Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Love

Kategori: Allmänt

Finns det något mysigare än att lägga sig i en renbäddad säng, kolla på film och ha en gosig pojkvän sovandes brevid? Det är nu jag vill stanna klockan

Ben&jerry

Kategori: Allmänt

Jag låter jävligt roligt ska ni veta! Som att jag svalt en padda, och när jag får fram ngt slags ljud kommer jag upp i falsett för att sedan kippa efter luft. Tonårs grabb som joinar målbrottet? Älsklingen åkte och köpte ben&jerry glass till mej och han tycker minsann att jag låter sött?! Heehe är det det som kallas för sympati?

kraax

Kategori: Allmänt

Då Ursula har vart och lånat min röst idag ( som hon så fint la i sin snäcka runt halsen ), låter jag som, ja ja vet inte vad .. Kan få fram några enstaka ord, dock med en mindre bra stämma. haha ! febern har tagit över makten men jag knarkar verktabletter så snart har jag titeln igen.
Kämpade mej igenom 7 timmar på jobbet, blev hemskickad när det återstod 4. Imon ska jag allt ta mej hela vägen fram ! Komunikations problem kommer då säkert vara inblandat, men hey, vad har man penna och  papper till ? ;) det krävs mycket för att jag ska sjukskriva mej, denna lilla?! förkyldningen kan kasta sig i väggen och vänta på ett bättre offer. Med eller utan röst så lever jag MITT liv lika briljant som förr

När?

Kategori: Allmänt

Äre inte snart dags att få upp ögonen lilla vän? Vi skrattar inte med dig, utan åt dig..

blött

Kategori: Allmänt

Nån gång ska jag filma mej själv när jag sover, en hel natt.. Om jag inte har helsjuka drömmar, så är det något annat.
Jag dricker alltid massor av vatten på nätterna, så jag har alltid uppbunkrat med vatten brevid sängen.
I natt måste jag haft en snetändning ! Jag fick panik, och flög upp ur sängen som ett riktigt yrväder, med ett tomt S-T-O-R-T glas i handen. Sängen + jag var dränkta av vatten, hur fan gick det till ?! Haha, jag har inget som helst minne av att jag hade / skulle dricka, bara att jag fick en chock när min överkropp blev dyngsur !
Jag fick lägga en stor handduk i sängen, och bokstavligt talat lägga mig på Max, då han tar i princip all plats i sängen ( jag vill ju inte ligga på det blöta ?!)

Yes

Kategori: Allmänt

Jag är lyckligt lottad och ja, jag älskar mitt liv

värt

Kategori: Allmänt

" Vart jag än i världen vänder, står min lycka i guds händer ", den tanken slog mej när jag nyss stog i mitten av mitt rum. Herrejävlar, värt att anlita en städfrima ?! Vart än blicken fastnar, så ser det ut som afghanistan har vart på besök. Saken blir inte bättre av att jag har en gris till inneboende.. Denna gris har ett såkallat aka - Max

Drömmar

Kategori: Allmänt

Dagen startade med en otroligt vacker sånginstats från mej, mamma och Jonte . Pappa hade sprungit fram och tillbaka till dörren för att försöka höra om vi var på väg, vem kan sova på sin födelsedag ? noot, haha ! Grattis pappa, jag älskar dig!

Efter våran otroliga väckning och paketöppning, sa jag ännu en gång godnatt och gick raka vägen till min säng. Jag somnade om ganska så fort ( det är faktikst min lediga dag, ingen väcker mej på MIN lediga dag ;). De drömmar jag fint fick uppleva var sjuka. haha !

- Jag kör häst och vagn genom nån stad ( inget konstigt med det ). Max är med mig. Vi kör runt, Max "provkör" och livet leker. MEN .. det är inga hästar som drar, utan det är Mickey och Tindra ! Haha :D Bra idé tänkte jag, nu vet jag hur vi ska kunna aktivera Tindra varje dag. Det tog ett tag för mej att fatta att det inte var i real life när jag vakna.

