Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Äntligen

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i sängen nyduschad och är helt mör i kroppen. Är en sån go känsla när man vet att alla andra är på jobbet och att jag är färdig med mitt monster pass;) det bästa är att de är fredag och när jag vaknar sen så har jag en kalas helg framför mig. Jobba på alla, för nu ska jag zzzoova. Puss!

Outfirre!

Kategori: Allmänt

Aamajgaaad vi är så schnygga på jobbet ;) hahaaha dööör

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Hehe ja godmorgon är de kl 16.00 för mig idag;) så skönt att äntligen kunna sova många timmar i sträck efter jobbet och kunna ladda ordentligt inför en ny natt. Imorgon är de redan fredag igen, hur jäkla fort går inte tiden?! Ser fram emot denna helgen mer än vanligt, den är fullknökad ! På lördag blir de en heldag på Liseberg tillsammans med hela familjen, alla ska köpa åkband och bli som barn igen, haha! T.om mamma och pappa ska åka allt, tror aldrig de har hänt? 5-kamp och familjemys hela dagen, sånt gör man tyvärr inte alltför ofta:/. Nu ska jag försöka kravla mig ur sängen, de blir Max goda köttfärssås till frulle/ lunch och middag på samma gång ;) tjingeling!

Hit it

Kategori: Allmänt

En oslagbar känsla när man skrittar hem efter ett riktigt lyckat ( men svettigt !) pass i paddocken. Nu väntar en kall dusch på både mig och på världens bästa 4 åring! Duktiga Alva :)

Närvarhur

Kategori: Allmänt

Vaknade med en klump i magen när jag vaknade och faktiskt insåg vilken dag det är idag. Ikväll ska jag på ett viktigt möte som kommer att avgöra hur min närmsta framtid kommer se ut. Jag kommer tyvärr inte skriva ut här vad de handlar om, några vet och där får de stanna. Om ni följer min blogg så kommer ni säkert förstå om ett tag ifall mötet leder till de beslutet

Planering

Kategori: Allmänt

Nu förtiden måste jag ställa min klocka för att hinna med alla dagars planer, innan var de lixom tvärtom, jag planerade dagarna efter min sömn. Där plockade jag vuxen poäng;) idag är de Göteborg som härjar och kvällen ska avslutas med ett ridpass, ännu en härlig dag

Uppehåll

Kategori: Allmänt

Efter en hel lucka på ca 1 år så fick vi äntligen till en date idag. Guuud va jag har saknat er! Skönt att allt är som vanligt och de känns som senast igår vi träffades, fina ni! Nu kommer de bannemig inte vara ett sånt stort glapp mellan dejterna igen, aldrig. Gosgosgos:)

Mysgos!

Kategori: Allmänt

Bästa vännerna som blev så glada av att äntligen få träffas :)

Oh, lola !

Kategori: Allmänt

Igår kom han hem med en liten present, han har ju ändå vart utomlands över helgen, haha! Denna parfymen luktar så gott, tack älskling:) Nu ska jag åka och fixa lite grejer, för att sedan dra vidare på dejt, äntligen. Ha en skön solig dag alla :)

Handfixat

Kategori: Allmänt

Igår när jag satte mig i bilen så låg de en ur tjusig bukett på instrumentbrädan som självaste Leona hade plockat så fint. Efter några timmar så åker hon med mig och ser blommorna - " men Gela, nu är dom ju döda! Fast de gör ingenting, sätt dom i vatten imorgon efter du kommit hem ifrån jobbet så ska du se att de löser sig. För nya orkar jag bannemig inte plocka åt dig".

Tacksamhet

Kategori: Allmänt

Inatt var min älskade Malva med mig på jobbet. Hon är så duktig och följer med mig som en liten svans vart jag än går. Men jag känner att en natt fungerar, men vill absolut inte ha med henne två på raken, med tanke på hur trött hon var i morse. Mina älskade svärföräldrar ställer alltid upp för oss och passar henne när vi behöver hjälp, som tex idag / inatt. Jag blir varm i hjärtat när jag får såna här bilder skickade till mig. Jag är så oerhört tacksam att ni är så grymma och helt fantastiskt duktiga med våran lilla guldklimp <3

Lördag

Kategori: Allmänt

Det här med att jobba helg är väl inte de roligaste som ingår när man jobbar inom vården. Känns som att jag alltid "går miste " om händelser som just ska hända dom helgerna som jag jobbar. Nu är tex min sambo och en vän på stena lines soldäck och har de hur bra som helst, medans jag måste stanna hemma och ladda inför en till natt. Haha vilket jäkla i-landsproblem va? Tur att jag tycker om mitt jobb och mina kolleger, känns inte lika tungt att åka till jobbet en lördag kväll då :)

Sug

Kategori: Allmänt

Suget börjar redan kännas i resetarmen. Känns som att de kan vara värt att åka någonstans redan i höst? På groupon och letsdeal så finns de en massa resor som verkar bra utåt sätt, men vågar man verkligen boka på dessa sidor? Känns som att de finns något finstilt som inte går att läsa? En resa till Cypern kanske hade vart ngt, där har jag aldrig varit :) så vad tror ni? Hade ni vågat?

Piller

Kategori: Allmänt

Det här är min veckoranson av piller ;) värre än en dement 90 åring. Jag får väl tacka min svärfar för allt han trycker i oss, haha !

Morron

Kategori: Allmänt

Blev ingen stad igår, fortsatte istället mot Öckerö och mot min Natalie tillsammans med fina Eva. Människor som dessa växer inte på träd, och jag beundrar dom verkligen för allt dom gör, mina fantastiska superkvinnor;) idag har jag inga planer, förutom ikväll. Tanken slog mig precis att man kanske ska käka frulle och sedan låta bilen rulla ner mot Ullared? Fast i samma sekund jag just skrev de där så kom jag på att de faktiskt är löning idag. Med andra ord helt idiotiskt att ens tänka tanken. Så ja, jag är en idiot , haha!

Tänk att de är 5 hela årsen vi tog studenten. Fy vad jag saknar de

Usch!!

Kategori: Allmänt

Jag har så jävla fräscha vänner, mums

Skimmer

Kategori: Allmänt

Något som jag tycker är riktigt snyggt när man visar bar hud på sommaren är lite extra glitter på kroppen. Allt blir genast så mycket fräschare! Denna är en klar favvo från HM, då man även kan använda den i håret. Finns en lotion med skimmer i ifrån kicks som är lite mjukare och doftar gudomligt! Man känner sig lite som en statist i twilight,  hehe! Hett tips till alla barhudade kroppar därute;)

Sommardag

Kategori: Allmänt

Har precis tagit en pw med voffis, hujjedamig va varmt de är! Skönt. Lyssnade samtidigt på P3 dokumentär om lilja 4-ever. Helt sjukt att de finns sånna människor, jag fattar inte att folk kan leva med ett sånt samvete och sova gott om nätterna med vetenskap om vad dom gjort mot andra människor :(. Nu blir de en dusch för att sedan ( hör och häpna ) ta bussen (!) in till stan och strosa omkring med två av mina favoriter. En härlig torsdag! Hoppas att ni alla andra oxå njuter av de sista sommardagarna, hösten kommer med stormsteg. Puss!

Socialt

Kategori: Allmänt

Det här med människor är verkligen ett kapitel för sig. Under de senaste åren så har jag fått upp ögonen på ett annat sätt gentemot "vänner". Jag har valt att sluta umgås med vissa folk av en anledning och de har gett mig en sån inre styrka. Jag kan inte släppa in vem som helst i mitt liv, verkligen inte. Jag vet ganska snabbt idag vem jag vill ha i mitt liv, och vem som bara finns där för nyfikenhet. Jag har trott så väl om alla människor innan, tills jag förstod att de handlade om knivar i ryggen och en jäkla massa skitsnack. Dessa människor finns inte kvar för mig längre. Allt kommer fram! Folk som dömer andra, utan att själva se sig i spegeln är för mig inga vänner. Idag har jag istället människor runt omkring mig som inte stryker mig mothårs utan som stöttar och lyfter, framför allt bryr sig. Jag känner att jag själv kan ge såå mycket tillbaka och finnas där som en stor del av deras liv, det är vänskap för mig. Att umgås med en människa och sedan komma hem med en positiv styrka, istället för att känna mig helt slut efter en timmes gemenskap är ovärderligt. Livet har tagit ett stort kliv och jag känner mig så tillfreds med min tillvaro. Jag kan lita på mina vänner och därmed kan jag även lita på mig själv. Trygghet och ärlighet är något som mitt liv bygger på. Jag har varit med om mycket, men dom starka banden som finns idag hade aldrig funnits där om bakgrunden sett annorlunda ut. Allt sker av en anledning och de stämmer verkligen. Jag försöker alltid ge människor flera chanser men när dom väl har nyttjat den sista chansen och visat sitt rätta jag, så är dom inte någonting värda för mig längre. Även om man har mycket minnen ihop, så är det de ända som finns kvar. Minnen helt utan betydelse.

Present

Kategori: Allmänt

När min Max fyllde år så fick han mc lektioner i present. Idag skrev han teorin och jag är så stolt så jag spricker! Duktiga duktiga älskling, du är så jäkla bäst!!

Nu

Kategori: Allmänt

Jag hoppas att ni vet vad de är för dag tid och datum just precis nu. Om inte annat, slå på 3an. Gaaaaaah äntligen :):)

Primeboots

Kategori: Allmänt

Har gått och kärat ner mig i dessa stövlar, så jäkla snygga!! Men bruna eller svarta? Dags att rensa ut sommar garderoben och fylla på med nya fräscha höst kläder

Alva och Malva

Kategori: Allmänt

Helt klockrena ihop! Delar t.om på gräset ;) älskade (o)djur

Tisdag

Kategori: Allmänt

Att jobba natt har nästan bara fördelar. Schemat är att döda för. Jobbar två nätter i veckan, resten ledig. Är nu ledig ända fram tills på fredag, eller hur jobbigt? Att skaffa häst nu igen kunde inte komma mer lägligt, älskar att jag kan välja vad jag vill göra med mina dagar. Ett mån - fre arbete 8-17 hade jag aldrig klarat av. Nu är de dags att slänga på mig ridkläderna, hästskallen väntar på mig :) puss!

Aaaaandas

Kategori: Allmänt

Huset står fortfarande stadigt men är nu fräscht och doftar gott. Efter att få att kramat min älskade sambo och haft lite "taktik snack" under middagen så har mina nerver lugnat sig, thank gaaaad! Finns inga ord för vad jag känner för denna människa. Han är verkligen mitt allt, min trygga punkt att luta mig emot i vått och torrt. Jag älskar dig Max

*\+|?*\!_$

Kategori: Allmänt

Jag är så jäkla arg idag! Sådär så de bara kryper i hela kroppen . Arg / ledsen / besviken / frustrerad, gaaaaah!! Jag vill bara vara ifred och skita i allt just nu. Usch för sånna här dagar!!! Behöver städa oxå, lättare att bränna ner hela huset. Spyyyyyyyyr!! Tur så in i h.e.l.v.e.t.e att jag har så fina människor runt omkring mig dagar som denna, annars hade jag gått bärsärkagång

Slööö

Kategori: Allmänt

En riktig slappar helg ligger bakom mig och nu är de dags att ladda inför en jobbnatt igen. Jag har verkligen inte gjort ngnting vettigt den här helgen. Umgåtts med vänner, kalasat och kollat klart på "orange is the new black" som för övrigt var en jäkligt bra serie. En kort resumé av min helg ;) nu ringer snart min klocka, tanken är att jag ska vakna nu efter en pn men de är helt OMÖJLIGT för mig att kunna varva ner så mycket att jag somnar innan jobbet. Förkylningen är iaf på bättringsvägen och febern är borta, äntligen !

Födelsedagsbarn!

Kategori: Allmänt

Igår fyllde min älskade syster år:) såklart förtjänar hon de allra bästa, och hon tjatar ALLTID om sin förbannade Marc Jacobs, haha! Så nu har hon sin kompletta pojke, dvs mark. Väska och plånka kom inslagna och fina, tro sjutton att hon blev glad ! Älskar dig min tok

Dummamig

Kategori: Allmänt

Finn ett fel

Hhaaahahaha

Kategori: Allmänt

Hahahaa jag döööör va roligt !!!

Netflix

Kategori: Allmänt

Det är jag, hunden och Pretty Little Liars som har spenderat förmiddagen ihop ;) Ska verkligen försöka hasa mig till duschen, MÅSTE åka och göra några hemligheter idag, de är visst någon som fyller år;)

Ueääk

Kategori: Allmänt

Jag kommer seriöst dö feber döden. Hostar snart upp mina lungor, ögonen är svullna som golfbollar och tårarna rinner som på lilleskutt, huden känns som sandpapper och allt som nuddar min kropp känns som en motorsåg. Typ. Stackars stackars sjuka mig!

Frukt

Kategori: Allmänt

Nu är de bestämt. I oktober blir jag med häst igen. På riktigt. På heltid. Säg hejdå till min lediga fritid, jag har valt så jäkla rätt :)

Snorunge!

Kategori: Allmänt

Fy pyttsan silken sinnes förkylning som har flyttat in i min kropp. Det är lixom en utmaning att gå upp för trappan här hemma utan att få hjärtsnurp, och jag som hade så mycket att göra idag :( kvällen i går var iaf helt magisk! Darin är nog min Gud tror jag, haha! Nu är de dags att snora vidare och tycka lite extra synd om mig själv när feber frossan smyger på bakifrån. Trevligt

H.e.r.r.e.g.u.d

Kategori: Allmänt

Två jobbnätter har verkligen slagit ut mig totalt. Efter att ha levt i en bubbla i fyra veckor så kom verkligheten ikapp snabbare än snabbast. Jösses vad trött jag är! Men idag är de ingen vilodag, så de är bara för mig att hoppa i den lilla svarta, för idag är de Gbg som står på agendan :) Vill ni veta vad de bästa är? Darin spelar ju såklart :):):) mohahaha

Stormsteg

Kategori: Allmänt

Jesus, sommaren tog verkligen slut under en natt. Hösten innebär en del förändringar och de ser jag fram emot:)

Safe

Kategori: Allmänt

Idag åkte spenderbyxorna på IGEN! Kunde inte låta bli och hjälmar är faktiskt en färsk vara ;)

Min prins!

