var en fasad och hur mycket man än gav så fick man aldrig något tillbaka. Stunder jag saknar där jag önskar av hela mitt hjärta att det faktist fanns någon slags äkta vänskap. Stunder då man behövde ringa någon och visste utan att tveka vem som samtalet skulle gå till och man behövde aldrig kolla på klockan på dygnet. Jag har människor i min närhet som jag kan prata med, men absolut inte på samma sätt som förr. Stunder när man mådde skit och kunde sitta och prata med en vän på stranden tills solen började leta sig uppåt efter en känslosam natt och man kände sig trygg i att man blivit tagen på allvar. Utan att bli dömd och ifrågasatt. Idag är allt så komplicerat och skrap på ytan, det gör för ont för att kämpa. Bara för att jag har blivit mamma så är jag precis som vanligt och kan i princip göra allt jag kunde göra innan, men idag ser jag bara ryggarna på dom flesta och deras ryggsäckar är inte heller hela och rena men dom väljer ändå att slita på tyget tills de tillslut brister. Min ryggsäck är ny och ömtålig men jag ska fan skydda den så mycket jag bara orkar.

Twins

Kategori: Allmänt

Man vet att man har tvillingar när : 
 
Deras säng nästan är större än våran

När nappflaskorna tar mest plats i köksskåpen 

När man blir översköljd av presenter men hoppar högt av lycka när man får en blöjleverans 

-När man tycker synd om föräldrar som bara har ett barn i vagnen, hallå vad har hänt med den andra? 

- När man undrar varför de luktar kräks överallt, men märker när man ska lägga sig att hela axeln är dränkt 

- När man efter sjuttonde gången har haft strumpan som golvmopp och tänker, äsch jag får väl slänga den i tvätten imorgon


Över

Kategori: Allmänt

Tjejerna sover fortfarande och jag har lyxat till det med att äta frukost själv och kaffet är fortfarande varmt! Jag har inte hjärta att väcka dom, men snart måste jag då vi ska åka och shoppa dom sista julklapparna. I år känner jag mig faktiskt ganska nöjd över vad tomten har åstadkommit, jag hoppas bara att han hinner lägga sista paketet på brevlådan innan det blir onsdag. Hur gör ni med julklappar? Hos oss låter de alltid - "nä men iår köper vi BARA till barnen, det är så onödigt att vi vuxna ska byta pengar." 
Men:
- " jag tänkte på de, jag köper nått litet iaf" 
De slutat alltid med: 
- " vad önskar du dig? Säg minst 5 grejer så skriver tomten upp de även fast du är vuxen "

Haha va fasen. Det är ju så mysigt och tomten kan ju inte komma tomhänt på självaste julafton. Nej nej hos oss är alla barn, oavsett ålder :) 




Effektiv

Kategori: Allmänt

Tjejerna är vakna i princip hela tiden nu på dagarna så de kan vara svårt att få till stora projekt. Men träningen är fasen något jag prioriterar högt just nu så då får man ta till första bästa lösning. Eftersom att de spö regnar ute så är promenad uteslutet, annars räcker de med 45 min effektiv promenad med tvillingvagnen. Det blir jag och och min pt Olga Rönnberg som får köra inomhus medans kidsen ligger i gymmet brevid på golvet. Enkelt hittills men jag har två hundar som kommer och kastar leksaker på mig och är lyckligare än någonsin. Plankan i 60 sekunder börjar bra, men att få en 15 kilos klump hund på ryggen när de återstår ca 20 sekunder krånglar till de lite. Blir jag irriterad på dom så viftar svansen ännu mer och jag får ännu en leksak framför fötterna. Träningspasset slutar i en enda stor lek och hundarna bara älskar den där Olga ;)



Tapetjakt

Kategori: Allmänt

Igår tog jag mig själv i kragen och åkte ut för att köpa hem till tapeter. En baggis tänkte jag - "puss puss hjärtat! Jag åker bara och köper lite tapeter, är hemma om typ en och en halv timme". In My ASS att jag var. Efter x antar timmar och ett flertal olika butiker så ville jag slå personalen i huvudet med tapetrullefanskapet och skrika rakt ut! Hjälp mig!! Hur svårt kan de vara att fatta hur jag menar och ta fram exakt den nyansen jag vill ha?! Framförallt, se till att ha skiten hemma. - Jo jag kan beställa åt dig, kommer finnas i butik den 20e januari. - Ja men tack gör gärna det. När du ändå beställer så kan du väl be dom skicka med ett kraftigt rep till dig? 

