Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

18 Mars

Kategori: Allmänt

Idag åker viiiiiiii :D heeeeelt sjukt, kan inte fatta att ja sitter på planet till THAILAND om 4 timmar ! Allt är packat och klart, nu väntar jag bara på mammi och max. Denna dagen har förövrigt vart den längsta på länge, länge länge .. men den som väntar på något gott ... ;)
Vi åker till flygplatsen ca 17.30, checkar in och tar några goa iskalla öl. Mumma ! Jag är glad och jag älskar mitt liv. Kommer sakna många här hemma, men jag lovar att höra av mej. Ha de så bra här hemma och tänk inte för mycket på mej ;) haha ! Puss&Kram

ragg på bibliotek?

Kategori: Allmänt

Imorgon åker vi :D yeeeeeey ! heheeehehhe.
Min bloggmotivation ligger inte på topp just nu, och kommer nog tyvärr inte bli bättre de närmsta veckorna. Ska försöka blogga i thai, defentitvt när ja kommer hem.
Fick btw ett hett ragg i kinna idag ! haha stackars sate ..
Denna kvällen ska ägnas åt vitt vin och packning :) Har inte tid med er just nu, hörs kaaanske later.
Kööööööööööööööööööööööööööööööööööööööss

parmiddag

Kategori: Allmänt

Tack för en super mysig kväll allihopa :) Att försöka spela biljard innan sängen, va nog inte för genomtänkt. Haha Max var iaf söt. Eller ?!

En vecka

Kategori: Allmänt

Nu är det bara en vecka kvar :) Var på Allum igår med Max och fick köpt de sista grejjerna jag ska ha med mig. Det är bara lite smågrejjer kvar, som jag gott kan vänta tills nästa vecka. Är nästan ledig i helgen och det känns heeeeelt u-n-d-e-r-b-a-r-t. Jobbar natt på lördag, men känns ändå ledigt ? haha yeye ..

Just nu ligger min älskade syster på operationsbordet och jag håller alla tummar och tår för att allt ska gå bra ! Någongång måste detta ta slut .. Älskar dig



Ny vecka

Kategori: Allmänt

Snart är denna måndagen slut, vart fan tar tiden vägen ?
Eh RADERAT !
Hörs sen ist
tjaaaaou

hejjjjee

Kategori: Allmänt

Är sjukligt jävla rastlös fast det är fredag, och jag har tusen saker att göra .. ååååååååhhh

snurr

Kategori: Allmänt

När man äntligen har hittat den perfekta sovställningen, efter att ha vridigt och vändt på sig i ca 20 min, vad händer då? Joo man får för sig att man är kissnöding! Ligger och försöker intala sig själv i ca 10 min att man verkligen inte behöver, men tillslut känns det som att man ska sprängas ! haha lika bra att traska upp ur sängen och gå ner för heeeela långa trappan, men när man väl är på toa så var det verkligen inte behövligt. Bara att gå upp och börja om från början. Självklart så kommer scrubs på tvn, som man bara måste kolla på, och vips så gick en timme till .. Och tankarna börjar om !! Ska jag ? ska jag inte ? NEJ SOV FÖR FAN! Haha känner du igen dej?

morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla goingar :) Sovit gott ? De har iaf ja .
Om två timmar ska jag träffa farmor inne i stan, för att inhandla lite nya sommarklänningar m.m. Nu äre bara två veckor kvaaar!!
Kanske dags att jag börjar fixa lite, jag är nog Alfons syster .. Mitt nya motto är : - Jag ska bara .. och vips så sprang tiden iväg :)

mohah

Kategori: Allmänt

Du skulle se hela min tröja, förjävlacool, haha :D

 

Nu kommer Maaaaaxi, tjarå

Prinsen

Kategori: Allmänt


Jag saknar dig hjärtat :,(

jusstde

Kategori: Allmänt

Det var sova jag skulle göra. Godnatt ! (på riktigt nu ;)

Uggla

Kategori: Allmänt

Åhh jag drack kaffe klockan 20 idag :/ Och ni vet vad det betyder ? Jaja .. Försöka går ju.

Blir helt tokig på hur mycket hotell det finns i Phuket! Vilket ska vi välja ? Har mejlat till massor hotell nu och frågat lite om priser, transfer osv osv. Visste ni att en natt på hotell i ett mer exlusivt område/hotell kostar ca 300 kr / natt. Haha sjukt va ? Vi kommer leva som ett kungapar där nere. Ett gift sådant .. Hehe ;)

Nu ska jag genomlida det jobbiga innan man är redo för sängen och kolla på filmen UPP

Natti sweethearts

16 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Finns det något mysigare än att krypa upp i sin pojkväns famn när man ska sova ? Tror faktikst inte det :)

Idag är det 16 dagar kvar tills vi åker, tjoho :D Har vart och shoppat massor av nytt idag inför resan med min älskade mamma. Fick köpt ett lite längre linne, en jätte söt oversize tröja, ljusblåa remskor ( snyggt till solbrända ben), ögonmask, solkrämer osvosv . Dags att kolla vad som verkligen finns i (alla) garderober, och kolla vad som behövs köpa nytt. Igentligen har jag allt, men tycker alltid att det är roligt med nytt ! Jisses vad jag längtar :D

gooosch

Kategori: Allmänt

Höll på att skita i brallan när jag öppnade fakturan från åby :S Vi hade full försäkring på Melle, vilket innebär att avlivning inte ska kosta oss en krona. Men när jag öppnade "brevet" stog det : Att betala SEK , 6902,00 kr
Whattaheeeeeeellllll !?!?! Såg hela resan swischa förbi .. Ringde If, arg som ett bi, men blev genast lugn när hon sa att ja bara skulle kasta fakturan, de hade blivit fel . Puuuust, är de verkligen lagligt att utsätta kunderna för detta ?

Mvh a-r-g-k-u-n-d

tidsoptimist

Kategori: Allmänt

Klockan är 13.35 och jag har fortf inte klätt på mej ! ja ska bara ..

Hej måndag!

Kategori: Allmänt

Skööönt att vara ledig idag. Har fortfarande inte klätt på mej, haha ! Ska snart åka till apoteket, och sen vidare till banken för att skaffa visa kort. De behövs, för ja vill kunna ta ut pengar i Thailand. Har kollat runt på massor av sidor om phuket, kankse kan vara bra att vara lite förberedd när vi kommer ner. Det finns så sjukt mycket att göra, och ja är inte den som vill missa ;) Max vill bo i en bungalow mitt ute i djungeln någon natt, där det bara är vi och aporna. scary, men en riktig upplevelse. Vi ska sätta oss sen och boka hotell de två första nätterna, sen fixar vi resten på plats. Kan fortfarande inte fatta att vi verkligen ska åka. Love it!

Sist jag var i Thailand, badade jag med delfiner och det kan inte förklaras med ord vilken hejdundrande upplevelse det var! Minnet ska snart få friskas upp, tillsammans med Max (: