Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Bokenäs

Kategori: Allmänt

Vem kom på klockan? Juni är snart slut och sommaren har passerat halvvägs snart. I helgen var vi på vårat andra sommarställe i bokenäs. Stugan ligger ca 100 meter ifrån havet och färjeavstånd till Lysekil. Vi har gjort sånt där som man ska göra när man är vid havet typ som myst myst och myst lite till. Magen lever sitt egna liv och nu kan man känna och även se var bebisarna ligger. Jag saknar dock den riktiga sommarvärmen men den som väntar på något gott..

Shopaholic

Kategori: Allmänt

Den där vilo dagen får jag skjuta fram tills en annan dag, hann lixom inte riktigt vila färdigt ;) istället åkte jag och älskade Emma till klädkällaren i Kungälv, hallå varför har ingen sagt att den ens finns? Okej med mitt storshoppande så kanske de är lika bra? Ett helt nagellack fick jag kostat på mig, jobbigt att ligga på topp! Hehhe.. Blev bjuden på middag och tänkte slänga mig i sängen när jag kom hem och fortsätta kolla på got men så fort jag kliver innanför dörren är de en jäkla rastlöshet som sköljer över mig. På med dom snabba skorna och ta ännu en timmes promenad med hunden. Skönt! Nu känner jag mig lagom stimulerad så nu hoppas jag att jag kan vila resten av kvällen:) imorgon är de dags för ännu ett besök hos mvc, alltid lika kul. Nu börjar magen få en rejäl gravid form och jag bara älskar den!

Vilodag

Kategori: Allmänt

Hann väl se ca 20 min på första avsnittet igår innan jag somnade. Idag mår jag sådär, känns som att en rejäl förkylning är på g och rösten är nästan borta. Vädret är ju sådär lockande så idag blir de en serie dag i sängen, tycker de låter fantastiskt ;) ta hand om er .

Lång dag

Kategori: Allmänt

Idag har jag hunnit med mycket, känns som att imorse var igår.
Började med att åka till läkaren i Mölndal, jag blev sjukskriven fr.o.m. Idag ända fram tills förlossningen. Alltså sparar jag tre veckor semester, tackar. När jag kom hem frågade min kära Max mig ifall vi skulle åka till Ullared?! Kors i taket. Så på hans initiativ åkte vi dit och shoppade mängder av bebiskläder, så jäkla mysigt. Nu börjar de bli mer verkligt för både mig och för Max.
Nu på eftermiddagen har jag vart och fått mängder av mamma kläder ifrån världens bästa syster, hur bra som helst! Kom nyss innanför dörren hemma och tänkte börja kolla på game of thrones som är på allas läppar, måste iaf ge den en chans:)

På torsdag är de dags för ännu en visning så det börjar bli dags att hålla tummarna igen. Puss!

Annat perspektiv

Kategori: Allmänt

Min midsommar blev minst sagt annorlunda om man kollar tillbaka på mina tidigare. Att vara nykter och se allt ifrån de glasögonen gör ju att man börjar fundera, haha! Bebisarna verkade nöjda med den höga musiken och allas händer på magen, dom gav knappt ifrån sig några rörelser. Discot började när jag kom hem och la mig i sängen, då buggades de för fullt i magen ;) jag längtar så efter dom! Undrar verkligen vad det är för busar som gömmer sig därinne <3

Glad midsommar! Vecka 23

Kategori: Allmänt

Redan midsommar ! Första gången på många år som jag ska se denna dagen från den nyktra sidan ;) Hujedamig!
Mina dagar som gravid flyter på med raket fart och jag har endast husköp husköp husköp i mina tankar. Var med och budade på ett för ett tagsen men de steg med 800.000 kr. Haha allvarligt? Folk är galna! Va och kikade på ett annat som både jag och Max blev störtförälskade i, men fick tyvärr backa i sista sekunden. Tråkigt, men allt har en mening. Husjakten fortsätter, jag är övertygad om att vårat snart dyker upp!

Bebisarna bökar och buffar för fullt i magen, nu har den ena även hittat revbenen. Hehe! Max har även känt dom för första gången. Nu känns de rejält om man tajmar en kick, inget bubblande här inte ;)

Det börjar bli svårt att ta kort på magen, den har lixom blivit ... Stor! Jag ska bära på 6 kg barn i min mage, större lär den bli. MYCKET större. :) nu är jag i vecka 23 ( 22+2 ).

Finally!

Kategori: Allmänt

Nu har jag ÄNTLIGEN beställt vagnen! Den nya modellen ska komma i september så jag är en av dom som får den första leveransen.

Något som jag har märkt under graviditeten är vilken jäkla kvalle mina naglar har fått, skoj! Dom går aldrig av och växer som ogräs. Något annat mindre bra är mitt hår, va fasen. Går av och är typ helt omöjligt att göra något med. En traditionell hästsvans är vad jag får nöja mig med fram tills förlossningen ;)

Sitter vid flygplatsen och väntar på grabbarna som ska landa om 5 min. Spännande att se vilket skick dom är i. Mina resor tillsammans med mina tjejkompisar ligger nog lite i lä när man förstått vad dom levt på och i vilka mängder, haha! Lär ju bli berusad av deras ångor när dom sätter sig i bilen, fräscht.

