Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Bränd

Kategori: Allmänt

img_5748 (MMS)

Sikken dag! Haft en toppen dag på crossbanan, morgon till kväll. Solen har verkligen bränt, och jag har fått årets första solbränna:) våren är verkligen här, träden börjar bli gröna och de är citronfjärilar och vitsippor överallt. Love it! Känslan när man kommer hem efter en heldag ute och är sådär härligt trött, och man nyduschad sätter sig i soffan med en välförtjänt kebabrulle på bordet, är svår att slå. Brännan i ansiktet svider lite, och jag är nöjd. Snart kommer bb-live, yes jag har fallit för programmet i år. Vet egentligen inte ens varför, tycker att hela gänget är en stor hög med endast töntar? Haha, det är kanske därför jag gillar de? Eller aa, Max är en lika stor torsk på programmet som jag är;)

Lördag

Kategori: Allmänt

Igen?! Första veckan på praktiken är avklarad och tiden har gått så jäkla fort? I torsdags tog min lillebror körkort, jabadabado:):) han är såååå duktig! Imon kör han sm i Uddevalla, han är lixom inte liten längre? Nackdelen med mig och lediga dagar är att jag kan vara så trögstartad på morgonen. Jag kan sitta med mitt kaffe lääääääänge och bara vara. Men tiden tuggar på, så det är väl lika bra att sätta på bra musik och bli lite extra taggad till allt som ska göras idag. Men först ska jag bara...

Fartofläkt

Kategori: Allmänt

img_6703 (MMS)

Haha jag bara älskar den här bilden, den säger verkligen mycket om dessa två yrpannor. Pappa och dotter, världens bästa bundisar:) idag var de andra dagen på praktiken, jag känner att jag säkert komma trivas, men nog risk för lite understimulans om man gämför med vad jag är van vid. Ett hyffsat soft schema, blir bara ett jäkla pussel med att få ihop allt som kallas fritid. Det var även andra träningen i rallylydnaden idag, en skitbra kurs som uppskattas både av hund och ägare:) jag hade ingen aning om vad de var innan, men jag kan ju säga att jag inte ångrar mig! :) imon blir de lika fullsmockat schema igen, på fredag oxå, lördag oxå, hela nästa vecka och veckan därpå. Vet inte riktigt om jag tycker om att ha så fullt upp, har liksom inte så mycket annat att välja på just nu;) hehe

Trädgårdshjälp!

Kategori: Allmänt

img_2059 (MMS)

Har man varken skottkärra eller brukshäst så får man ta hjälp av de man har! Haha fiffigt va? ;)

Usch

Kategori: Allmänt

Jag börjar förstå grejjen. Det är tur att man kan prioritera och använda de man har innan för pannbenet, idioter.

Valmöjlighet

Kategori: Allmänt

img_5729 (MMS)

Absolut bästaste medicinen mot nackspärr! De funkar;)

Bortglömda

Kategori: Allmänt

Jag vet inte vad jag har gjort, eller varför jag blivit drabbad, men fy fan vilken nackspärr jag har åkt på! Har aldrig haft de innan, nån sträckning nångång kanske, men aldrig kännt en sån här smärta i nacken och ryggraden. Känns som att ryggraden vart med om en twist efter en helkväll med bungyjump utan säkerhetslina.

Som sagt..

Kategori: Allmänt

img_0267 (MMS)

Jobbigt att gå i skolan;)

Alfons

Kategori: Allmänt

img_7123 (MMS)

" jag ska bara ta ett glas vin till middagen. Jag ska bara vila ögonen en liten stund". Haha eller hur! Mitt vin är absolut samma som ifrån middan (ehm?) och Max vilar absolut bara ögonen ( not ) ;) malva ligger brevid och myser och vi bara är. Njut!

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

img_8199 (MMS)

Nu blev jag mitt vanliga glada jag igen:) tog en liten tripp till familjen Pinek/ Klasson när kärleken äntligen kom hem. Att man alltid ska få energi på kvällen tycker jag är onödigt? Haha nä då, bilen blev ju tvättad både på in och utsidan. Perfa!

Färdig!