- Jag fyller år. Har fått tandeblekning i present, jo jag tackar ! Men detta är en ny metod serrö. När jag skulle göra det, fick jag en tandställning jag skulle ha i ca 1 vecka ( läs räls ), både i underkäken och överkäken. Jag var kankse inte så lycklig för det, men hey jag skulle få kanon fina tänder ! Denna tandställning satte men fast med hjälp av lim ( sådan lim som man limmar fasst lösnaglar med ), och oj så vacker jag blev ! Tog man på denna tandställning så blev man helt vit på fingrarna ( det var faktikst tandblekning ). Max skulle försöka kyssa mej, och det hela slutade med att vi båda bestod av vit färg ? inget att rekomendera .. Kan tyvärr inte tala om ifall denna metod fungerade, så ni får helt enkelt prova själva ;) Försökskanin, någon ? Kankse kan bli multimiljadär


De nya ultimata körhästarna ?




Nya tandblekningsmetoden ?

Skärpning!

Kategori: Allmänt

Nu får jag allt ta tag i detta bloggandet ! När jag kollar min statistik får ja dåligt samvete .. Sorry ! Mina senaste dagar har i princip bara bestått av arbete, de kommande dagarna ser likadana ut . Är endast ledig imon, jobbar resterande dagar hela denna veckan. Men det har det vart värt, för jag har fått ett VIKARIAT :D :D Tjhoho, Grattis till mej själv, de är jag faktikst värd ;) haha !

Är dags för mej och Max att ta tag seriöst i lägenhetsletandet .. Har dock fått ett erbjudande i Mölndal, men jag börjar väga fram och tillbaka .. Kan redan flytta in om ca 2 veckor om det är så. Eh vi får se, men det ultimata hade vart att hitta en typ 3a i Partille.

Imon blir det kalas för världens bästa pappa som blir hela 45 år ! En riktig karla karl med andra ord ;) Mamma satte mej på bakandet ( jisses ?!), men tanken slog henne illa kvickt att genast ta tillbaka den idén. Haha hur skulle de gått, om jag Michaela Björklund skulle stått och bakat en tårta, alldeles själv ?! Haha nej, det finns inte på världskartan.




Hörs imon goingar ! // Lucky me

Namnskylt!

Kategori: Allmänt

Hos SkyltMax kan man just nu få gratis skyltar! Allt man behöver göra är att skriva ett
inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de
skyltarna inom kort! Hurra!
Kanonfina skyltar, och jag känner att det änna är dags nu ;)

Time to woooork ! (hoppas även att mina nya skor har kommit :) Tjjiiiiing

Booooy

Kategori: Allmänt

Min underbara fina pojkvän och allra bästa vän, jag älskar dig Max Linus Lindman

Hipp Hurra !

Kategori: Allmänt

Nej det är ingen vanlig dag, för det är LEONAS 1 års dag, hurra hurra Hurra :D Stora, älskade unge ! Tiden bara springer iväg, och oj så mycket fina presenter, bara till dig :) Fick en alldeles egen tårta att kladda med, roligare att kasta runt den än att äta. Heheehe !

Snart är denna veckan slut och en riktig helvetes vecka väntar så fint på mej .. Är endast ledig en dag på hela veckan :S Suck , men sjukt goa pengar :) Veckan därpå ser likadan ut .. Men jag trivs på mitt jobb, ser det som ett andra hem, haha ! Om det är bra eller inte, det har ja ingen aning om .. ;) Måste planera varje dag ORDENTLIGT för att få allt att gå ihop, spec helgerna .

Max fyller år den 3 Maj, och jag fyller den 8e. Med min briljanta tankeverkstad har vi bestämt att vi ska fira oss på Liseberg (Lördag den 8e Maj :) Femkamp, öl, karuseller osv .. Kan det bli bättre ?!