Slutade med att jag blundade och pekade, tog tapeten under armen utan
att veta hur den såg ut, betalde, satte mig i bilen och surade. Fan. Detta var den första tapeten. Jag skulle ha tre. 


Hjälp

Kategori: Allmänt

I eftermiddag har jag vart sådär snuskigt arg och irriterad helt utan anledning. Och argare blev jag för att jag var arg, ja ni vet .. Jag tycker synd om Patrik och Max som har stått ut med den här förbannade argbiggan och mer grinig blev jag när dom försökte lösa mina problem som inte finns och komma på vad som har triggat igång mig. Alltså va faAn! Kände att de var lika bra att gå och lägga mig och fortsätta försöka vinna kampen med dom förbannade napparna som inte vill stanna kvar i tjejernas munnar. Har sjungit "vyssan lull " som jag inte ens kan texten på säkert 35 gånger på repeat. Ni hör ju.. Klappa kaktusen medhårs så gör de inte lika ont. Godnatt.

Inspiration tack!

Kategori: Allmänt

Jag har dragit ut på att göra ordning vårat gästrum länge nu men känner att det faktiskt får vara dags att börja med de. Började med att sätta upp en tapet men jäkla skit va svårt de var med mösteranpassningen vid fönstret osv. Ville bara börja fulgråta och slet ner skiten igen. Jag slängde den tapeten och nu står jag här. Utan tapet och utan inspiration. Gaaaaah! Jag ska nog slänga in en färgbomb, stänga dörren och låta allt fixa sig självt. Typ. Eller bomma igen dörren och aldrig mer gå ner för trappan. 

Sleepy

Kategori: Allmänt

Denna lilla damen fick jag väcka 11.00 idag. Hade jag vart smart så hade jag gått upp när dom åt kl 08.00 för att hinna med allt som måste förberedas och fixas, men jag kan verkligen inte slita mig ifrån dom. Istället har morgonkaffet pågått i ca 3 timmar och vi har inte ens kommit ur pyjamaserna. Alla sysslor springer inte ifrån mig men de gör tiden. Jag njuter för varje sekund jag har tillsammans med tjejerna och jag känner mig sådär härligt nykär när jag faktiskt inser att dom är mina! 




Morrs

Kategori: Allmänt

Idag säger vi godmorgon här hemma i ett riktigt mysmood :) Igår var jag i Ullared medans pappan var hemma med tjejerna. Fick köpt en del skit men även massor av fina kläder till tjejerna! Jag trodde inte att de fanns så mycket fint, men favoriterna var så klart de färgsprakande pyjamaserna och de glittriga tröjorna. Idag är de en sån där slappis dag med lite inslag av småfix i huset, såsom att låta tvättmaskinen gå på högvarv och förbereda inför granen som anländer ikväll. Puss och gos ! 


Kvällsmål

Kategori: Allmänt

Gav tjejerna mat ca 21.15 med tanke att lägga dom tidigare än vanligt. Båda somnade med flaskan i munnen men vaknade såklart i sängen ( den magiska timmen var ju inte slagen! ). Båda har legat och pratat i sängen sen dess med världens största leenden och blivit lite irriterade mellan varven pga att nappen faktiskt åker ut när man ler med hela ansiktet. För ca 20 min sen så tänkte jag  ge dom ett sista kvällsmål innan de var natt på riktigt, men tror ni inte att under tiden jag fixade flaskorna så somnade båda två. Det var bara att smyga ut igen, hälla ut all mat och själv krypa ner i sängen. Imorgon är de dags för en liten tripp till Ullared och köpa all skit som "kan vara bra att ha" ;) godnatt alla fina 

Alltså..

Kategori: Allmänt

Inte du nu igen.. Hur tusan ska jag berätta för mamma att det faktiskt är en till bebis här? Hon kommer aldrig tro mig .. 