Kategori: Allmänt

img_0562 (MMS)

Nu har jag surat färdigt:) fick plötsligt massor av energi, Thank god;) har lagat mat, blev huuuur gott som helst. Testade något nytt idag. Eftersom att vi hade tinade kycklig filéer och ädelost så testade jag att kombinera detta. Skar ett snitt i filéerna, fyllde med ädelost, paprika och körsbärstomater. På med lite havssalt och "chicken pepper" & skjuts in i ugnen, 175 grader i 30 min. En fräsch sallad, en klick med crème fraiche, lite nötter, och några skivor bacon:) perfekt middag för oss som älskar kyckling och ädelost. Tips!

Snabb spola

Kategori: Allmänt

img_1399 (MMS)

Idag är det en såndär jobbigt bajsdag. Är rastlös son fasen, men se verkligen INGEN lust till nånting. Har påbörjat saker, men avslutat lika fort, fy va tråkigt! En onödig dag som man lika gärna hade kunnat spola över, ser inte tjusningen? Men dom ska la vara bra till nånting oxå? Eller inte.. Bara tanken att sätta sig i bilen och åka iväg nånstans är bara jobbig. Men jag vet att jag MÅSTE åka iväg på ett litet "ärende" idag. S.u.c.k. Hungrig är jag oxå. Men orka laga mat. Skjut mig

Skiss

Kategori: Allmänt

Vaknade runt nio imorse utav solen som sken in i rummet:) flyt tänkte jag, tills jag verkligen kollade ut genom fönstret, wtf?! Var är min gräsmatta?! Snö!! Suck, drog ner persiennerna och kolladebinte ut försen 10 igen, pissregn. Gött! Eller? Va fan, jag som hade planer idag, tappade all lust. Istället låg jag i sängen och blev jävligt irreterad på en helt annan sak. Och de är "vänner". Jag fattar inte grejen längre. Varför är de bara JAG som ska höra av mig till vissa. Så har de vart de sista halvåret. Jag, jag, jag. Och hör inte jag av mej, så blir folk sura? Hallå eller? Hur svårt kan de vara att höra av sig nångång? Jag vet att saker har ändrats, men hela världen stannar inte för det. Jag kan bli grinig som fan på sånt..

Kvalle

Kategori: Allmänt

Finns de något mysigare än att vara nyduschad och krypa ner i pojkvännens morgonrock, för att sedan gosa ner sig i soffan och kolla bb, & leva i känslan av fysiskt trötthet efter en helt perfekt dag? Love it!

05.45-20.40

Kategori: Allmänt

img_7704 (MMS)

Haha jag dör! Har haft så jäkla ball i skolan idag, agerat superstar. Har spelat in en seriös (?!) scen som vi senare visade upp stolta inför klassen. Det är inte varje dag man vaknar upp son skådespelare? Hehe! Tränade sedan 1.5 timme på sportlife, yes de nya livet har bara börjat;) "hem" och vända för att sedan åka till bäckebol och köpa lite nödvändigheter, och nu äntligen har jag pöst ner mig i min egna soffa, måste bara göra de sista.. Morgan och Ola-Conny rullar på tvn, haha jävla nötter! Å vet ni en annan sak? Jag är ledig imon oxå;) hehe surt va? Jag trivs med skolan, helt klart

2 månader

Kategori: Allmänt

img_0119 (MMS)

Eftersom att tiden springer iväg så har vi redan börjat boka in sommaren i våran kalender. Jag ska vara ledig i typ 7 veckor, så jädra skönt! Det första vi har spikat och klart är midsommarafton! Yehaaaa:):) blir ett stort glatt gäng som jag ska dansa runt midsommarstången med, och de kommer bli så bra! Gäller att ligga steget före, höhö

Yepp

Kategori: Allmänt

img_1574 (MMS)

Nöjda grabbar!

Gosigt

Kategori: Allmänt

img_5989 (MMS)

Jag och goa Emil delar på en box rödvin och bara myser. Max är såklart macho och håller sig till öl, och står för underhållningen :) & imon är vi bjudna på lunch hos svärföräldrarna! Kan ju inte bli bättre;)

Fredag den 13e

Kategori: Allmänt

img_1814 (MMS)

För er som missat;) kollade precis på VS oh jisses sikka damer! Ögongodis så de står härliga till, hehe! Lovet har bokstavlig talat runnit ur händerna på mej, redan fredag?! Imon får jag och Max finbesök sv Emil som kommer hela vägen från Sthlm, trevligt!