Matt

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen med ännu en seger i bakfickan ! Grattis Jonas :D Jag säger det igen, DU ÄR BÄST !

Man blir helt matt i kroppen efter en heldag med storm, sand, friskluft, nervositet, spänningar osv .. Ett tag hade både jag och Max lust att hitta på något idag, men ångrade oss ganska så snabbt. Vi blir hemma ist med en jäkla massa mys. Ska hoppa in i duschen nu ( kommer bli 2 kilo lättare när jag får av mej all sand ), sen blire vin + mat = soffläge. Haha ! Ögonen går nästintill i kors, och imorgon blirdet kaaaaalas :D Har föresten kommit på vad jag vill göra när jag fyller år :) Vet dock att många andra inte kommer vara sugna på det .. Heeheehe

Hörs goingar

Tokig !

Kategori: Allmänt

Jag försöker lappa ihop mina älsklingsjeans som Max den grisen förstörde när han "bara skulle visa mej en sak", vilket resulterade ett stort jävla hål då dessa var lite föör små för den grabben.. :( Men jag kan absolut INTE sy, har defenitivt inget tålamod ! Sitter med gråten i halsen och blir bara mer och mer irreterad ju mer ja vrider och vänder på dom ! HUR FAN GÖR MAN ?! Haha åhh vad är det med mig idag ? Pms ? Jotack, något åt det hållet. Max kommer närsomhelst, nu jävlar ska han få sy ! Haha, toktok

Fredag

Kategori: Allmänt

Dagen började bra med att jag såg en räkning på ca 7.000 kr. fan, fan, fan ! haha åhhhhhhhh, betala och se gald ut. yey, de löser sej ;)

Idag blir de de en tripp ner till skåne. Kommer bli mysigt! Magen börjar redan vända sig, när jag bara kommer på tanken vad som väntar imorgon. Jag HATAR att jonas kör cross, men ändå så sjukt stolt . Min stora älskade unge.
Present är köpt till lillan, och det blev världens finaste present dessutom :) Åh vad Sandra kommer bli glad på mej, för in i lägenheten SKA den ! heeheeehhe ;)

Dags att sätta igång här hemma, tiden springer ifrån mig. Och min älskade Natta, jag saknar dig! Inatt var du och jag i egypten, dock var det snöstorm men vi var lika glada för det. Haha !
Tjing

Nuja

Kategori: Allmänt

hur underbart väder ? åhh :D Väntar på att Sofie ska komma så vi kan åka till Borås. Göra det vi ska där, sen sätta oss på en uteservering. njuter av bara tanken !
Sen senare blir det lite kalas i Mölndal. Hoppas även på besked ..

Tanken var att försöka åka till Thailand i november igen, MEN ja börjar tveka lite pga vädret där nere då. Ganska mycket pengar det handlar om, och ja vill då inte vara med om mulet och regn i tre veckor. Nej uscha, blir nog i början av nästa år igen.
Snart helg igen ? Jisses ! Jag och Max åker med my family till skåne, för att hejja på världens bästa bror som ska köra årets första tävling ! Han är bäst :D (www.jonasbjorklund.se)


Sikken helg!

Kategori: Allmänt

Mamma bjöd med mig och syster till Mia Skäringer i Lördags.  Hallelujah sikken människa ! det var läääängesen ja skrattade så mycket . Att man kan bli en sån underbar individ. Jisses . Kvällen avsultades på incontro :) Max ställde självklart upp som våran privata chaufför, tack för det babe ;)

Solen gör att man gillar läget, och idag är jag på topphumör ! ( även om ett 8 timmarspass väntar på jobbet ). På söndag fyller Leona 1 år, så imon ska det köpas presenter. Har kommit på en toppengrej, kommer dock inte skriva vad det är ;) Älskade unge, var tar tiden vägen ?!

