Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

helgeen

Kategori: Allmänt

Igår vart det 13 timmars jobb på schemat. Pust, men dagen gick äckligt fort ? Sen blev de mys hemma, med några glas rött och en Max.
Var istan en sväng (idag igen?) och fick köpt två par fräsiga leggins, samt en tokigt freesch jeansjacka (:

Där blev de stop i bloggandet för denna gång, Max står bakom och psykar. Skriver imon.
Naaaaaaatttii

i did it agaaaaain

Kategori: Allmänt

Ännu en gång blev de kass uppdatering. Men min ursäkt denna gång är att ja har haft en helmysig dag med herr Max Lindman, vilket resulterar i no computer.  Inte för att han är den roligaste att gå på stan med ( överstressad folkskygg jävel ?! ), men fick iaf köpt de ja var ute efter ( nästan iaf ) . Vart fan finns mina älskade skor ? Jag har bilden i huvudet, men tyvärr har de inte riktigt kommit ut på marknaden ännu. suck !


Något i den här stilen. Gaah blir tokig

förvirrad

Kategori: Allmänt

Åhhhhh hela min dag är räddad. Missade sorgligt nog Köping i söndags, MEN såg till min förtjusning att det var 21.25 idag. Puuuuh (: Jag bara ÄLSKAR DOM !

Imon är de fredag. tjiiho ! Ja ska spendera pengar, de är då bestämt. Vill se snabba cash, men självklart är de fullt imorgon. Menmen.. Dags att samla krafter eftersom ja ska släpa runt på Max istan. Ja menar, vem ska annars orka bära alla mina shoppingpåsar ? hehe ;)

Jag är trött, jag går och lägger mej.

Natti goingar

love

Kategori: Allmänt

Den gör mej orkeslös. Den gör så att det är de ända jag har i mina tankar. Den vägrar att låta mej gå. Den gör så att jag får slita som ett djur för att komma loss. Den gör så att jag kan bli arg / ledsen / glad. Den tar upp galet mycket av min tid. Den älskar mig. Jag älskar den. Min underbara säng

otippat

Kategori: Allmänt

På söndag ska ja visst kolla på apor ? haha men vart fan kollar man på apor, mitt i vintern ?!

leave

Kategori: Allmänt

Haha don´t you wish youre girlfriend was hot like me ?

hjälp ?

Kategori: Allmänt

När jag gjorde frulle imorse så kom jag på mej själv med att snacka .. med mej själv ! Haha wtf ?! Det var ingen såndär hej-hur-mår-du konvers, utan jag pratade om resor, vart jag varit, vilka jag rest med osvosv. Det var ingen som hörde mej, tackochloooov! schizo ? bedöm själva .. ;)

Fittifan sikket väder det är idag.  why god, whyyyyyy? Usch! Hade jag bara vart en simpel människa så hade jag inte satt mina fötter utanför dörren idag. suck . (;))
Idag är de onsdag, imorgon är det Torsdag, och på Fredag är det Fredag. Jag behöver det, nu.

ajjämen

Kategori: Allmänt

Det blev visst en liten visit hos Max ikväll igen :) Filmen börjar nu, så ja uppar mer imon. Natti !

åååååååååhhh

Kategori: Allmänt

Motivationspiller ? någon ? blir så trött på mej själv ! Finns 10000 saker att göra, men gör jag det ? -nej. Ska jag ? - JA !
Önska mej lycka till

så de kan gå

Kategori: Allmänt

Jag behöver ca 10 koppar kaffe för att piggna till någorlunda ( njae ). yeye.
Igår när jag åkte hem till Max så såg jag hur jäkla mycket lägenheter det finns upp till Lasse. Jisses ! Jag hade faktikst kunnat tänka mej att bo i guldheden (: perfa.
På tal om ingenting så hade jag velat spela in mej själv när jag sover. Hey penntroll ?!

mmmmm

Kategori: Allmänt

Nu kom min älskade mammi hem med massor av godsaker från apoteket till stackars sjuka mej. haha tack mammi ! :)
Eftersom att jag är sjukligt myssugen åker jag hem till Max ikväll. Ompyssling tack !

Hurtigt

Kategori: Allmänt

Åhh vad jag är duktig ! har vart en sväng i kinna, för att låta de vuxna bedöma min kapacitet. Haha (: är fortf galet fökyld, och ojj va de är synd om duktiga mej. Skämtosido (lite stolt över mej själv är ja allt). Nu ska jag nog kura ner under täcket i soffan och sätta på en mysig film, ELLER ut och hurta mej lite till, för att sedan åka till Mr Maximus. Hörs seeeeeeeeen (:

Puust

Kategori: Allmänt

Ännu en dag avklarad . Även om febern kämpade om sin titel, så lyckades jag brotta ner den hyffsat bra, hehe (:

Eh sängen skriker på mej. Natti !

dumdum

fight

Kategori: Allmänt

Ett x-antal verktabletter har fått bombadera min kropp, solpuder har vart min räddare i nöden ( inte okej att se ut som ett levande spöke ), svettandes och med glansiga ögon ( clear eye någon?), beger jag mej till jobbet. Håll er undan, för det kan allt slinka ut ett eller annat svin ( med andra ord, nysningar ). Tyck synd om mej, för det gör iaf jag. haha !

bad romance

Kategori: Allmänt

Jag har feber, bajförkyld, snurrig, blek, trött, svettas, fryser, jag måste jobba, stackars mej .. :(

 

olalala

Kategori: Allmänt

Om kärlek hade kunnat gämnföras med pengar, hade jag vart stormrik vid det här laget .. Dessa 26 timmarna har varit .. ja har inte ens ord för det .. men man kan säga att ALLA mina känslor har visat sig.

Imorse när jag vaknade kunde jag knappt andas. Fifan för mej själv, varför är jag så jäävla känslig ? oops fönstret hade visst stått öppet lite, och där var det kört för min del. Röööööövförkyld ! Max har stått för ompysslingen hela dan, medan lillskruttan Sofie har stått för underhållningen ( vilket jag tror att hon inte hade något emot ) hehe ;)

no way

Kategori: Allmänt

" det är inte så att jag vill hångla med dej, eller förlåta dej. Bara det att jag saknar dej¨"

suck ..

Kategori: Allmänt

varför ska det vara så fruktansvärt jobbigt att gå och lägga sej ? varför kan man inte bara krypa ner under täcket som man är? nej då, man måste göra sååå mycket innan. haha suck.
Morgondagen kommer bjuda på ett och annat. Träffa mr.stupid bla.
Oj telefonsamtalet slutade på 56 min, det var där tiden försvann ..

nattinatti

Suuuunny

Kategori: Allmänt

Någon mer än jag som uppmärksammat att vi går mot ljusare tider ? :D

Ooops

Kategori: Allmänt

Ni blev visst bortprioreterade igen :/ my bad! Men jag har faktikst lagt ner hela min själ på att umgås med den bästa i världen, så en dator har ej funnit i mina tankar. Har sovit hos my love and Lillis. Åhhhh så mysit vi har haft det ! delat på en flarra vitt och bara varit oss. Mmmm love it!

