Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Triss

Kategori: Allmänt

Det är inte bara mina tjejer som fyller år idag, utan även deras grymma faster Maya fyller 16 idag! Hipp hipp hurra, som vi älskar dig ❤️

Hurra!

Kategori: Allmänt

Idag fyller mina diamanter 1 år! Detta året har varit de mest fantastiska i hela mitt liv. Grattis mina skatter, jag älskar er mest i hela världen 


Hehe

Kategori: Allmänt

Som jag alltid har sagt, "Är det lätt så är de rätt! " 


Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Med 38 grader i skuggan, vatten som gjort kropparna till russin, all inclusive som innehåller allt, nya möten och en familjär vecka så är de skönt att vara hemma igen. Vi har haft de hur skönt som helst och en resa som alltid kommer att kommas ihåg ligger nu i ryggsäcken. Med solkysst hy och blekt hår så välkomnar jag faktiskt hösten med glädje, mysigt med tända ljus och nya tillfällen att se fram emot. 

Idag är det födelsedags fix som står på agendan, ett år har snart gått. Jösses 














Firre

Kategori: Allmänt

Nu kan jag minsann matcha havet, är så redo för sol och bad som man nånsin kan bli. 


Ååååh neeej!

Kategori: Allmänt

Vaknade av panik i morse, ryggen hade fått ett rejält återfall och jag kände bara, neeeej inte nu!!! Men, tack gode Gud, så känns de lite bättre nu med värktabletter och rörelse i kroppen. Jag är totalt livrädd för att få uppleva den smärtan igen, och dessutom bli inlagd på sjukhuset igen, brrr ryser av bara tanken. När vi kommer hem ifrån Turkiet så är det jag som snörar på mig skorna och köper ett gymkort, jag har lixom inget val längre.. 

Men först, hänga upp tvätten, sortera, klä på kids och låta bilen rulla mot dagens to-dos. Senare i eftermiddag får vi besök och jag smiter iväg för att get nailed ;), love it!  
 Tänk att dom är mina 

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Har ni sovit gott? Det har vi, Nellie sover fortfarande och har nu sovit i 15 timmar, tokfia. Idag får vi roa oss med att tvätta och plocka fram alla kläder som ska med till Turkiet, pjuh, tur att de nyss varit sommar och att kläderna är lätt tillgängliga. I eftermiddag står annat på agendan och jag vill gärna hinna bli klar på packningsfronten då tors och fre kommer ha för få timmar. Ha en härlig höstig dag, nästa vecka ska de visst regna, hehe ;)  

Förberedelse

Kategori: Allmänt

Om 4 dagar är vi i Turkiet och de krävs lite mer förberedelse och planering nu när man helt plötsligt har 2 kids, det trixiga är att packa sådär lagom lite. Hotellet vi kommer bo på har all inclusive och även om mina barn äter i princip allt så vill jag ha en trygg bas att kunna luta oss emot ifall något trasslar sig och har köpt på oss massor av smoothies, yoghurtar, välling osv osv. Vätskeersättning, värktabletter, nässpray, solskydd, uv-dräkter m.m är nerpackat, men känns som att jag glömt något viktigt? Första längre resan som mamma, så ni som är lite mer rutinerade  får gärna tipsa mig om de är något jag ej bör glömma:) Hundvakt och husvakt är fixat, det ska bli så skönt att komma iväg ett tag. 

Ca 2 minuter ifrån oss ligger landvetters lekland och tjejerna fick inviga de idag, gissa om dom gillade de?! Så mycket bus och nyfikenhet har jag nog aldrig sätt i deras små ögon, så kul! 
Eftermiddagen spenderades med utomhus lek och jag tycker att det är så härligt att dom börjar bli såpass stora att sandlådan och lekplatser är givande. 