Gelas hundblogg

Kategori: Allmänt

img_4252 (MMS)

Ehm jo, töntig som jag är så har jag gått och blivit en äkta hundnörd! Jag kan spricka av stolthet över min lilla icke planerade pärla. Hon gick som en klocka på träningen och jag hade ett fult flin på läpparna när jag packade in henne i bilen och åkte hem. Min skatt!

Påsklov!

Kategori: Allmänt

Har haft lite smått ångest inför detta lovet, inte för att jag är ledig såklart ! utan för att jag har haft två stora hemtentamen som ska vara klara i slutet av denna veckan. Men ( kors i taket ) dom är redan klara ! Båda är inskickade och har tom gåtts igenom ;) Lovley. Annars brukar min underbara taktik vara att göra de i sista sek, men icke denna gången. Nu börjar faktikst mitt lov, heehh, trodde jag ja.. I samma veva som jag skickade in den sista tentan ringde dom från jobbet. Och ja, jag sa faktikst JA ! Så jag ska jobba imon för första gången på 9 !? månader. Därmed sprack min briljanta idé att åka till Gekås imon och bränna några 1000 lappar. Att faktikst jobba och tjäna lite pengar som som samtidigt får träffa sina underbara kollegor är nog en så god plan. Ikväll blir de lite egentid för mig och Malva då vi ska börja Rallylydnad. Har faktikst inte riktigt koll på vad jag har gett oss in på, men de blir nog skoj ! Malva är en hejjare på att tänka och gör allt för att få en köttbulle ;) hehe !

Påskafton

Kategori: Allmänt

Fick en liten nostalgikänsla när jag förut körde förbi ett gäng förväntansfulla påskkärringar. Kom och tänka på när man själv var liten, redo att gå ut för att samla godis med sina bästa kompisar. Hade stått länge framför spegeln, medans mamma sminkade en så fint och man fick välja vilken scarf man ville ha runt huvudet. Sånna minnen kommer alltid att finnas kvar. Och på påskaftons morgon bär man vaknade upp av att påskharen vart på besök. Var de fint väder hade han vart ute och gömt äggen, annars inne. Jag och mina syskon fick leta efter våra ägg i trädgården, för att sedan gämföra vad vi fått i ägget. Det var såklart alltid fyllt av godis, men även ett paket i form av något fint smycke eller liknande. Jösses vad mysigt de var, sånna saker kommer lätt gå i generation:) årets Påskafton har varit mysig den oxå, både med Familj och vänner. Var och snosade på världens finaste bäbis förut, gissa om man blir sugen?! Nicole och Rikard är helt otroliga , så fina ihop:) vi gick en sväng runt mitt gamla kvarter, jag ska fasen flytta tillbaka dit en vacker dag, vilka minnen! Det blev även en spontan tripp till Borås förut för att gå på konsert. Inte vilken som helst, utan Mora träsk såklart:) att kunna ta överföra våran barndom till leona är något som känns i hjärtat, kan se oss själva i hennes tindrande ögon, precis så förväntansfull som jag och min syster var när vi var där som små. Försöker kommer på något negativt i våran barndom, men kan ärlig talat inte komma på en enda negativ sak eller händelse som har hänt. Jag älskar min familj, och dom kommer alltid vara det finaste jag har. Såklart är den lite utökad, och Max och malva har blivit en del av min familj och våran framtid ser mycket ljus ut;) jag älskar er !

värd?

Kategori: Allmänt

ska vi börja med de där vanliga igen ? längesen blablabla.. Iaf, jag har dragit på mig en jävla dum ovana ! När jag pluggat några timmar och sitter framför datan, kan jag helt plötsligt ha kopplat bort motivationen och är ute och svävar bland alla shoppingsajter på nätet. Wtf?! De blir dyyyyyyyyyyyrt och innerst inne vill jag inte ens ha de ? Tror att jag kan unna mej det, men när paket efter paket anländer i brevlådan så är lyckan över på bara några minuter. Vet inte huuuur mycket kläder jag har i min stora gaderob nu, kläder som jag aldrig använt ? Haha kanske ska ha en bloppis ? det blir dyrt att plugga, så för jösse namn gör inte de.;) jag vill ha så mycket, men när de hamnar i mina händer så är de inte lika roligt längre. Skicka tillbaka ? Vad är de ? Big nono. Nej dags att stänga ner alla dessa sajter, kanske ska be min sambo att spärra dom ? ehhe. Tillbaka till verkligheten och tillbaka till Ann som precis har dött. Ja just de, de är sånt jag sysslar med.