Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

To be

Kategori: Allmänt

img_3081 (MMS)

Åh där var midsommar över igen! Har haft en bra helg och väldigt tur med vädret. I torsdags var de strålande sol, så de var bara att packa ner de nödvändigaste för att tillbringa en heldag på båten:) malva fick invigt sin nya flytväst som hon stolt bar upp, hon älskar verkligen att åka båt, mys! Fler folk anlände och midsommarfirandet började på allvar;) i lördags hade alla grabbarna fixat en stor överasskning till oss alla, de blev verkligen hur bra som helst! Hoppas att ni alla därute oxå har haft en bra midsommar med era nära och kära<3 Morgondagen kan betyda en förändring i mitt och Max liv. Jag kommer vara hemlighetsfull tills vi verkligen är helt säkra, man vet ju aldrig vem som läser?!;) hejpåre

Roadtrip!

Kategori: Allmänt

img_5254 (MMS)

Våran gemensamma semester har precis börjat, Woho så underbart!! Vädret kan inte bli bättre, likaså vårat humör:) jag vill önska er alla glad midsommar för mer lär ni inte höra av mej den här helgen;) jag ska försöka komma ihåg att ta massor av kort så att ni får se var jag befinner mig:) ta hand om varandra och njuuuuuuut! Puss och kram!

Semester

Kategori: Allmänt

img_3762 (MMS)

Grillat, lite rödvin och gott sällskap är livskvalitet för mig. Spännande framtids planer sätter en liten guldstjärna såhär på tisdagskvällen, jag hoppas de blir bra!;)

Senaste

Kategori: Allmänt

img_2440 (MMS)

De senaste har verkligen inte gett någon tid alls till att prioretera bloggen. Men nu har jag 6 (!) veckors ledighet och jag njuter för fullt:):) min sambo jobbar endast två dagar till sen har vi 4 veckor tillsammans, undrar vem som slår ihjäl vem först? Hehe;) nädå, de ska bli underbart! Vi startar med att fira midsommar på mitt "sommarställe" i Dalsland. Sedan tar vi och packar bilen, för att åka dit solen är, känns så jäkla skönt att bara kunna packa bilen och dra, 24/7! Hoppas att ni får en bra sommar med mycket sol och bad, det är iaf något av de bästa jag vet! Puss!