 

Sorgset

Kategori: Allmänt

Ingen har undgått det kaouset som berör nått fruktansvärt som händer runt omkring oss i världen. Jag har blivit så jävla påverkad av detta och det är alla dessa stackars människor som är de enda jag tänker på just nu. Alla fruktansvärda bilder som cirkulerar i media, varje gång jag startar tvn eller öppnar telefonen så bränner tårarna bakom ögonen och jag får en stor klump i halsen som brister med jämna mellanrum. Bilden på pojken som flytit upp på en strand i Turkiet har gjort att jag har gråtit och kräkts om vartannat, jag kan inte släppa de. Jag drömmer om alla dessa flyktingar där barn gråter, kvinnor skriker efter hjälp och männen fightas för sitt liv. Jag vaknar upp med tårarna rinnande och en panik känsla som är svår att kontrollera, om och om igen. Filmen som cirkulerat när mannen plockar upp den livlösa 3 åringen, där man ser hur håret och munnen är full av sand, blöjan fylld av saltvatten och ansiktet ligger nergrävt i vattenbrynet har satt sig så jävla djupt på min näthinna och jag vill personligen åka iväg och hjälpa till på plats. Jag kommer inte dela bilden här, men jag är säker på att du oxå har sätt den och blivit påverkad på ett eller annat sätt. Det enda vi kan göra är att ha dom i våra tankar och be till högre makter att rättvisa ska ta över och att alla dessa utsatta människor får hjälp, skänka pengar om möjlighet finns och kolla hos din kommun vad som är aktuellt. Ingen kan göra allt men tillsammans är vi starka och kan göra skillnad. 

Ff

Kategori: Allmänt

Världens bästa kompisar. Tänk om alla fick äran att ha en tvilling ❤️ 




Mitt hjärta blöder

Kategori: Allmänt

Kollar just nu på efterlyst och jag vill bara gråta och skrika rakt ut! Vad fan händer i världen? Människor är riktiga jävla monster och jag är livrädd när jag tänker på vad mina älskade barn kommer att få se och uppleva under deras liv. Dom ligger i sitt rum och sover gott sen många timmar tillbaka och jag vill gå in och ta båda under mina armar och försvinna långt ifrån verkligheten, fy fan för allt som händer. Föräldrar som blir av med sina oskyldiga barn för att någon annan har tagit deras liv, jag vill spy. Tanken av att snart börja jobba och och lämna ifrån mej mina barn till någon annan på dagarna gör mig illamående. Jag ska göra allt jag bara kan för dom om de så kommer kosta mig livet, utan att någonsin tveka. Tårarna rinner och man känner sig så vidrigt jävla maktlös, hur fan har jag ens haft mage att gnälla för för lite sömn de senaste dagarna? Mina älskade älskade skruttar, jag kommer kriga livet ut för er

Juste

Kategori: Allmänt

Mammas pluttar 😔. Deras små munnar är just nu i ett explosions stadie där tandsprickning är mitt uppe i den aktivaste fasen, klart som fasen att de gör ont! I Tyras fall har en tand tittat fram och minst 1 till är på väg. Nellie ligger några timmar efter, men imorgon lär hennes oxå vara framme och minst 1 till på väg. Dom som annars är så matglada har bara velat ha ersättning och frusen melon idag, kokta makaroner och turkisk yoghurt, tur att dom får i sig något iaf. Ikväll ska dom minsann få varsin Ipren innan läggdags och hoppas på en god natts sömn, för oss alla. Dumma dumma tänder :( 

Goes on

Kategori: Allmänt

Kan man radera dessa senaste 48 timmarna? Hade jag inte haft kids så hade jag fortfarande legat kvar i sängen, sen i söndags. Barnen är som förbytta på natten och leker rövare i timmar, teamwork utan dess like. Det slutade med att alla flyttade omkring inatt och våran säng stog tom, haha! Jag är som en jäkla zombie, när jag väl får somna så drömmer jag konstigt, fryser och svettas om vartannat. Febern är ett faktum och stämbanden är sönderhostade, näsan är igentäppt och slutar aldrig rinna, men vad är väl en bal på slottet?