Snart kallar plikten igen, men ikväll bär det av till Mölndal. Å vet ni vad ? min kropp är samarbetsvillig igen (: High five !
Imorgon är det Fredag .. igen. In till stan och träffa dumdum eller vara hemma och bara mysa ? vet ej. Känns som att allt har gått jävligt lätt, ska det vara så ? (passar på den oxå)

Life

Kategori: Allmänt

Sorry för kass uppdatering, men denna dagen har vart.. tja.. vi ka väl säga första dagen på mitt nya liv ?
Veteinären har vart här och gjort en bedömning, vilken inte var direkt positiv. Men jag har ärligt bara väntat på att få klartecken. Han visade fortf 1 g på v.f. och det verkar som att det aldrig vill ge med sej. Jag kan inte fortsätta att hoppas, utan jag kommer att låta honom vandra hur ont det än gör. Måste tänka på hans bästa ! Nu är det sista rycket som gäller ( vilket är galet jobbigt ) då jag måste fylla i massor av papper. Fylla i papper som bevis på att jag släpper iväg honom. Usch ! :,( min älskade älskade Merlin ! Men han kommer att få det bra, smärtan kommer att försvinna. Han är sjukt älskad och någon däruppe ville ha tillbaka honom. Acceptera.

Det är ganska roligt det här med vänner. I sånna här lägen vet man vilka som verkligen bryr sig, och vilka som prioreterar sig själva ? vissa människor är inte helt okej. Thats it !



Fina älskade Merlin

Sandra

Kategori: Allmänt

Min älskade, älskade syster .. Vad hade jag varit utan dej ? Inte ett jädra piss. Du är den som jag har levt med i snart 21 år, och du har ALLTID funnits där. Det är dej jag kan prata om allt med och det är du som vet allt om mej. Jag gråter som ett litet barn just nu och kan knappt se tangentbordet  - "andas".
Vi går igenom samma sak, och vi kommer att klara det här ! Klara det tillsammans. Det är din hand jag aldrig kommer att släppa, och livet har knappt börjat ! Det finns gott om knäppa människor därute, men aldrig att någon kommer att kunna klå oss när våra jackor är av (:

Jag älskar dej min underbaraste syster, och jag vill möta världen, möta den tillsammans med dej

Buhu :,(

Kategori: Allmänt

Jag söker en händig man som kan ta hand om min stackars kropp ! En rejäl helkroppsmassage ( och även lite där till ;) är vad jag behöver jusst nu. Även någon som fyller ut den stora tomma platsen i sängen. Känner du dej manad ? Hör av dej till mej snarast(:

ffs

Kategori: Allmänt

Jisses, gift dej med mej ?

ousch

Kategori: Allmänt

Gaaaaaah, jag blir galet frustrerad när jag inte kan använda min kropp så som jag vill ! ajajajaj :(
Ska hoppa in i duschen och sedan kleta in hela mej med liniment, vilket duger i krig. hehe !

wake up

Kategori: Allmänt

Det första jag hörde när jag vaknade var hans röst, vilket kändes helt okej :) men när jag sedan rörde mej i sängen så fick jag en chock ! Aaaahhh jääääääävlar vad ont jag har i kroppen idag. Kunde knappt klä på mej själv, och då är det illa :S Whyyyyy Merlin, Whyyyyy ? haha !

Nej min mage skriker efter nåd, så jag får allt gå och servera mej själv lite frulle (: Uppar maybe sen.


Pumpin

Kategori: Allmänt

Ojj sikka minnen denna låten kopplas med

Skruva upp volymen och njut

dumdum

Kategori: Allmänt

Det har varit en väldigt ... tjaa.. händelserik kväll, med massor av känslor inblandade. Det känns skönt att få pratat ut, och jag vet nu vart han står. En blick säger mer än 1000 ord.. Han har fortfarande mitt hjärta, men jag kommer nog snart att få tillbaka det. Ja vet inte riktigt vad jag ska skriva, har så sjukt mycket tankar som bara snurrar. Men jag känner mej lugn, lugn på ett skönt sätt. Jag vet att jag kommer att leta efter honom i sängen inatt igen, men jag kommer att somna om.

