Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Händig

Kategori: Allmänt

img_6812 (MMS)

Sikken energi jag har haft idag! Var nästan så att jag gav mej själv en klapp på axeln och fina blommor, eller nått;) det värsta är att jag har vändt upp o ner på våran gräsmatta för att jag hittade plattor gömda under gräset. Och nu måste jag verkligen fortsätta för det ser inte klokt ut! Haha! Min älskade sambo är inte hemma, så han vet inte vilken syn som väntar. Det bästa när han inte är hemma är att jag kan gå runt och grisa hur mycket jag vill, och det har jag levt upp till, haha! Jäkligt skönt ;) nu ska jag gosa ner mej i hans täcke och kudde och drömma om gräsmattor, godnatt.

Karma

Kategori: Allmänt

Hur många tror på karma ? JAG gör ! Igår kväll var det en riktig monsterfluga i sovrummet, så jag pallra mej upp och hämtade en "el flugsmälla " med ett stort flin! Hehe nu jävlar ditt lilla äckel - sa ja innan de luktade bränd fluga i hela rummet. Genast fick jag dåligt samvete och tänkte att fan nu kommer de att hända något jobbigt och visst fan gjorde de det.
När jag jobbade i förmiddags var det kanon väder, ända fram till kl 14.00 då jag satte mej i bilen för att åka hem och lägga mej på straden . Det börjad ö-s-r-e-g-n-a så fort jag startade bilen. Fan. Snabbt hem, in med tvätten ( varenda gång jag hänger ut tvätten så börjar det regna, alltid ) som ändå hann bli blöt, satte på datorn som inte ville fungera, satte på tvn som inte hade någon signal mottagning, åskade som fan, slog upp kylskåpet rätt i pannan, skar mej på kniven osv osv. Slutade med att jag satt alldeles själv i vardagsrummet och sura med en icke fungerande tv + dator och åt min jävla lunch i världens tystnad ! Plötsligt hördes de ett jäkla surrande ( monsterflugjäveln is back), från tvättkorgen och jag hade lyckats linda in en stor geting i påslakanet när jag hade stressat röven av mej för att försöka rädda tvätten! Den där getingen dödade jag inte. Men jag släppte inte ut den heller. Så nu ligger den väl där. Död. Men jag dödade den inte. Säkert. Karma