Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Ny dag!

Kategori:

Idag går alla mina tankar till en person som betyder otroligt mycket för mig. Mycket som händer i livet, men det positiva vinner även här. Skickar alla styrke kramar i hela världen, du fixar detta!

Jag ska åka iväg och umgås med mina nyfunna vän, känner mig äntligen som en människa igen ;)

Celibat

Kategori:

Det har blivit alldeles för mycket party för mig inom en veckas tid. Jag ska nog åka tillbaka till Thailand och bara ligga vid stranden hela dagarna . Det tycker jag låter bra. Japp, så får de bli.

Iiihhh

Kategori:

Åh vad jag älskar att ha smuts under naglarna igen! Jag har fått tummen ur och äntligen tagit tag i mitt stora intresse igen, HÄSTAR! Jag har precis vart och provridit en helt fantastisk häst, äntligen :) nästa vecka kör det igång på riktigt, lycka!

Yeeha

Kategori:

Idag ska jag göra en grej som jag verkligen har längtat efter och som har vart hela mitt liv en gång i tiden. Hehe svårt att lista ut va?

Hipp hurra!

Kategori:

Nej det är ingen vanlig dag, för det världens bästaste Leonas 4 års dag! Hurra hurra hurra! Jag älskar dig sketonge, fast du vet hur man driver moster till vansinne ;) min stora tjej<3

Lill lördag

Kategori:

Är det Lill lördag så är det;) god mat på Familjen" och några öl för mycket med världens finaste sällskap gjorde min onsdag helt perfekt ! Lovemyboy

Lyx

Kategori:

Matlagning är en grej som jag gärna skippar! Ibland tycket jag att det är jätteroligt, men den där jäkla vardagsmaten kan gå och dra något gammalt över sig. Bara för det så blir de oftast att vi blir bortbjudna på middag, och de tackar jag gudarna för! Ikväll blir de middag ute ngnstans, restaurang mat tar jag gärna och gör om till en vana;)

Min box

Kategori:

Den största gåvan vi människor har fått, är nog att kunna känna kärlek. Att hitta sin livskamrat redan som ung är ganska häftigt tycker jag. Det har vart många uppförsbackar under åren, men det är tack vare det vi verkligen vet att det är vi . Alla människor får sina prövningar, vi har haft våra. Kärleken övervinner allt! Vi har en ljus framtid framför oss, jag kan inte hitta ord för hur mycket jag älskar dig Max! Min älskade livskamrat

Lattja

Kategori: Allmänt

Att återuppta kontakten med sina gamla vänner är nog det allra bästa man kan göra! ikväll blir de mer lattjo, man märker att man inte är 20 längre;)

Helt rätt!

Kategori:

Hon har fått något från sin moster iaf:)

Minne!

Kategori:

Nu är vi hemma igen efter en helt underbar resa! Varenda dag har varit ett minne för livet, fantastiska Thailand:) en hel vecka spenderades tillsammans med en mycket saknad vän och hennes sambo, och vi är sååå glada att vi äntligen fått upp kontakten igen. Nu är det tillbaka till verkligheten, dock 100 ggr piggare och utvilade :) malva blev så glad så hon kräktes när vi träffade henne på flygplatsen, älskade voffis! Hoppas ni alla har haft de bra, och ätit mycket godis i helgen ;)