Solsken

Kategori: Allmänt

Underbart väder :) Tjejerna sover ute i vagnen efter promenaden och jag skulle väl försöka få nånting gjort men motivationen ligger nere på botten och krälar. Max är på vårdcentralen då han kom hem med 39.6 graders feber igår och en varig och mysig hals. Härligt! Jag ska verkligen försöka få tummen ur och ge mig på att tepetsera gästrummet , att de ska vara så jäkla svårt att ta tag i saker.. Nu har tjejerna vaknat och den där tapetseringen får nog vänta några dagar till. Todeloo


Skoj!

Kategori: Allmänt

Vårat gym är ju helt fantastiskt roligt :) 20 min kvällspass och vi skrattar som tokar! 

Sysslolös

Kategori: Allmänt

Jag har så mycket jag vill ta tag i och fixa här hemma, men prioreteringen ligger lixom på två andra.. Jag kan inte slita mig, herregud vad jag älskar er 



Karma

Kategori: Allmänt

Undra vad jag och Max gjorde i vårat förra liv för att förtjäna dessa barn som vi fått? Det finns nog inga snällare tvillingar. Dom skriker typ aldrig och är för detmesta hur nöjda och glada som helst! Sover mellan 23.00-09.00 med ett matbreak kl 05.00. Vaknade kl 08.30 av ett litet ljud ifrån spjälsängen. Där ligger Tyra med världens största leende och pratar medans Nellie fortfarande sover. Går upp och gör ordning mat men möts av två sovande bebisar igen när jag kommer tillbaka. Mitt hjärta sprängs snart. Att man kan avguda och älska andra människor så starkt. Vi är otroligt lyckligt lottade <3 

Hahaha!

Kategori: Allmänt

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Alltid sådär härligt när man vaknar fräsch och utvilad efter en utekväll.. Om de ändå vore så! Huvudet känns som en enda stor vätskefylld blåsa som dunkar och gör ont, kroppen känns som bly och alla spår av utslagna drinkar på kläder och kropp luktar ju inte lilja.. Men kul hade vi! Idag är de jag som hinkar litervis med kaffe och dukar upp en hel buffé endast bestående av choklad, alltså ja! Det får man faktiskt när man är tvåbarnsmamma, bakfull och dessutom har mens. Halelujah ! 

Finally!

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag! Dags för den här tvillingmorsan att slå klackarna i taket för första gången på 11 månader :) skåååål! 

Rutiner

Kategori: Allmänt

Vi vet hur vi vill att våra kvällsrutiner för tjejerna ska se ut i framtiden men har tyckt att det är för tidigt att börja med dom. Men idag tyckte jag att de var läge att introducera lite av vad som komma skall och få smaka lite på hur de känns att faktiskt lägga dom för natten tidigare än spöktimmen. Bad och babymassage, pyjamas på, mat och gos. Allt gick som en dans. Kidsen somnade vid maten som planerat och det var hur enkelt som helst att lägga dom i sin säng.. Tills dom måste ha gaddat ihop sig och listat ut att klockan inte alls hade slagit läggdags ännu ;) haha små fisungar! Var bara för oss att ta upp dom igen och mysa med dom i soffan tills klockan slagit rätt. Nu sover dom sött i sin säng och jag inser att de där med rutiner redan sitter inpräntat hos oss alla. Och jag som trodde de var för tidigt..  Så 

 u är de dags att ändra på de som jag inte trodde fanns, hehhe!  Godnatt alla fina 

Daaah

Kategori: Allmänt

Öööh vem tror du att du är? Följer efter mig hela tiden och låtsas som att du inte ser mig. Mamma mamma, visste du att de va en till bebis här?! 

Arbetslivet

Kategori: Allmänt

Jag börjar fundera lite på vad jag egentligen vill arbeta med, jag har ju ändå 40 år kvar i arbetsmarknaden. Men hur svårt och veligt kan de vara?! Det jobbet jag har nu trivs jag med, men jag får ändå lite ångest när jag tänker på att stanna kvar. Hade de inte vart för mina kollegor så hade jag nog gått för längesen.. Det gäller att vara stark och bita ihop vid många tillfällen när man arbetar med människor, men de är nog ändå de jag vill göra? Eller? Jag har börjat kika runt lite på olika utbildningar men de jag vill läsa till finns inte i närheten av Göteborg. En dröm som jag hade som yngre börjar korsa mina tankar igen, men hur ska jag gå tillväga ? En dröm är att bli ridande polis, jag tror faktiskt att jag hade passat som de men högskolan finns inte här. Djursjukvårdare finns i skara och pendla dit varje dag går fetbort. Jag har ett tag på mig att fundera ut vad jag vill göra, livet har tagit en vändning och jag vill även förändra min livsstil gällande yrket. Tror jag .. ;) 