Mitt hjärta säger en sak, medans hjärnan vill något helt annat. Yeye, allt har inte vart förgäves. Eller ?!
Jag kommer att ta en dag i taget, inget är omöjligt .. :,)





bortskänkes

Kategori: Allmänt

Efter att ha stått ute och kämpat sen 09.30 så känner jag mej som en isbit, rättigenom! Fyfan , någon som vill ha en häst ? Han är helt underbar (egentligen), men idag är han gratis. Fan ! Att man kan ha en sån jävla vilja ! åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

Nya tag på onsdag "pust".      
 


Panikångest för ikväll. Ska jag eller ska jag inte ?

Partaj

Kategori: Allmänt

Igår vart det en hejdundrande partykväll ! tyvärr glömde jag kameran, så det blev inga bildbevis på hur skoj vi hade (: Kvällen avslutades lite annorlunda, men hey, jag är godhjärtad !
Första natten på tja, va ska vi säga, 3 månader jag inte sov hemma. Med lovley sovsällskap så sov jag som en prinsessa, kroppen tackade mej på sina bara knän när jag la huvudet på kudden. hehe :)

Kommer även ha great sovsällskap inatt, vilken jag inte säger nej till. Har baj mycket ångest inför morgondagen, men jag bara väntar på klartäcken. Min älskade älskade Merlin

Body butter

Kategori: Allmänt

Har fjäskat för min stackars kropp med att smörja in heeela mej med en gudomlig hudkräm :) Så nu är den allt på min sida igen.
Svett + jordgubb kommer att lukta smarrigt på dansgolvet, kommer bli heelt oemotståndlig ! haha

tonight!

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det utgång med min underbara (: Haha jisses, ångerna från mina alkoholpåverkade vänner kommer nog räcka gott för mej, med tanke på vad jag har ätit de senaste 10 dagarna, dvs inget! yeye ja får bunkra upp med mycket vätska under dagen så att min stackars kropp orkar leva med mej. hehe ;)

Nu äre duschen som gäller, sen kallar jobbet några timmar.

Ikväll kör vi !

tickar

Kategori: Allmänt



En timme kvar ! Tjiiiiho :D

Line

Kategori: Allmänt

Fullspäckad dag, så ni får allt hållas ;)

NattiNatti

Kategori: Allmänt

Händelserik dag och jag är nöjd (:

Dröm sött goingar

btw

Kategori: Allmänt

Igår var jag och kollade på min framtida lägenhet. Hallefuckinglujah sikken lya :D
Som sagt jag kör ett rent spel, dvs jag låter tiden vänta ut min blivande ( det är dock inte någon som kan ärva min lillebrors kläder ) hehe ;)

 

hehehe ;)

Kategori: Allmänt

Jag blev helt överrumplad av lycka, när jag kom på den briljanta idén att jag nu faktikst kan köpa high hells med gott samvete :D för ja menar, hur snyggt är det att vara längre än sin pojkvän ? haha (: Min nästa pojkvän ska faktiskt vara man, så jag kan redan nu med gott samvete, börja fylla på skogaderoben med skönheter.




:,)

Kategori: Allmänt

 Och med denna videon säger jag godnatt :,)

(:

Kategori: Allmänt

Idag när jag körde hem från min älskade, höjde jag musiken på högsta volym och kände ett sånt jäkla lyckorus :D

Jag har så många äventyr framför mina fötter, och jag har ingen gnällig pojkvän som kan hindra mej ! ohlala ställningen ligger nu på 10-2 till mooi

Utgång i helgen, och då jeeklar kan vi snacka om en kalv på grönbete. Smack på den ;)



Heey, im a beliver

2010

Kategori: Allmänt

Det har varit en väldigt lärorik morgon om man säger så ..

Uppdaterar mer sen :)

varför ?

Kategori: Allmänt

Andas och gå vidare.
När någon frågar mej varför jag igentligen gråter, så har jag inget svar ? varför är jag ledsen ? är det för att jag har känslor kvar ? är det för att han har en "ny" ? är det för att jag saknar honom ? är det för att han vart otrogen ( inte för första gången ) ? stryk allt det. Jag känner mej så jävla äcklad för hur lurad jag har blivit.

Jag har nog aldrig varit riktigt kär. Jag kan inte förklara hur det känns att vara kär. Jag har aldrig kännt en såndär kärlek folk pratar om. Jag har aldrig haft problem med sömn osv för att jag har varit lyckligt kär ? jag nekar verkligen inte att jag aldrig har älskat honom, för det har jag. Men jag älskar ganska många. Har det varit någon skillnad på kärlek och kärlek ? Jag vet faktikst inte ..
Jag försöker verkligen komma på vad som var speciellt med honom ? det är hemskt, men jag kommer inte ihåg vad jag såg. Jag kommer knappt ihåg sist jag saknade honom. Men jag kommer definitivt ihåg att jag alltid behövde ha huvudet på skaft så fort han skrev sms, var ute osv. Jag kunde inte lita på honom, inte för fem öre ! Han har vart otrogen mot henne,  så varför skulle han inte vara det mot mej? varför skulle han inte fortsätta efter det här? hur tänkte jag ? hur tänker hon ? Han är en människa som kan manipulera i princip vemsomhelst.  Bara en sån grej att jag inte fick ha på mej det jag ville när jag skulle ut ? Hur sjukt är inte det ? varför såg ja inte allt det här innan ? varför trodde jag på hans ord ? varför tror du på hans ord? kommer du ihåg när du fick reda på vad han gjort dej ? kommer du ihåg känslan ? vill du hamna där igen ?  tänk efter innan.

En gång svin, alltid svin.

 

fan !

Kategori: Allmänt

Varför ska alltid kvällarna vara dom värsta ? tårarna rinner, är helt utmattad, gått ner 7 kilo på mindre än en vecka ( heja mej!). Ja kastar in den vita handduken, vill inte vara med mer !

2-1 till verkligheten

oslagbart

Kategori: Allmänt

en bild säger mer än 1000 ord

På topp ?

Kategori: Allmänt

Jag har fått en förfrågan om jag vill hänga med till London den 2-5 februari (: Hur fint hade inte de suttit ?

 

Åhh mina älskade, älskade vänner. Ni är värda allt !

ím alive !

Kategori: Allmänt

Jag var osäker om känslan skulle hålla i sig under dagen, och det har den faktikst gjort (: sårskorpan har nog lossnat, och det syns inget ärr ?! tjiho :D 

Dagen har spenderats med underbara Emil, även han har aldrig förstått vad jag har sätt hos Mr M. Men yeye man lär sig av sina misstag och jag har lovat att aldrig släpa hem en sådan igen (:
" Jag trodde du skämtade med mej först, man kan ju för fan gämföra han med Tobbe ifrån köping". Och då är det illa. haha !

Natten

Kategori: Allmänt

Inatt hände det en märklig sak. Kan faktikst inte berätta om det var en dröm, eller om det var verkligt. Jag vet inte själv. Jag kan inte förklara vad som igentligen hände, men jag släppte taget. Jag släppte taget om han som varit min i nästan två år. Jag drömde / var med om något inatt som gjorde att jag fick all kraft tillbaka. Hur mycket jag än försöker tänka på det som har hänt, så gör det inte ont längre. Okej, pulsen ökar en aning, men det är allt. Jag bryr mej inte längre. Jag bryr mej inte om hur han mår / hur många brudar han har kn*llat / hur hans liv ser ut. Och det är heelt underbart !
Och vet ni vad ? "magsjukan" försvann (:

Föressten ! Om det är någon som vill ifrågasätta det jag skriver eller någon som undrar över något så våga fråga mej ! Jag kan stå för allting jag skriver, kommer ha svar på allt. Jag är faktikst inte omöjlig, jag kan prata. Om jag skriver något som jag själv inte varit med om, så är allt baserat på ren fakta. Jag kör ett rent spel och kommer att fortsätta med det.

have too

Kategori: Allmänt

Jag måste bara skriva av mej lite ( skapade faktikst den här bloggen för att själv kunna se tillbaka ).