Boxning

Kategori: Allmänt

Igår fick min mamma en spark på handen av ena busen :) hon är den första ( efter mig )som verkligen känt rörelser ifrån dom. Ifrån tvilling 1 fick hon känna en rejäl kick, medans 2an är lite mer försiktig och mest känns utifrån som ett svagt bubbel. Inatt var även första natten som jag vaknade av att dom hade disco i magen, jag älskar att känna dom! Mina små monster ❤️

Tralalallla

Kategori: Allmänt

Friiii som en fågel, nanana:):) tänk att få sova VARJE natt, Ååh tack tack tack! Inatt dukade kollegerna fram bubbel, choklad doppade jordgubbar och andra godsaker. Man kan inte önska sig bättre människor att jobba tillsammans med, jag älskar dom! Nu har jag en grym framtid att suga in, varje dag ska njutas till fullo. Att dessutom vakna upp till sol min första dag som fri är ju lixom de där lilla pricken över iet. Nu ska de ut och firas, ha en skön dag !

Karatekid

Kategori: Allmänt

Nu är de verkligen full fart i magen. Så fort jag sätter mig ner så sparkas de och boxas för fullt! Dom kan fortfarande byta plats med varandra, så jag vet inte vem jag känner mest men jag tror att tvilling 1 har övertaget änsålänge ;) jag börjar känna skillnad på rörelserna så snart kan jag nog urskilja vem som gör vad och hur dom ligger.
Inatt är min sista natt på jobbet, hur jäkla gött?! Minst två års ledighet, den känslan går inte att beskriva

Egentid?

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem efter att ha lämnat av Max och grabbarna vid flygplatsen. Dom ska iväg till Barcelona och kolla motogp, sånt där grabbigt som vi ändå inte förstår oss på ;) kul för dom! Jag själv ska roa mig med tjejiga saker såsom Ullared, fixa fransar osv osv, haha. I magen är det full fart och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag bär på två barn. Jag har fortfarande inte vågat köpa några klädesplagg till dom men snart kan jag inte låta bli. Känner jag mig själv rätt så vet jag vad min varuvagn kommer vara full lastad med idag ;) föressten går jag in i vecka 22 idag. Tiden går nästan lite för fort, härligt

Rutinkontroll

Kategori: Allmänt

Idag var det dags för rutinkontroll hos barnmorskan och vi lyssnade för första gången på bebisarnas hjärtan. Det tog ett tag att hitta båda samtidigt, hehe! Men allt lät bra och jag ska tillbaka om 2 veckor igen. Ikväll är de dags för ännu en visning så håll tummarna åter igen. Gårdagens visning va bra, va en del att göra men jag tror verkligen att de har potential till att bli super fint! Jag själv är uppväxt i samma område och de hade vart helt fantastiskt att få ge mina barn samma förutsättningar som jag själv hade❤️

Energi

Kategori: Allmänt

Nu har vi vart iväg sen i torsdags och laddat våra batteriet igen, därav uppdateringen. Har lärt mig att stänga av mobilen ibland, otroligt skönt och man spenderar så mycket mer tid tillsammans. Nu är vi hemma igen, nyduschade och insmorda från topp till tå. Ligger i sängen och äter vattenmelon medans världens tröttaste voffi ligger brevid och sprattlar i drömmen, gos! Imorgon är de ny vecka och de innebär två husvisningar. Ååååh jag håller verkligen tummarna nu, de vi ska kolla på imorgon vill jag nog verkligen ha. Hoppas hoppas hoppas!

Vecka 21

Kategori: Allmänt

( märkena på sidan är sovmärken ifrån sängen ;)

Igår gick vi alltså in i vecka 21. Nästa vecka är de dags för att starta igång alla kontroller hos Mvc. Mina bäbisar har växt såpass att jag känner när dom lever rövare :) mysigt! Nu börjar verkligen kläderna bli för små, jag får panik när de sitter åt minsta lilla. Dags att fylla ut mamma garderoben ❤️

Utan ångest

Kategori: Allmänt

Det är nu de händer.. Mina kläder börjar bli för små! Haha känns hur härligt som helst att inte ha någon ångest inför att köpa nya kläder. Snarare tvärtom. Tog en liten rajd igår och köpte mina första mamma kläder. Varför har ingen sagt hur jäkla sköna dom är? Ju högre mudd desto bättre ;) man känner sig sådär ubersexig när man kan dra brallorna upp till tuttarna, kommer bli svårt att slita sig ifrån dessa sen, hehe!
Min kropp förvånar mig lite varje dag. Idag bjöd den på ett näsblodskalas så tom golvet fick sig en dusch. När blödde jag näsblod senast? Kanske var för ca 10 årsen när hästen knockade mig;) ändå är jag helt fascinerad av vad min kropp kan göra och jag är så tacksam över att just vi får upplev detta! Vilken tid vi har framför oss ❤️ Och att mina barn kommer få världens snyggaste och bästa pappa gör ju inte saken sämre. Snart firar vi våran 6 års dag och jag älskar honom bara mer och mer för varje dag, min fina Max

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Söndag idag igen, vilket innebär sista jobbsöndagen för min del ;) idag blir de en "fixa i trädgården" dag och de är verkligen välbehövligt! Jag avskyr våran "trädgård". Den är typ mer terräng än gräsmatta, och man måste använda trimmer för att klippa gräset. Hur man än gör så är de helt omöjligt att få de fint pga alla stenar osv. Men de är bara att göra de bästa av situationen och hålla tummarna för att vi snart kommer härifrån