Abstinens

Kategori: Allmänt

En grej jag börjar sakna för mycket är - Ridningen ! Efter att ha ridit nästan varje dag i över 12 år, till att ha ett uppehåll i 1 år börjar bli krävande .. Jag saknar min Melle nått fruktansvärt, men ja måste gå vidare och prova nånting nytt. Så vet ni något där ute, HÖR AV ER!

Visko!

Kategori: Allmänt

Om 45 min börjar jag jobba och ja har redan känningar av smått abstinens för ikväll .. Har iaf hunnit med stor shopping på Visko idag :) 4 par skor till ett kanonpris ! Sommargarderoben börjas fylla på och de är änna dags för sortering snart igen?

På tal om något heelt annat så blev jag och Max jättesugna på lösgodis i Thailand ( som man alltid blir när man inte är i Sverige ) .. Och vi kom jäkligt lägligt hem till påsk, men nu börjar ja bli lite smått äcklad. först väntade det tre stycken stora påskägg på oss här hemma, men när vi kom hem till Jana och Geson ( Max föräldrar ) så fick vi ett baaaaaaota ägg, fullproppat av godis ! Är man fortfarande sugen på godis ? hmm ..

Underbara Maya hade snickrat ihop två fin fina kycklingar till oss (: Tack sketunge !

 

 

vardag

Kategori: Allmänt

Med att vara hemma igen innebär de att komma tillbaka till vardagen, men ja trivs ! Efter ett arbetspass ( efter tre veckor semester ), väntar sängen, Max och mitt tvspel som han så snällt köpte till mig igår :) Jag älskade filmen Upp, så även tvspelet kommer ligga mig varmt om hjärtat några kvällar framöver. Heheehe !

Tillbaka !

Kategori: Allmänt

Nu är jag och Max hemma igen efter en helt underbar resa ! Tänkte mest dela med mej av lite bilder från de olika ställerna vi vart på. Nästa resa dit har redan börjat planeras :)

Första dagen i patong, där vi bla gick på pingpong show ! haha ALDRIG igen. Fåglar, fiskar, cigg, visselpipor, ballonger, pilar, jaa allt man kan tänkas stoppade dom så fint in. Ojj vad ja har övat efter de ;)

Vi stannade i patong i två dagar innan vi åkte vidare till PhiPhi island. Patong är verkligen .. Patong ..



När han mår som bäst


Min, min, MIN älskade Max innan han brände sig sååå tjusigt ;)


Tiidig morgon när vi äntligen kom fram till båten som skulle ta oss till PhiPhi, där vi träffade ett tyskt par som var greeat ;)


Vi hittade ett kanonfint hotell på PhiPhi, dock de dyraste. Stannade där i två fartfyllda nätter och drog sen vidare till Koh Lanta. Man kan inte riktigt förstå hur mycket tsunamin förstörde på PhiPhi när man ser hur fint dom har byggt upp det igen. Vi tog en taxi båt, snorkla, klappade vilda apor, och ja älskart ;)



Underbart att få vara helt själva



En av de första stränderna vi stannade på. Båten som ni ser var FULL av endast kineser / japaner. överallt i vattnet såg vi oranga flytvästar som var ute och snorkla. Kinesiska Titanic ? haha jisses


En strand var full av apor, vilka är de mest kriminella i Thailand. Snor allt du har om du ej lämnar de i båten ! hehe





Haha ni kan ju gissa om han var stolt ? - Krabi


"-Hjärtat, jag styrde alldeles själv ! Nog för att ja har ridit på Melle men .. "

Pim, female, 35 år, ÄLSKAR bananer ! haha


Tack för den ! heheheehe ;)

"- Om ja håller handen på snabeln så kan ja springa om den blir arg " :)


irreterande kort ? Eh vrid på huvudet ;) khao Lak


Avslutar här. har över 700 kort och de börjar bli lite halv segt. Vi har iaf haft en helt fucking wonderful resa ! Allt har flytit på perfa, ingen har vart sjuk, träffat hejdundrade människor, badat, solat och bara varit oss. Jag älskar dig Max och snart gör vi de igen