Det känns som att jag håller på att sprängas inombords. Får panikattacker om och om igen, utan att igentligen veta varför? Det här är nog den värsta känslan jag någonsin kännt ! Ibland sprutar tårarna som på LilleSkutt, vet inte vad jag ska göra ?! Det här är en helt ny upplevelse för mej, men jag intalar mej själv att detta är en enda stor utmaning som jag måste klara av. Jag tror att hela den här "magsjukan" grundas på en enda sak. Varför skulle de sluta så här? vad gick snett ? När jag ser tillbaka på detta året som vart så gör de ont, jävligt ont..
En del av mej bara HATAR honom, men en del av mej älskar honom fortfarande ( jag är faktiskt bara människa )..Men jag såg ingen framtid med honom, såg inget gemensamt liv! Det var nog bekvämligeheten jag var kär i . Jag var kär i tanken att han fanns där, att han fanns hos mej när jag somnade, att han skrattade tillsammans med mej, att han fanns hos mej när jag var ledsen, att han bara var runt omkring mej.
Varenda gång min telefon ringer / får sms, blir jag alldeles kall inombords. Alltid lika glad för att det inte är han, men ändå besviken ? besviken på mej själv, för att jag fortfarande hoppas. Men hoppas på vadå ? Att han ska ringa och ha något vettigt att säga ? jag vet att det aldrig kommer att ske, men mitt hjärta bara skriker , Skriker för att få lugn.
Dras till duschen, för där är det ingen som märker att jag gråter, knappt jag själv. Jag tror att känslan ska försvinna, men den sitter likt förbannat fasst.
Gjort är gjort och de kommer aldrig att bli som förr, ALDRIG !


jag kan bara ta mej uppåt, ta mej ur den här mardrömmen

Usch

Kategori: Allmänt

Jag känner mej smutsig. Hur mycket jag än duschar så sitter den äckliga känslan kvar ! Kommer bli flådd om jag fortsätter så här..

Sunshine

Kategori: Allmänt

Ibland känns det som att alla tarmar blir som en enda stor knytnäve, AJ! men natten har ändå vart lugn ( hujeda mej ), med tanke på hur den hade kunnat bli. 

Ny vecka nya tag, se till att bli frisk!

 

suck

Kategori: Allmänt

.. och en släng magsjuka på det med. TACK!

Uppvärmning

Kategori: Allmänt



Haha jag bara ÄLSKAR HONOM ! Nya avsnitt ikväll, Tjoho! :D

shööönt

Kategori: Allmänt

Nyss tagit en mysig promenad och jag känner mej genast mycket bättre(:

attans

Kategori: Allmänt

Feelingen bröts tvärt. Hur kan man bli dålig / sjuk på bara några sek ? Eh de blir nog bra det med. Ska nog åka och hyra några filmer, krypa ner i min stora sköna säng , sätta på mitt briljanta surround (hehe) och njuta av den grymma bilden på min nya 50" platt tv :)



Ohh yes babe, du är fortfarande välkommen att joina ;)



Dude, dags ta fram den lilla staken du har i dej (den du inte har)och hämta bilen så att den förvinner, liksom du ;)

I got a feeling

Kategori: Allmänt

Sovit gott ? Trot eller ej, men jag vaknade 09.00 och var helt utvilad :) har sovit som en prinsessa heela natten. Kanske beror det på det lovley sovsällskapet jag haft inatt ?;) Mysis !

Nu ska vi äta frulle, sen är det dags att göra vägarna osäkra




Jag har en stark känsla av att det här kommer bli en bra dag

Hallelujah Moment

Kategori: Allmänt

Jag kan inte hjälpa det, men jag blir nästan lite våt i brallan när jag hör honom (:
Njut folket, njut !

