Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Barnasinne

Kategori: Allmänt

25 år vs 20. Tvillingfarsan och morbrorn. Vart och köpt varsin pansarvagn som man ska skjuta varandra med, legot ska visst vara där för att göra de spännande. Typ. Undrar vem som kommer köpa leksaker till vem sen? Kommer sluta med att barnen kommer gråtandes till mig för att pappan i huset inte tillåter dom vara med och leka med deras tågbana. Han har redan bestämt vilka elbilar dom ska ha som små, undrar vad maxvikten är på dom och till vem dom ska tillhöra? ;)

Det där med hundar

Kategori: Allmänt

Känner hundar på sig och förstår de där med graviditet? Min Malva vill gärna vara närmre mig än nånsin och vara nära magen. Så fort hon får chansen så lägger hon huvudet eller tassen på magen och de verkar som hon förstår vad som är på g? Jag kanske bara inbillar mig, men jag tror hon fattar mer än vi förstår. När hon ligger med huvudet på magen och känner sparkar inifrån så blänger hon på magen och sen tittar stolt och frågande på mig, haha! Hon kommer iaf bli världens bästa hundstorasyster:)

Sleten

Kategori: Allmänt

Kände ett riktigt glädjerus i morse när jag vaknade med feber,ett rivjärn i halsen och ett huvud lika tungt som
en vattenmelon. Vem tackar nej till feber i denna värme? Det är riktigt behagligt, du vet lixom inte om du badar i poolen eller i ditt egna svett. Nu när de äntligen ( får man säga så?) börjar bli lite svalare ute så får jag passa på att gå ut med voffis som oxå är påverkad av värmen. Får rota fram två tamponger och stoppa upp i varje näsborre, jag vill ändå inte halka i mitt egna snor. Idag känner jag mig fräsch

Vad verkligheten bjuder på

Kategori: Allmänt

Många människor som skaffar barn pratar ofta om hur vänner och folk i deras närhet försvinner, och jag börjar tyvärr förstå vad dom menar. I takt med att magen växer så försvinner en efter en. Men med barnen kanske de kommer nya möjligheter och nya kontakter med samma prioritet och med samma tänk. Huvudet vill fortfarande samma saker, men kroppen hinner oftast dra i nödbromsen innan det hunnit gå för långt. Jag erkänner att man ibland känner sig ensammast i världen, men jag är ändå så tacksam att jag får upp ögonen gång på gång på varför jag gör vissa val och att jag vågar lita på min magkänsla, allt har trots allt en mening.

Kusten

Kategori: Allmänt

Haft en otroligt mysig helg i Västervik med kanon väder. Det här med att campa är verkligen både min och Max grej, vi älskar de! Just somrarna i Västervik som barn är mina bästa somrar i mitt liv, jag vill att mina barn ska få samma uppväxt som jag fick. Vi har därför bestämt oss för att köpa oss en egen husvagn nästa år och vi kan börja kalla oss för riktiga Svenssons ;) Hus, Volvo, två barn , husvagn och förståss hund. Haha, jag älskar de!

Något som jag dock inte älskar är dagar som denna. Jag vill börja packa och fixa inför både flytt och barn, men de känns lite väl tidigt. Jag hade gärna velat flytta nu så att jag kan börja inreda barnrummet, men jag får så fint vänta i minst 6 veckor till. Jag vill inte börja köpa på mig för mycket heller, vart ska jag förvara allt sålänge? Huset är redan inrett och klart i mitt huvud, men jag vill göra de till verklighet nuuuuu!
Alla jobbar och vädret är inte tillräckligt fint för att ligga på stranden, men för fint för att vara inne. Och de är för varmt för att vara ute och fixa men jag är för seg för att åka runt och kika i affärer. Haha vilka stora problem jag har va? Lutar åt en dag med mycket vila, jag behöver de men jag glömmer bort de lika snabbt igen.

Vecka 28 (27+1)

Kategori: Allmänt

Magen ändrar form för varje dag. Nu kan man se utifrån hur bebisarna rör sig där inne, små troll! Det går faktist ganska bra i värmen, det ända jag märker är all vätska jag samlar på mig. Sitter ett klädesplagg åt någonstans, tex en söm som sticker ut så blir de märken på min kropp direkt. Men abslout inget jag påverkas av, fötterna är från en annan kropp på kvällen men de är ju en annan sak ;) var hos mvc i onsdags och allt ser fortfarande bra ut. Härligt!

Idag blir de att packa bilen och rulla mot Västervik. Ska bli så mysigt och så skönt att komma ifrån Landvetter ett tag! Ha en bra helg alla fina ( jag ska försöka bli bättre igen på att uppdatera er;)

Tjockis!

