Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Högt!

Kategori: Allmänt

img_7304 (MMS)

Känsla;)

Tänk om..

Kategori: Allmänt

img_9355 (MMS)

Ifall jag visste att jag skulle flyga helikopter (!) idag så de fasen Inte vart jobbigt att gå upp i morse;) så jäkla häftigt!!:)

Överlevare

Kategori: Allmänt

Jag ligger fortfarande kvar i sängen och min skjuts kommer vilken sekund som helst! Idag är en sån där jobbig dag, då jag inte kan bestämma mig för vad jag ska göra? Tänk om de bara hade vart fint väder, då hade allt blivit mycket enklare:) eller hur? Jag har några timmar på mig att bestämma, men just nu är de dags för lite shopping på schemat, om jag orkar kravla mig ur sängen vill säga;) hehe! Sover för övrigt som en prinsessan i vårt nya hus, kanske lite för bra?! Love

Fredag den 13e

Kategori: Allmänt

img_9880 (MMS)

Folk snackar om otursdag men jag har ej märkt av de, ännu iaf:) min Max har vart och smyckat sin arm hela dagen, kommer bli urfint! Kvällen bjuder på middag i stan med goa vänner, vi får väl se om datumet lever upp till sitt rykte. Ha en skön helg alla, puss!

Helt i min stil

Kategori: Allmänt

img_6178 (MMS)

Var och kollade på huset, och innan vi satt oss i bilen igen så hade vi redan nycklarna i våra ägor. De är så de ska gå ut, jag vill att de ska hända NU och inte imon, hatar att vänta! Knappt en vecka senare så har vi fått flyttat och grejjat en hel del:) gott! Känns verkligen skit bra, kommer bli så fint när vi är helt klara. Idag var både jag och Max värda en vilodag, vi har ju ändå två veckor semester kvar;)