Skills

Kategori: Allmänt

 Haha hur söt ?

Revenge

Kategori: Allmänt

Sorry för kass uppdatering, jag har verkligen haft fullt upp.

Jag har tänkt på en sak ganska mycket idag (ovanligt va ?). Jag känner nästan ingen smärta längre. Är det normalt att komma över en sån här sak så snabbt ? Att för tre dagarsen gå med ett fett köttsår, till att snabbt läka ihop till ett ynka skrapsår (huh?) det är precis så det känns. Men på det här lilla lilla skrapsåret finns det en skorpa jag är sjukt sugen att pilla bort, men jag har lärt mej att gör man det kan man få ett fult ärr som aldrig vill försvinna, så tiden får läka det lilla äckliga såret som finns kvar..

Föressten ! Det gick undan det där med att köra en favvis i repris. Fasst säger inget än försen allt är klappat och klart :)

 

 

(ska jag eller ska ja inte ?)

Älskade ungar

Kategori: Allmänt

Vad sägs som en favvis i repris snart ? Nya medlemmar är hjärtligt välkomna :)

Någon som missat ?

Kategori: Allmänt

Någon som missat hur jävla svinkallt och hur sjukt underbart det är ute ?

love it!

 

Anyway, en sak som får mej att fortfarande orka kämpa är tanken på att mitt livs kärlek finns någonstans där ute. Han gör något just nu, lika ovetande om att det kommer att bli vi. Han jag kommer att bilda familj med, leva med, bli åldrad tillsammans med. truueee

Många "gamla" kompisar har börjat höra av sig igen, och ingen är lyckligare än jag! Tack för alla fina kommentarer, samtal, sms osv osv .

Detta kommer att bli en helt underbar kväll. Tack för att du finns

Hett tips ?

Kategori: Allmänt

Oh Harre, tänk om alla mina tankar överfördes på papper, de hade ju för fän blivit som en bibel. Jag har sånna planer, förhoppningar och förväntiningar på mitt liv! Det här kommer att bli sjukt bra. Klart att tankarna kommer lite ur obalans då och då, men jag klarar faktikst att leda dom rätt igen. Duktig Gela :D

Vill ni ha ett hett tips alla nära och kära ?
En sak jag tänkte på igår var att det är jobbigt att gå och lägga sig själv. Det är jobbigt en så stor plats i sängen är tom, när man är så van att det alltid ligger någon där och sussar. Men vet ni vad ? Gela har tänkt till igen ! *klappar mej själv på axeln*.  Jag har en lösning. Jag behöver någon som alltid ligger där när jag kommer hem. Någon som alltid finns där på kvällarna när jag sa sova, Någon som är mysig och kramgo, någon som är stor och varm ! Någon som alltid ligger vaken och vaktar, någon som inte stör mej, någon jag alltid kan slappna av med, någon som inte ligger och ona***** Oops! ( phuuuuu ingen hörde mej ) när jag kollar på film, någon som inte kan kläcka ur sig massa dumma jävla kommerntarer, någon som kan fylla upp tomrummet tills jag hittar min prins, Någon som alltid flyttar sig när jag har nån nattgäst utan ett ljud.
Med andra ord : Jag vill ha ett stort mysigt gosedjur fyllt av kärlek från er ! Så slå ihop era kloka hjärnor och smid en liten plan (: haha great ?!


Det bästa av allt var att älskade John kom igår. Och vet ni vad ? Jag somnade med ett stort leende på läpparna


pleeeease

Kategori: Allmänt

Kära John blund, kom och gör en visit hos mej och lägg en rejäl skopa med sömn i min hjärna. Den måste få varva ner, bara för några timmar ? pleease ?



Jag går och lägger mej nu, sen kommer du. okej?

Jag är redo

Kategori: Allmänt

Handduken ligger fint ihopvikt på stolen, vattenflaskan är påfylld, boxningshandskarna är åtdragna

Jag kan börja leva, jag är redo att möta verkligheten !