Kategori: Allmänt

Baby belly vecka 27. Nu är det inte en lugn stund i magen. 4 Fötter och 4 armar viftar som aldrig förr, jag längtar efter er!

Energitjuv

Kategori: Allmänt

Åkte och köpte massor av flyttkartonger och tänkte börja packa ner kläder osv inför flytten, men det är sååå tråkigt och all min energi försvann så fort jag klev innanför dörren. Kartongerna får allt eka tomma några dagar.. Idag är en sån dag då jag saknar Max extra mycket men nu är de typ "bara" 5 dagar kvar tills han är hemma igen och då ska jag bannemig låsa fast honom. Egentid i all ära, men inte idag. Idag vill jag bara ha honom hos mig, älskade älskade människa

Vecka 26

Kategori: Allmänt

Jag lever i min vardag och ibland glömmer jag av att jag faktiskt har en rejäl mage och eftersom att jag inte har några som helst gravid känningar så lever jag på som vanligt. Blir chockad ibland när jag ser mig själv i spegeln, är de där verkligen jag? Mina små bustroll växer något otroligt just nu och kan ge ifrån sig en och en annan rejäl kick, tom så att man kan se de genom tjocka tröjor. Idag är jag i vecka 26 ( 25+4 ) och har alltså 100 dagar kvar till bf. Om tre veckor är de dags för ett nytt ultraljud för att se hur dom mår, spännande.

Semester

Kategori: Allmänt

 

Idag åkte min kärlek till Norge för en mc tripp, ca 200 mil skulle dom köra. Han gör helt rätt i att passa på nu medans han kan, snart ser livet lite annorlunda ut ;) Jag själv ska börja packa och rensa lite här hemma inför flytten. Vi fick skriva lite nya papper osv på de nya huset och fick reducera priset en del, men nu äntligen är allt klart. Så om ca 2 månader går flyttbilen, som jag längtar! Mycket ska köpas och ännu mera ska slängas, skönt att få rensa bort allt jäkla bröte som man samlar på sig och kläder ska vi inte ens prata om ;)

Vecka 26

Kategori: Allmänt

Igår gick jag in i vecka 26, tänk om 10 veckor kanske dom är här :) var hos mvc och båda gick igenom besiktningen med en guldstjärna i kanten. Hjärtljuden ligger på 140 hos t1 och 150 hos t2, tror allt att de är två små tjejer som ligger där inne. Mitt hb har börjar sjunka sakta men säkert så jag fick börja med järntabletter, jag och pensionärerna ;)

Är de nu de börjar?

Kategori: Allmänt

Fy fan vilken natt! Somnade ca 23.00 och vaknade 02.00. Sen dess har jag inte kunnat sova alls. Klockan ringer om 30 minuter, lika bra att ge upp denna fighten. Om 2 timmar ska huset besiktas och sedan raka vägen iväg och käka lunch med några som ligger mig varmt om hjärtat. Hoppas ni andra sover gott just nu

I söndags körde världens grymmaste lillebrorsa EM på VMet i Uddevalla, svårt att inte spricka av stolthet!

Kategori: Allmänt

En dejt

Kategori: Allmänt

Idag har jag och min bästis spenderat våran dag i Alingsås hos världens bästa Eva. Underbara människa, även vi ska bli bättre på att träffas oftare. Hur svårt kan de vara egentligen? Känns som att vi träffas mycket oftare än vad vi egentligen gör, det är verkligen så de ska vara.

Nu är de dags att packa väskan igen, för imorgon åker vi på ännu en liten raodtrip. Och jag har hört att de ska bli sol? Sommaren, jag älskar dig

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Igår skrev vi på kontraktet, nu är vi äntligen husägare :):) på tisdag ska de besiktas, om allt är på våran sida och allt ser bra ut så blir nycklarna våra i början av september. Stenen som släppte ifrån mina axlar när mäklaren ringde och sa att dom andra budgivarna stoppat gjorde mig 1000 ggr lättare. Fyfan va skönt!!

Lev nu

Kategori: Allmänt

Alltså de här livet.. Måste nypa mig själv i armen och stanna upp lite. Jag är så tacksam för allt jag får vara med om och jag njuter varje sekund, för varje morgon jag får vakna upp och att alla mår bra! Livet på en pinne, typ. Det är faktiskt DU som gör ditt liv, ingen annan. Alla har 24 timmar varje dygn, och hur du spenderar dom är helt upp till dig. Ikväll kommer iaf jag somna med ett stort leende på läpparna, hoppas att just du gör de oxå :)