Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

zeeero

Kategori: Allmänt

Jag har verkligen noll motivation att lägga ner energi på bloggen just nu.. trött på mörker och vinter, nu får gärna våren komma :/ tackåheeeeeej

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Efter alldeles för lite tid över och ett jäkla pusslande som aldrig har gått ihop, så har de blivit så att jag aldrig har vart hemma hos min vän Nicole och Rikard i deras nya lgh. Hur jävla illa är inte de? Pinsamt ju. MEN idag fick vi till det, äntligen! Blev dit bjudna på middag idag, ska bli spännande att äntligen kunna åka dit:) förlåt Nicole, jag skäms. Haha;) men sägs de inte att fint folk alltid kommer sent? Hehe;) ska bara vänta på att min sambo ska dundra in genom dörren så att vi kan åka. Bra måndag!

Mhmh

Kategori: Allmänt

img_5183 (MMS)

Vintermys!

Underbart!

Kategori: Allmänt

img_6476 (MMS)

Helt fantastiskt väder ute! Har vart ute några timmar på isen och busat:) att komma in till ett varmt hus, brasan är tänd, valpis har somnat gott och stickande känslor i kinderna, det är det som är charmen med vintern! Ta vara på sånna här dagar, dom finns det inte gott om;)

Pust

Kategori: Allmänt

Ni kan vara lugna, jag är inte död.. än;) får nog leva ett par år till, sedan blir nya kontroller, med förhoppningsvis nya metoder och ny kunskap ( mer framförallt ). Jag kommer fortsätta hålla de här privat ( mina närmaste vet såklart!), pga att jag inte vet så mycket själv om de och jag känner inte att alla behöver veta, sorry! Nog om de, Ida är de ju fasen fredag ( som om inte alla visste ), och jag sitter och gottat mej medans min underbara lagar lyx middag. Det blir oxfilé med hans egna rösvinssås och flera mumsiga tillbehör. Det där med oxfilé har nästan blivit en helgtradition hos oss, men det är ju så gott! Ha en toppen helg alla godingar , heeeeiråå

30 min

Kategori: Allmänt

img_6162 (MMS)

Sitter i bilen och blir ännu mer nervös än de senaste veckorna. Om 30 minuter ska jag in och träffa personen som bestämmer min dom. Och fattar ni hur lång tid 30 minuter är när man är måste vänta på att få svar?! Inte bra.. Yeye vad är väl en bal på slottet?;)

Rus

Kategori: Allmänt

img_2258 (MMS)

Känslan när man kommer hem efter en lång dag och möts av en tokglad hund, det kallas lyckorus! Och att man har en gosig och saknad sambo gör ju verkligen inte saken sämre;) jag byter inte mitt liv, inte mot nått just nu <3

Nog

Kategori: Allmänt

Det där med att storhandla idag var ju bara att fetglömma. Blev en liten tripp till Ica i hindås, bara för att komma hemifrån lite iaf. Skolan lockar ju inte sådär super mycket imon, men jag måste verkligen gå. Typiskt! Dumma sjukdom, försvinn !

Försöker

Kategori: Allmänt

Hatat att inte vara helt fit for fight! Har försökt att städa lite hemma, men det känns som att hjärnkontoret inte hänger med i svängarna, så får nästan pausa mellan varje dammkorn. Har iaf skrivit en inköpslista, MÅSTE åka och storhandla, hur mycket det än tar emot. Det ekar i kylskåpet och de blir jäkligt dyrt att handla varje dag. Tom diskmedlet har lyckats att ta slut. Så när Max kommer hem snart blir det bara att suga åt sig den sista energin så vi orkar åka. Jobbigt att vara "vuxen" ibland, min mamma är faktiskt bäst. Tänk när man aldrig åkte och handlade själv, å när man bara hade sitt rum att hålla oordning på;) haha! Maten var alltid lagad och klar, å hon pysslade alltid om en när man var dålig. Jag ska nog flytta hem igen när jag väl tänker efter, undrar hur länge de hade funkat? Haha! Eller så får mamma och pappa komma hit och äta midag några dagar i veckan, då blir de iaf diskat och städat;) hehe!

Uppskattas

Kategori: Allmänt

img_8519 (MMS)

Jag vet ju iaf en som myser när jag är hemma. Nackdelen är bara att hon inte riktigt förstår varför det inte är samma tempo idag. Vi har vart borta vis stora stranden och kastat boll, vågat oss ut på isen och träffat massor av hundar:) kom nyss in, skruttan somnade ganska fort i mitt knä. Ni som har hund förstår mej hur jäkla Mysigt det är med hund;)

Monster

Kategori: Allmänt

img_3015 (MMS)

Stannade hemma idag. Fasen inte skönt att inte ens kunna prata:/ vaknade runt 8 Av att malva låg och stirrade på mej, bara att gå upp och ut i de varma vädret. Äntligen tillbaka i sängen, malva är på sitt värstings bus humör och springer runt som en tornado i sängen för art sedan somna pladask brevid mej. Var de då det skulle vart min tur och själv sprungit runt som en tok i sängen, bara för att jag kunde? ;)