Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Vuxenlivet

Kategori:

Skolan blev helt färdig i torsdags, nu är jag mer andra ord färdig utbildad undersköterska! Idag skrev jag på mitt anställningsavtal, så nu har jag fast jobb. Har verkligen ingen blogg inspiration just nu, även om dagarna är fullspäckade. Så, håll ut!;)

Varva ner

Kategori:

Efter en lärorik dag med mycket info i skolan, så är de så skönt att lägga sig i soffan en stund när man kommer hem. Ladda om inför eftermiddagens sysslor. Skönt!

Livet fortsätter

Kategori:

Alltid ( eller a nästan ) varje kväll så börjar mina tankar snurra om vad jag verkligen lever för och vad jag vill få ut av mitt liv. Just nu är de framförallt den där frågan man fick så fort man lärde sig gå - "vad vill du jobba med när du blir stor "? Nu när denna utbildningen är kvar så deglar jag efter mer kunskap. Jag känner mig inte färdig! Tanken att jobba med samma sak år ut och år in gör mig illamående. Jag har mitt fasta jobb nu, absolut en bra grund att stå på. Men hur länge vet jag inte. Att jobba i affär, som personlig assistent, på ett boende, vårdcentral, osv osv är absolut ingenting jag ser mig själv arbeta med i framtiden. Nej jag vill göra något bra, något som kan tillfredsställa. Mina krav på mig själv har ökat kraftigt, och min ribba ligger mycket högre än den jag har nått fram till nu. Det där valet mellan barn och utbildning behöver inte vara ett val för min del. Jag vet inte vad jag vill ännu, men kommer jag någonsin att veta det? Jag vet iaf att jag lätt kan sätta mig i skolbänken igen. Mina tankar just NU är att jobba ca 1 år, sedan läsa till syrra, jobba ett år på sjukhus för sedan sätta mig i skolan igen för att vidareutbilda mig till ambulanssjuksköterska. Jag tror de hade vart min grej.


Från en grej till en helt annan. Ser ni klockan? Dag? Just de, svenska Hollywood fruar! Efter en kväll på biljardpalatset så är vi bänkade framför tvn:) mitt måste.

 

Morgontrött

Kategori:

Med att ha blivit bortskämd med alldeles för många sovmorgnar så kan de hända lite vad som helst när jag plötsligt måste ställa klockan. Allt ifrån att glömma fylla filtret med kaffe till det här. Jag kom iaf ihåg att ta på mig trosor. Eller?;)

En grupp av kärlek

Kategori:

Att man kan känna en stor kärlek och lycka för en hel grupp av människor är helt fantastiskt. Jag pratar om min klass. Sådana underbara och kärleksfulla människor i en och samma sal. Kommer bli så tomt och tråkigt utan dom, de är ju bara en vecka kvar! Som tur är så bor vi alla nära varandra och på så sätt kommer vi kunna träffas ofta. Olika kön och olika åldrar där samspelet är som handen i handsken. Vi tar och ger, som även innebär min oskuld. Min oskuld till sushi;) hehe!

Älskade vän

Kategori:

En helt fantastisk lördag som jag kommer kunna leva lääääänge på. Underbara vän, som jag har saknat dig!

Fast!

Kategori:

Jag säger då de. De är inte bara jag som har fastnat! Haha jäklar silken bok! Hett tips från oss alla;)

Oct. 12, 2012

Kategori:

Åkte till allum för att engångföralla försöka hitta en höstjacka. Kom hem med tre tröjor och en baginbox ist. Helt hopplöst att försöka hitta en snygg jacka som samtidigt är lagom varm. Fick även med mig lite snusk hem, hehe här ska de läsas;)

Ts

Kategori:

Sitter och små fnittrar för mig själv i soffan, lätt att gå och lägga sig nu. Haha!

Oct. 11, 2012

Kategori:

Där va den dagen. Fick en liten lyckonalle, åhå va ja kommer sakna dom alla! Fredag imon ( som om nån missat?! ) och jag sitter helt utslagen i soffan och typ väntar på bättre tider. Lixom som att tänderna ska borsta sig själva och sminket ska tvätta av sig självt. Varför är de så JOBBIGT att gå och lägga sig? Håhå-jaja

Love

Kategori:

Underbara höst!

Swish!

Kategori:

Där var de fyra veckorna på Sahlgrenska. Jobbar min sista dag idag, jäklar va sjukligt fort tiden rinner iväg! Jag har iaf trivts som en gudinna på strokeenheten och kan lätt tänka mig att börja jobba där på heltid. På måndag är de tillbaka till skolbänken, dock bara för en vecka;)

Kvalité

Kategori:

En lillis och moster dag, som bestod av lek och buslandet, happy meal och toysRus (såklart!). Så mysigt:)

Ajjämen!

Kategori:

Yes, dendär öppnade precis dörren och slängde ut ett par skor. Men vad gör de om 100 år? Ehh

Goott

Kategori:

Sista skolarbetet är klart och jag är praktiskt taget klar med skolan, dvd alla prov och arbeten är skrivna. Så jäkla skönt! Jag valde även att vara ledig imorgon, då jag ligger 10 timmar plus i mitt schema. Istället bär de av till mitt lantställe i Dalsland, där Västsveriges största marknad väntar på lördag. Fint väder ska de bli oxå, perfekt!

Abstinens

Kategori:

Gissa om jag blir sugen?

Ehe

Kategori:

Jag har nästan glömt att jag har en blogg? Haha på tal om att glömma, igår när jag skulle gå ut för att rasta malva på kvällen så ösregnade de. Hon hatar regn. Jag öppnar dörren, ser att malva går ut, jag fäller upp mitt paraflax och går ut jag oxå. Väl ute så ser jag ingen hund?! Jaja, hon Kommer tillbaka snart! efter några minuter har Jag fortf inte sätt henne? Jag ropade på henne i säkert två minuter, men tyckte de kändes kostigt att hon var borta? Gick tillbaka in igen, och möts av en överlycklig icke blöt voffi! Haha hon smet in igen under den stunden jag höll på med paraplyt. Max ropade och frågade ifall jag glömde henne, och japp de hade jag tydligen gjort! Haha yrpanna