Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Mind

Kategori: Allmänt

Efter några dagar på
resande fot är vi nu hemma igen. Det är så skönt att komma hemifrån ibland men fy sjutton vad vädret styr mycket. Eller aa, egentligen så bestämmer de allt. Tanken var att vi skulle vara borta betydligt längre men med piskande regn på utsidan och en termometer som visar högst 14 grader så rinner alla planer iväg i samma takt som vattenpölarna fylls på. 

Dagarna där overaller och vinterjackor kunde lämnas kvar hemma kan typ räknas på en hand och när de dagarna har funnits så har vi nyttjat varenda sekund för att roffa åt oss så mycket sol och ljus som vi bara har kunnat. 
Den 1e och 8e augusti är de dags för vad jag tror årets mest minnesvärda fester, men tanken av att åka och köpa en ny somrig outfirre får mig redan att skaka tänder och frysa röven av mig. Men nää-ääää, jag är inte bitter ..;)




Söndagar

Kategori: Allmänt

7 timmar swishade förbi snabbare än vad jag trodde var möjligt i ett mörkt och regnit Göteborg igår. Uteserveringar med infravärme tillsammans med bästa vännen slår nog de mesta, så mysigt!
 


När de är som bäst

Kategori: Allmänt

Vilken mysig dag de blev! Äldsta syster dottern ville bestämt sova hos sin moster idag, sagt och gjort. Vi tog en spontan tripp till Borås djurpark, bara vi och småfolket. Så mysigt ! Leona tar sin roll som kusin på största allvar och gör allt i sin makt för att tjejerna ska ha de bäst. Det har lyst glädje om henne hela dagen och lite egentid tillsammans var precis vad vi behövde. Sen twinstars kom så har tyvärr inte tiden alltid räckt till, men den blir otroligt uppskattad när den finns. Parken var i princip folktom och det var första parkett till varje djur för Leona och hon kunde samtidigt mätta sin nyfikenhet när hon i lugn och ro kunde läsa och fråga om varje art.
Ungen strålade av lycka när hon vann på lotteriet, trots att hon fick lite halvt panik när beslutsångesten tog över valet om vilket djur som faktiskt skulle få följa med hem, haha! 
Nu är magarna matade med tacos, hennes egenplockade mix av smågodis står på vardagsrumsbordet, vi ska gosa ner oss under filten och Netflix är redo. Småfolket sover och imorgon väntar ännu en grym dag, egentid av en annan kvalitet tillsammans med bästa vännen står på tur. Dejttajm ! 







Nike air Max 90

Kategori: Allmänt

Alltså jaaaa:) Äntligen har jag dessa i mina ägor, som jag har letat! Dom är helt galet snygga och otroligt sköna, ett hett tips till er som letar efter snygga skor som fungerar till vilken outfit som helst. Högklackat har jag lagt på hyllan för längesen, vem orkar ens få ont i fötterna ;) 

Nuså

Kategori: Allmänt

Efter en välförtjänt vila och två timmar helt själv hemma så känner jag mig mer laddad och redo att bita tag i dagen igen. Det gäller att hjälpas åt och jag och Max ser till att vi båda är tillfredsställda och är duktiga på att läsa av vad vi båda behöver för att må så bra som möjligt. Vi har haft en stormig vår med många sjukhus besök i ryggsäcken men varje gång har han vart min trygga punkt och har alltid varit uppmärksam på mitt mående och tagit mig under sina vingar. Min abslout bästa vän och min andre hälft, som jag älskar honom! 
Imorgon har jag inga planer och det är nog precis vad jag behöver. Lugn och ro tillsammans med mina små huliganer, för er gör jag allt. 


Död

Kategori: Allmänt

Idag kör dom musten ur mig. Mästare i teamwork och denna mamman är helt slutkörd idag :/. Om de inte vore för denna förbannade ryggen så hade energin räckt men smärtan tar vissa dagar över mitt liv. Jag vet snart inte hur jag ska göra för att bli av med de, att träna gör saken 1000 ggr värre och jag får känslan av en käftsmäll efter en intensiv och aktiv dag. Hade jag inte haft min älskade Max så vet jag inte hur jag hade klarat de. Idag kom han hem ifrån jobbet, är och köper thai mat och avlastar mig genom att åka iväg med tjejerna en stund så att jag får vila. Guld. Hundarna äter snart upp hela mitt samvete och tankarna går att försöka hitta ett tillfälligt hem till dom där fom får vad de förtjänar, för jag varken orkar eller hinner just nu. Vet ni nån som lever för just hundar och kan ge dom all tid i världen så hojta. Världens abslout snällaste och bästaste kompisarna i hela världen 




Inga visor

Kategori: Allmänt

Allt ditt är mitt och allt mitt är mitt. Frågor på de? 

Bloggliv

Kategori: Allmänt

.... Yada yada, inga ursäkter denna gången..;). 

Bara en arbetsveckavecka kvar tills min andra hälft har semester och vi har hela 4 veckor ihop, hur härligt?! Bästa av allt är att vi inte har några större planer, utan tanken är egentligen att hitta solen och spendera våra dagar tillsammans kravlöst och göra precis vad som faller oss in för stunden. Jag ska verkligen njuta och ge så mycket kärlek jag bara kan till min lilla familj, för det är trots allt dom som är hela mitt liv. Jag har lärt mig ännu en sak denna helgen och har insett hur viktigt det faktiskt är att följa sin magkänsla, den har till 99% alltid rätt och efter år av upprepningar så ska jag hålla fast vid de. Jag hade kunnat skriva så många inlägg om just detta, men då hade jag troligtvis fått sätta lås på bloggen och endast ett fåtal hade fått tillgång till mina tankar, hehe! Hoppas att ni har haft en bra helg och kan lägga er på kudden ikväll med gott samvete ..;) puss
Sugen på makalöst snygga naglar föresten?  Kontakta @naileditbynathalie på instagram för att få fräscha och grymma nails, faaaaantasisk :)