Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

tandläkaren

Kategori: Allmänt

En sådan brutal undersökning har ´jag nog aldrig vart med om. Aj ! Fick tillochmed skölja ur den där "spottkoppen" för att det var så mycket blod som jag fick spotta ut. Jag fattar varför folk har tandläkarskräck :S Usch

öhm ?

Kategori: Allmänt





Dessa konstiga djur finns på riktigt ! Jag och Max såg dessa när vi var i ett zoo i alingsås . Det är visst någon sorts vatten salamander som kan leva i 10-15 år :/ Dom lever i ett vanligt akvarium och har visst vart med om något expriment, går ett ben av så växer det ut ett nytt ! Haha fräckt eller obehagligt ? Jag tror inte att en sådan hade fått bo hos mej. Uscha, tänk om en sån kryper ur akvariet.. Nej, tacka vet jag vánliga hederliga guldfiskar :) haha

Bom

Kategori: Allmänt

img_5483 (MMS)

Va fasen, ska de bli storm inatt igen? Det blåser jätte mycket utanför vårt lille hus, och vi har redan fått gå ut en gång för att vrida på parabolen, haha! Bor man i skogen så gör man:) så här såg det iaf ut i söndags när vi skulle försöka ta oss hem, hoppas inte att Berit går lös inatt igen;)

3 veckor

Kategori: Allmänt

img_2165 (MMS)

Imorgon blir valparna redan 3 veckor! Det är sjukt vad fort de går och vad fort de växer, både fysiskt och psykiskt. Så fort de fick ögon så är de full rulle i valplådan, så himla mysigt! De morrar, busar, skäller, springer och är helt tokiga, haha! De har även fått smaka på fil som var väldigt uppskattat:) börjar få små tänder, så man får njuta medans de ej är sylvassa, hehe;) en kass bild men detta är Mumin, kullens tjockaste, lurvigaste och busigaste medlem:)

29,2

Kategori: Allmänt

img_7098 (MMS)

Termometern visar 29,2 i hallen, tänk då hur varmt det är i vardagsrummet! Nackdelen är att jag fryser, typiskt! Hoppas bara att det är tillfälligt och att frossan inte övergår i feber, att bli sjuk nu ingår inte i min planering så att säga;) haha! Märker vi inatt.. Sov gott

Ska de vara så?

Kategori: Allmänt

img_7866 (MMS)

Vänner som endast finns vid ens sida vid motgångar, men som aldrig kan vara glada för ens lycka, kallas det för vänner? vänner som inte finns och stöttar och uppmuntrar, utan bara hör av sig och njuter av ens olycka, tycker jag äckligt.. Varför kan man inte vara glad för någon annans skull? Var rädda om det ni har, för snart kan det vara eran tur..

mysigt!

Kategori: Allmänt

Som många redan har förstått så har vi gått och blivit med valpar! Det blev 5 stycken underbara parasiter, 2 tikar och 3 hanar. Alla ser verkligen helt olika ut, och imon blir dom redan två veckor :) Alla namnen är redan bestämda ( sen dag ett ), o alla börjar på M. Sen kommer ju den värsta och svåraste frågan : vilken ska jag behålla ? Det är helt omöjligt att bestämma det just nu, men jag har fastnat speciellt för en, Malva ! Alla är super fina, och det kommer verkligen bli bra hundar. Vi har föräldrarna hemma, så det känns extra bra. Båda är så duktiga med sina små bäbisar, man kan tro att det inte har gjort annat, hehe ;) Idag har 2 stycken börjat att öppna ögonen, så snart är lugnet för stormen över, haha ! Kommer verkligen vara noga med vart dom hamnar sen när det är dags, har redan några som är intresserade :) Känns jätte spännande att få följa en hund från födseln och hela livet ut. Lycka !



Här är en bild på hela högen, endast några dagar gamla :)
Malva
Molle
Mumin
Minna
Milo

typiskt

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att sälja min guldklimp, kommer behöva en kombi inom snar framtid. Har vart och träffat min nya pärla och även värderat min, gjorde lite ont i hjärtat när jag körde in den i hallen. Med tanke på att den har vart min drömbil i många år, och att jag bokstavligen grät av lycka när jag körde hem MIN mini cooper för första gången, så tar det emot riktigt mycket att behöva sälja den. Haha tragiskt, men sant !

Nästa, check !

Kategori: Allmänt

Idag ska jag börja min första praktik på utbildningen. Lite skillnad mot när man var liten och praktiserade, idag måste du ju vara seriös ! Typiskt .. ;) Fyra veckors praktik, sen två dagar till vid skolbänken, sen är de jul ! Va hände ?! Tur att de inte var midsommar nyss .. ;)



Hörs sen godingar, för nu ska jag nämligen på praktik ;) haha !

sant

Kategori: Allmänt




what goes around, comes around

Vårdcentralen

Kategori: Allmänt

img_7486 (MMS)

Här sitter jag med alla pensionärer och sprider frisk energi;) yippie..