Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Bortskämd

Kategori:

Vaknade med ett stort leende på läpparna idag. Jag har jobbat inatt och vaknade därför av att min sambo kröp ner jämte mig i sängen efter att han kommit hem från jobbet, de är så mysigt! Tyvärr så har jag fått stänga ute solen idag, typiskt! Dom dagarna när jag behöver sova, för att orka med några nätter till, så är det Max som fixar allt som har med middagen att göra, det kallar jag lyx;) Idag står det grillning på schemat, har man vårkänslor, så har man :)

Frihet

Kategori:

Vi har fått världens finaste gåva, att faktiskt få välja vad vi vill göra med våra liv. Att kunna sortera bort och endast omringa dig av sånt som du mår bra av, kallar jag frihet

Post!

Kategori:

Vem var kommit på de där klyschiga ordet att lycka ej kan köpas för pengar? När är sådan snygg bikini landar i brevlådan, så måste jag säga att lycka visst kan köpas. Så snygg! ( måste dock bortse från att jag kommer se ut som en iprengubbe innan solbrännan har kommit till sin rätt, haha )

Mums!

Kategori:

Ni fattar inte hur härligt det är att gå runt i affärer, när syftet är att köpa sommarkläder! Allt fint som man klickar hem från nätet ska snart få komma till användning. Nu är de bara 3 veckor kvar tills vi åker till Thailand:):) det ska bli så härligt. En annan rolig sak är även att jag ska få träffa en mycket saknad vän där nere, vi har för mycket att ta igen;)

Sweeet

Kategori:

Sådan matte, sådan voffis

Booxxie

Kategori:

Jag vet vad dom flesta människor gör på dagarna. Jag vet vad dom äter till frukost, lunch, middag,vilka dom umgås med, hur många timmar de dröjer mellan måltider och träning, vilken tidpunkt man vaknar på morgonen, vilka kläder som är nya, hur deras inredning ser ut ( ), jag vet hur många ord deras unge kan säga, hur många tänder hen har fått, hur mycket håret har växt, hur många gånger man springer på toa under en dag (?!), när de är dags för nästa tandläkarbesök, var man handlar sin mat, var man befinner sig för tillfället osv osv. Det bästa är att jag inte ens behöver slå ett enda nummer, eller säga ett ynka litet ord. Tack för att jag får delta i hela era liv, verkligen.

Haeeyy

Kategori:

Hej!

Bortglömd

Kategori:

Att jag har gått och blivit en periodare gällande bloggen är de nog ingen som har missat. De är Lixom inte den som blir min prio, inte på något stadie faktiskt;) men jag lever, och de för fullt kan jag medge! Jag ska försöka uppdatera lite bättre här, de finns faktiskt ganska mycket roligt som händer just nu:) hoppas att ni alla har haft en bra helg, för de har iaf jag haft! Lördagskvällen spenderades i Scandinavium tillsammans med Sean banan;) kiing!

( om fem veckor så ligger jag på stranden i Thai. Jobbigt va? )