Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Dec. 05, 2013

Kategori: Allmänt

Jag testar att flytta min blogg till www.nattstad.se/Xdream_. HAHA Xdream_ är ett himla klyschigt namn tycker jag ;) men hur man gör nu vet jag inte, bilder, inlägg osv. Hejbaberiba

Så äre määt

Kategori: Allmänt

Idag river jag ut denna dagen ifrån min almanacka och stryker allt vad denna torsdagen innehåller. Ska bara åka till mitt stora monster och sedan raka vägen tillbaka hem, krypa ner under täcket tillsammans med alla näsdukar och värktabletter som finns..:( stormen utanför dörren gör ju situationen mer lämplig, känner mig såååååå taggad på att hålla den i handen.
Någon som har bra film tips förresten? Allt förutom pang pang filmer och typ star wars..;)

Snartså

Kategori: Allmänt

Det blev så fint hemma! Detaljer är verkligen a och o för ett hem, och jag lyckades riktigt bra den här gången ;) i affärerna var de såklart väldigt utplockat men så går de när man är ute i sista sekunden.
Idag ska min syster få fixa mina fransar för första gången. Vill ni oxå få fina fransar så säg till så bokar vi en tid till dig :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Äntligen kanske jag hinner fixa mitt hem idag. Är så mysigt med jul fint och det kliar i fingrarna på mig..! Men inget i förrådet kommer väl att duga åt fröken detta året, så känner jag mig själv rätt så kommer jag springa runt som en vilsen råtta i affärerna ikväll för att köpa nytt julpynt..;) men FÖRST till stallet där min Alva väntar, idag står galopp träning på schemat om underlaget tillåter. Ha en härlig tisdag