Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Pust

Kategori: Allmänt

Nu ramlade jag in genom
dörren. Äntligen. Middagen var klar och jag trillade ihop som en hög i soffan med hö i håret och ridkläder på, det jag lixom blivit min nya refräng ;) nu ska jag andas ett par minuter innan det är dags för dusch och packning. För varför skulle jag vara hemma i helgen? Nejnej imon förmiddag rullar bilen mot Östergötland och nya äventyr ..:)

Snabba puckar

Kategori: Allmänt

Jobba, sova, vakna, slänga i sig frulle SNABBT, fixa ordning, bränna sönder kaffe kokaren, borsta tänder, slänga ut allt kaffe på golvet, be till Allah, kasta sig ut i bilen, lämna voffis, bli upphämtad för att bege oss på möte i mölnlycke. Hur ser era första 30 min ut precis när ni vaknat? Visst älskar man flytet

På riktigt

Kategori: Allmänt

Dagarna går bara snabbare och snabbare, vad händer? Den senaste veckan har jag knappt hunnit kolla på klockan, morgon och kväll sitter lixom ihop. Om mindre än 4 veckor är de julafton, haaaalllåååå JULAFTON..! Jag har ju knappt fått ur blommorna i håret efter midsommar. Hur får vanliga Svensson ihop sina dagar med jobb, barn, aktiviteter, städ, matlagning osv osv? När inte ens jag får tiden att räcka till ? Bloggen får tyvärr ligga lite i torrluften, motivationen och lusten ligger väl lite i skymundan. Eller ni kanske vill se mitt glammiga liv med flådiga mobilbilder på lyxiga ridkläder, smuts under naglarna, stökigt hus, agility träningar eller vänner som fastnat lite halvt som halvt på bild när jag hunnit heja i förbifarten ( förlåååååt ). Nej usch för detta flängande. Jag längtar efter att få pyssla om mitt hus och fixa de advents mysigt. Har jag tur så kanske jag lyckas bryta av en gran kvist när jag ändå sitter på hästryggen, ta hem den och flascha till den med Malvas blinkande halsband. Julbelysning och pynt i ett svep. Aaa ni fattar ju hur effektiv man tvingas att bli när dagarna har alldeles för få timmar. Ge mig några extra så ska ni se att jag hinner rota fram en ljusstake, damma av den och slänga upp den på första bästa möjliga plats. Jul mys så de heter duga..;)

Äntligen!!

Kategori: Allmänt

Ni fattar inte min lycka! Snart snart snart ska jag få träffa henne igen :):):) vackra vackra Esther

Lilla loppan

Kategori: Allmänt

Efter en dunderkur av cortison och antibiotika så är min lilla fisgris på banan igen :) veterinärer vet inte vad som har orsakat dessa otäcka sår, alla prover osv såg bra ut? Så jäkla konstigt eftersom att detta kom under en natt typ. Lilla skruttan! Så här ser hon ut idag och de blir bara bättre och bättre för varje dag :)

Jösses

Kategori: Allmänt

Har försökt att blogga men allt har bara krånglat! Haha därav dålig uppdatering. Mycket har hunnit hända under snart två veckor bl.a., en tripp till badhotellet i Danmark ( så jäkla skoj!), en sväng till veterinären med min älskade hund som blev plötsligt sjuk, Alvas första tävling är checkad osv osv. Denna helgen kommer dessutom innehålla jobb, jobb och jobb. Och vet ni? Om två veckor och två dagar så är de första advent! Hur mysigt?:)

Hehe ..;)

Kategori: Allmänt

Idag gör vi en ganska impulsiv sak. Berättar inte vad än, ifall människan läser bloggen ;) ska bli sååå roligt och så skönt! Hörs om en stund

Sleeepyheeead

Kategori: Allmänt

Min älskade hjältinna, de gör ont i hela hjärtat. Stackars gumman :(