Adrenalinpåslag

Kategori: Allmänt

Jisses, vilken dag! Onsdag betyder som sagt pappadag och jag har händerna fria att göra lite som jag vill. Började dagen med en pw tillsammans med hundarna efter en härlig sovmorgon. Båda hundarna är ALLTID lösa på dessa promenader och Malva springer som en toka i skogen. Hon sticker aldrig och håller sig på ett bra avstånd där jag alltid kan se henne ibland träden. När vi nästan var ute ur skogen så var hon plötsligt borta?! Jag ropade och visslade men fick ge upp ganska snart då jag hade en tid att passa. Fan fan fan nu är de någon som stått och tryckt bakom en gran och stulit henne när hen fick chansen, eller så är de en varg som tagit henne.. Små sprang hem och ringde Max. Men när jag kom hem hade Max hittat henne utanför huset sittandes på altanen och väntade på oss. Hjärtat måste ha tappat bort oss mitt i skogen och sprungit hem igen, pust! 
Fick bytt om och tryckte plattan i botten raka vägen till mvc där de var dags för efterkontroll ( förra blev inställt ), där de konstaterades att jag har haft en helt grym upplevelse gällande allt vad graviditet, förlossning och början på småbarnstid innebär. Min Bm tycker att jag ska förmedla detta på något sett, typ skriva en bok, haha! Hon trodde inte riktigt att de var sant när hon läste min journal ifrån bb samt såg alla mina värden i dagsläget ;) heja mig! 
Åkte sen till Partille för att shoppa lite och fixa lite dricka inför fredagens partaj. Bakom mig i kön inne på bolaget så står det en alkis som var bra på lyset och pratar med mig och kassörskan. När vi packar i våra drickor så säger han lite tyst till mig : - jag ska säga en ska till dig sen när du kommer ut. 
Suck stånk och stön, inte en till..
Jag går ut där han står och väntar på mig som han sa att han skulle göra. 
- Hej tjejen, har du sett några skratt måsar här på torget de senaste dagarna? 
- Nej
- Haha nää de är inte så konstigt.. 
Han flinar och öppnar upp sin jacka och visar stolt vad han har hängandes runt kroppen. En PISTOL! Wtf?! Jag vet inte vad jag svarar, men jag gick iväg snabbt därifrån. När jag kommer till bilen så inser jag vad jag nyss vart med om, går tillbaka till bolaget och säger till personalen. Samtidigt så ringde jag polisen som skickade en bil direkt och jag mötte upp dom för signalement osv. Tillslut fick jag kommit iväg och shoppat de jag skulle ha, nu äntligen är jag hemma igen. Var rädda om er därute, man vet aldrig vem man stöter på! 


Bortskämd

Kategori: Allmänt

Att kidsen sover bra är ingen nyhet, men att behöva väcka Nellie kl 10.45 ? Hehe men ingen var lyckligare än Tyra som fick ha morsan helt för sig själv en stund :) 

Idag är de dags för lite dop planering, klart att dom ska bli Jesus barn ;)



Weekend

Kategori: Allmänt

I helgen har vi varit på besök hos släkten i Östergötland och tjejerna sov borta för första gången. Dom hade lite svårt att komma till ro på kvällen bland alla människor och främmande ljud och var extra mammiga. Men när jag bäddade ner dom i sängen med deras egna sängkläder i ett mörkt och tyst rum så somnade dom som små änglar. Sov i 12 timmar med undantag för två matbreak.

Idag var tanken att jag skulle försöka fixa ordning lite här hemma, meningen "julstök" har fått en annan innebörd här hemma ;) än så länge har jag hunnit plocka iordning i köket, kidsen ropar på mig och vill ha bekräftelse så att jag inte försvinner för långt bort ifrån dom. Att stoppa in nappar i två pratande munnar har blivit en aktivitet i mitt liv, och jag börjar räkna de som ett fyspass att springa mellan bebisar och "julstök". Folk undrar vad och hur jag tränar, svaret är enkelt - Jag har tvillingar ;)