Kategori: Allmänt

Usch vad jag saknar min älskade Melle. Fast han kunde driva mig till vansinne ibland så var han ändå den största delen av mitt liv. Tänker ofta hur min vardag hade varit om han inte hade haft den dumma skadan och om jag aldrig hade behövt ta de förbannade beslutet. Min fina ängel, jag kommer aldrig kunna ersätta honom

Hurra!

Kategori: Allmänt

Ett riktigt hästtema blev de för lilla Sofie som fyllde hela 8 år igår :) en lyckad fredag. Ikväll är de tjejtaajm ( och allt vad de innebär )som står på schemat ;)

Alingsås

Kategori: Allmänt

Hamnade i Alingsås där jag råkade hitta en stycke Eva och två fräcka ponnys! Något vi verkligen måste göra oftare, tiden räcker inte till

 

Är de vi som formar?

Kategori: Allmänt

Vadå? Sover inte alla hundar såhär? Hon är inte alls bortskämd ;)

Ändring

Kategori: Allmänt

Beställde hem nya stolsöverdrag som blev såå coola ! Internet är bra smidigt :)

Tok!

Kategori: Allmänt

Under större delen av mitt liv så har jag haft hästar runt omkring mig, nästan 24 timmar om dygnet. Av en del anledningar så la jag hästeriet på hyllan och avskydde allt vad hästar hette under ca 4 årstid. Men är man så inbiten i grund och botten så är de klart att de odjuren vinner i slutändan ändå. Jag har sen några månader tillbaka åkt dit igen, och fått äran att träffa en grymt charmig häst och en fantastisk ägare! Nu har frågan kommit om jag vill ta över hästen på heltid, alltså som min egna. Det hade på ett sätt vart grymt roligt att komma igång med träningar / tävlingar osv på riktigt igen, men vill jag verkligen bli så låst igen?

Teknikärinteriktigtvårangrej

Kategori: Allmänt

Åkte och köpte en fotoutskrivare som man visst ska kunna skriva ut bilder direkt ifrån mobilen. Men det finns en liiiiten detalj som tillhör, alltså tekniken. Tur som fasen att jag har en svärfar som kan allt vad datorer heter! Jag och Max kommer slå ihjäl varandra närsomhelst och Canon helvetet kommer att tas in på förhör som mordvapen. Yippie

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Tycket att de är så bajjigt respektlöst när man bokat tid hos ngn men som två ggr på raken avbokar de samma dag. Idag skulle jag fixa mina fransar igen men hade ett sånt fint sms när jag vaknade. Det är en salong som ska framstå som proffsig, i min rööööv !!

Lillamy!

Kategori: Allmänt

Fick en liten mys Maya på besök inatt<3

Fitforfiiight

Kategori: Allmänt

Äntligen är vi på banan igen!

Sista rycket

Kategori: Allmänt

En vecka kvar på semestern och jag börjar få lite smått ångest. Jag vill göra så mycket hela tiden men tiden räcker inte till! Än så länge har vi hunnit med en del, men inte ens en tredjedel av vad jag vill. Vi har bl.a. varit på landet ex antal ggr, hunnit med en tripp till Norge, vart och campat och skrattat åt djuren på Kolmården. Östergötland fick sig även ett besök där de bjöds på 50 års partaj och en jäkla massa kvalletid med släkten. Många fina kvällar med fantastiska vänner och såklart en jäkla massa mys med sambon. En bråkdel av vad vi gjort och vädret har verkligen varit TOPPEN!

 

Myyaah

Kategori: Allmänt

Tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden för en dag, pyttsan vad jag saknar er!

Frihet

Kategori: Allmänt

Något som jag har fastnat för under min semester är fiske. Tycker de är så jäkla skoj! Haha de kunde man inte tro. Jag har dock fått ha en egen personlig assistent med mig då jag varken vågar ta i masken eller i fisken. Men NU vågar jag, sålänge jag har handskar på mig ;) jag har tom fått två stycken egna spön, dendu:)

Välkomna tillbaka!

Kategori: Allmänt

Min blogg har vart nerstängd och lösenskyddad av olika anledningar, men nu är den öppen för alla igen :) semestern är i full gång och vi njuter för fullt. Tre veckor har gått sjukligt fort och vi har endast spenderat 5 dagar hemma. Nu sitter vi i bilen ännu en gång för att åka hemåt och svira om och börja med vårat lilla nya projekt ;) Hoppas att alla ni fina ( och fula ?!) mår bra och njuter av sommaren, puss!