Okej, jag gör det

Kategori: Allmänt

Jag har lovat mej själv att aldrig börja blogga, men jusst där sprack det.
Jag gör det här för min skull, för att kunna se tillbaka på allt med stolthet.

Livet är helt jävla fucked up jusst nu. Vet inte vilket ben jag ska stå på. Efter 1.1/2 år tillsammans med en person förstördes ALLT på bara 15 minuter. Detta är en människa som jag har tagit till mej och visat upp med stolthet för både min familj och mina vänner. Vi hade helt underbara stunder, men oxå många sämre stunder ( men ffs, vilka har inte det ?). Vi älskade varandra, vi litade på varandra, vi bodde hos varandra. Vi letade lägenhet ihop, vi andades ihop, vi levde ihop.

Denna människa kunde vända sitt humör / personlighet lika snabbt som man kan vända på en hand. Men jag älskade honom för den han var. Han var inte den som kunde prata om sina känslor, men han kunde ( för det mesta ) lyssna. Vårat förhållande var som en bergochdalbana. Inget kunde stoppa oss när vi var på toppen, men mycket kunde bryta oss när vi var som svagast. Och det var där det brast.

Senast i förrgår sa han att han älskade mej, han kramade mej, pussade mej och bara var min. Men jag förstod innerst inne att det var något som inte stämde. Låg sömnlös med honom sovandes brevid mej och bara tänkte. Igår packade han sina saker, då han sa att vi behövde vara ifrån varandra ett tag, båda behöver andas. Vi åkte in till stan bara han och jag, med bilen full av hans saker. Mötte sedan upp hela min familj för att mysa och gå på bio tillsammans. Sen åkte han hem .. han åkte hem tillsammans med sitt ex. Jag fick ni vet en såndär sjukt jobbig magkänsla man kan få ibland, som man bara vet stämmer, och visst gjorde den det. Jag ringde upp honom och bad honom att vi skulle mötas. Han ljög för mej upprepande ggr och sa att han inte orkade, han sa att han var själv. Tillslut erkännde han. Hon var hos honom. Henne som han snackat så sjukt mycket skit om, hon som slagit honom, hon utan familj, hon som försökt förstöra för oss så många ggr innan, hon som vresat för så många, hon som han hatade.

Den tilliten jag byggt upp på 20 månader bara rasade. Jag har black out direkt efter samtalet. Verkligheten kom som en hård smäll rakt i ansiktet. Kändes som att jag blev brutalt misshandlad inifrån. Allt kom som en stor chock för alla.
Han som för två dagarsen åkte med min bror för att träna, han som drack grogg med min pappa för att sedan traska ner till grannen för att ta några garage öl tillsammans. Han som satt med min pappa i garaget och hade det snacket som bara dom kunde ha. Han som firade jul med oss för två veckorsen. Han som för en vecka sen firade nyår med min familj. Han som diskuterade med min syster på väg till partille ( för att sedan hämta den människa som hennes egna mamma inte älskar) om hur sviniga människor kan vara. Han som 20 minuter senare är det svinet som han nyss pratat om.

Jag skäms. Jag skäms för att jag öppnade mina armar för dej, jag skäms för att jag tog dej till min familj, jag skäms för att vi älskade dej.

Efter samtalet igår har alla mina känslor kommit fram. Jag har gråtit slut på mina tårar, jag har skrattat, haft panik, kännt ett helt underbart lugn, jag har skrikit, jag har sjungt, jag har vart ute och gått och bara vart tyst, lyssnat på musik och bara tänkt.

Men viktigast av allt är att jag har förstått att jag är värd någon så jävla mycket bättre. Jag har en familj och helt underbara vänner som älskar mej. Älskar mej för den jag är





Jag ska kämpa, kämpa för dig
Jag ska kämpa, kämpa för oss

 

/ G




Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt