Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Nöjd

Kategori: Allmänt

Efter en liten tripp back in the days med min trogne följeslagare är jag nu redo för en riktigt dundrande nyårsafton imorgon. Vi har även blivit bjuda på alla sorters olika kaffe sorter, kakor, lagat trasiga hundar, bytt ett flertal blöjjor samt tömt pottor från vardagsrummet. Det kallar jag en äkta fredagskväll;) och pricken över iet är känslan av att vara ledig i hela 17 dagar till(!) Hujedamej vad jag har det bra! Och med en gosig Max brevid mig så kan det faktiskt inte bli så mycket bättre. Love!

Tjhaabba

Kategori: Allmänt

Ligger fortfarande kvar i sängen, utanför är de storm och ösregn! Idag känns det som att jag har vart med om världens magpass, magen har iaf fått rejält med stryk, haha! Men jag mår iaf bättre, inga kramper på några timmar, skönt! Idag blir de nog bara att ta det lugnt hela dagen, så att jag är fit for fight till på lördag, det blir en nyår helt i min stil;) & på söndag måste jag verkligen vara pigg, för då ska vi hämta huliganerna, Minna och Malva! Det ska bli så jäkla roligt och jag ser verkligen fram emot att bli med hund(ar):) efter att ha velat runt i Borås, så har vi fått köpt alla saker till dom som kan tänkas att behövas. Var och chippade, vaccinerade och besiktigade alla 5 i tisdags, nemas problemas:) så idag får jag väl njuta av lugnet, hehe!

Smärta!

Kategori: Allmänt

img_0942 (MMS)

Satan vilken smärta i magen jag har! Hela dagen har gått åt att försöka klara mig igenom varenda kramp som har passerat magen. Jag har aldrig vart med om detta innan, och jag hoppas att detta är enda och sista gången:/ har vart på begravning idag, och tack gode gud så klarade jag det ! Iaf under cermonin.. Vi kommer sakna dig, men nu vet vi alla att du äntligen får vila i frid. Kass uppdatering, måste bara bryta ihop och komma igen;)

Gos!

Kategori: Allmänt

img_0342 (MMS)

Min lilla älskade familj:)

Mellandags rea

Kategori: Allmänt

img_7467 (MMS)

Att åka in till stan en dag som denna var rena självmordet! Folk blir alldeles tokiga så fort de är en röd prislapp på ett plagg, spelar ingen roll om de är en tjugolapp det handlar om, är det rea så ska de bannemej handlas. Hör föräldrar som säger till sina barn att de får hitta något på rean om de ska ha något, annars kan dom fetglömma att få något köpt.. Haha folk är verkligen inte kloka. Och jag kan ju inte säga att hela Sverige var där.. Såg du en svensk så var det nästan så att du ville gå fram och prata lite, skönt att kunna prata med någon som talar samma språk. Jösses!

Upponer

Kategori: Allmänt

img_5797 (MMS)

Att kunna gå en långpromenad med en tunn vind jacka, strumpbyxor och powerboots (såklart!) utan att frysa den 25 december är inte okej. Haha!;)

The look of love

Kategori: Allmänt

img_9405 (MMS)

Jag fick "kärlekens öga" av min grabb igår, så jäkla fint! Tack hjärtat<3 det är ganska roligt att höra hur andra firar jul, de flesta firar verklien helt olika, skoj! Jag hoppas att ni har haft en toppen jul allihopa, det har iaf jag haft;) idag är det juldagen, säkert många som ska ut idag, men jag är tyvärr inte super lockad av det idag, mycket mysigare att umgås med alla hemma:) tjing!

24 december

Kategori: Allmänt

img_4642 (MMS)

Den har dagen har varit helt jäkla underbar! Alla nära och kära är samlade och jag bara njuter. Det har faktiskt vart den bästa julen på många år, jag får nästan lite barn känslor igen:) tomten har kommit med världens finaste paket, och pojkens prestent ligger varmt om hjärtat. Jag älskar er! En jul med 7 hundar hör inte till vardagen men jäklar vad mysigt det är! 5 valpar som är överallt och ingenstans är något som jag nog aldrig kommer att få upplevs igen! Och min malva har oxå fått en julklapp, såklart;) god jul på er!

Jag vet!

Kategori: Allmänt

Nu är de faktiskt julafton:) kollar man ut genom fönstren så är det noll julkänsla, men inomhus känns det faktiskt lite:) i år har granen vart så stor, så vi har fått pynta den med hjälp av en stege, haha ! En riktig Disney gran med fullt av paket under, mys! Pojken ligger och snarkar brevid, han ska bara veta vad som finns i hans paket, hehe;) han har även blivit med en stalker, ett riktigt psykfall ! Stackarn.. ;) Nu är det dags att ladda batterierna för imon händer det grejjer! Godnatt godingar

Släppa taget

Kategori: Allmänt

Jag kan bli lite illamående när jag tänker på människor som inte kan släppa taget om det förflutna. Kom över det ! Det finns ju något som inte står riktigt rätt till, det har jag ju garanterat märkt.. En människa som jag aldrig kommer kunna acceptera, det är tragiskt, eller rättare sagt DEN är tragisk. Ja, denna människan är en DET för mig, finns inget värde alls i mina ögon. Sorgligt men sant ! Att tycka synd om sig själv, är något av det värsta jag vet, Att sedan försöka haka fast i det förflutna är ännu värre. Du blir inte bättre än vad du gör dig. Move on ..

Gosigt

Kategori: Allmänt

Pappa och dotter mys

bäbis

Kategori: Allmänt

Idag har jag äntligen vart och snosat på bäbis! Jag kan fortfarande inte fatta att min Natalie har gått och blivit mamma:) så jädrans fina är ni, och jag är fruktansvärt stolt över dig, min abslout bästa vän !

Lycka

Kategori: Allmänt

Mina älskade små prinsessor:)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Det är helt jävla sjukt vad det regnar (som om inte alla visste..). Nu är de faktiskt inte roligt längre, det värsta är att jag blir så jäkla trött. Hade lätt kunna ligga i sängen hela dagarna och bara vägra att gå upp, men så funkar det ju inte tyvärr, haha! Idag har jag iaf gått med ssk på praktiken, var faktiskt riktigt roligt att se hur dom verkligen arbetar:) imon blir det en kort dag ( hoppas jag) sen är det bara några timmar till på tors då det blir min sista dag på praktiken! Sen 2 dagar i skolan nästa vecka, sen väntar 3 härliga veckors ledighet, hur skönt?! Och imon blir valparna hela 5 veckor, med andra ord är dom redan lev.klara om 3 veckor! Så jäkla mysigt:) en julafton med 7 st monster, & jag bara älskar det!

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag är det en äkta söndag. Att absolut inte göra någonting, det är min specialite ;) Att helt ofixad gå runt med sovtoffsen på sne och mjukiskläder, är något av det bästa jag vet. Älskar sånna här dagar, även om de kryper lite i kroppen av rastlöshet är de otroligt skönt att inte ha några måsten alls. Mys !

Sömn

Kategori: Allmänt

img_7523 (MMS)

Inatt har jag och m nästan fått sova i skift, för att springa upp om vart annat för att kolla tilll de där små huliganerna som bor i rummet brevid. Att det finns någon mening med skillnaden på natt och dag, är något som dom ej har förstått än! Lever rövare så de står härliga till ;) haha!

Absolut

Kategori: Allmänt

img_6397 (MMS)

Att stå i Frölunda klockan 2 på natten är en lördagsnatt och vänta, är verkligen det bästa jag vet! Nej..,

Mumin

Kategori: Allmänt

img_9360 (MMS)

Det blev visst det här lille monstret som fick störst plats i deras hjärtan. Så om fyra veckor bor han hos en annan liten familj:) våran lille favorit grabb!

Molle

Kategori: Allmänt

img_3457 (MMS)

Om en timme kommer de en familj för att kolla på Molle:) hoppas dom är bra, och att Molle gillar dom:) spännande!

Ångest

Kategori: Allmänt

Idag har vi lagt ut valparna på annons och jag har en sån jäkla beslutsångest över vilken jag ska ta ! Det är två stycken jag pendlar imellan, och jag hade i princip bestämt mej, tills annonsen kom ut .. Fasen :/ Det står mellan båda tikarna, men jag har verkligen ingen aning om vilken som ska få följa med mej hem om två veckor ..





Det slutar väl med att båda två står i mina ägor ;)

Stop

Kategori: Allmänt

img_5396 (MMS)

Det blev ett litet stopp hos valparna innan jag åker:) när jag kommer härifrån är en annan femma;)

Perfekt!

Kategori: Allmänt

img_0384 (MMS)

Sicken perfekt dag jag har tajmat in Ullared! Haha, det är ju jätte mycket snö, och mer trillar ner:) mysigt, men bara om jag hade haft min lilla älskade bil:( den är faktiskt bäst!

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

img_7304 (MMS)

Nu är jobbhelgen över, skönt! jag trivs bra på de nya stället och har redan gått halva tiden. När jag kommer tillbaka till skolbänken är de endast två skoldagar kvar, sedan är de lov i tre härliga veckor:) underbart! Imorgon ska jag hämta lilla Alicia på dagis, då blir de en alldeles egen Alicia och gela dag:) mys!

Wohohoho:)

Kategori: Allmänt

img_1173 (MMS)

Snön har anlänt till hindås;)

Jobbigt

Kategori: Allmänt

img_7027 (MMS)

Man blir trött av att busa:)

Mysigt

Kategori: Allmänt

img_9586 (MMS)

Så här har vi tillbringat denna soliga lördag. Tvspels hörnan till höger och tv hörnan till vänster:) inget tjafs om vem som ska göra vad iaf! Perfekt;)

Lördag

Kategori: Allmänt

img_0257 (MMS)

Skön dag! Mer kasst väder innebär det innomhus mys hela dagen. Började med praktik 7-11 ( tungt? ;), åkte hem, fixade frulle, tände massor av ljus och en brasa, väckte sambon, la oss i soffan och satte på en film. Tog ca 10 minuter, sen sov jag som en liten gris. Inte konstigt, med tanke på det moster passet jag fick kämpa mig igenom i morse;) hehe! Ligger fortfarande i soffa , och här tänker jag stanna! Mohaha, ska hem till busarna sen som redan har kommit på hur man klättrar ur den nya höga! valplådan. Det ska vara omöjligt för dom, men där fick vi ! Haha

Konstigt!

Kategori: Allmänt

img_1807 (MMS)

Ett så kallat akvarium pryder våran hall sådär blått och vattnigt som bara ett akvarium kan göra;) sambon har så stolt köpt fiskar och inrett akvariet med all möjlig pirat konst, haha! Grejjen är att varenda jäkla fisk har gått och dött, och då menar jag många fiskar.. Två små rackare har överlevt + räkorna. ehm ja, räkor.. Haha! Vi har inte fattat varför fiskarna har dött, men i samma veva som hittade vi ett konstigt litet kryp på botten. Aha en parasit var de första vi sa, men vi dödade den inte, utan ville se vad som hände, med resterande offer. Igår fick vi se vad denna parasit utvecklades till: en TROLLSLÄNDA! Wtf?! Nu lever den på slangarna ovanför vattnet och är typ regnbågsfärgad. Hur fasen fick detta monster liv? Kass bild, men om ni zoomar så kan ni se fanskapet. Och jag vill inte döda den, har ingen bra erfarenhet av att slå ihjäl små kryp i min tillvaro, ni kommer ihåg hur de gick sist? ehehhe;)

Stolt!

Kategori: Allmänt

01.11 anlände det en liten pojk till denna värld :) Grattis Natalie och Jimmy , är sjukt glad för eran skull ! Och hur stolt jag är över min Natta ska vi ínte ens tala om ! Efter 3 dagar med verkar så är han äntligen ute, på beräknat datum dessutom ;) LOVE

Flyttgubbe

Kategori: Allmänt

Nu är de nog dags att gå upp ur den vara sängen, då jag ska åka och agera flyttgubbe åt min älskade sysster :) hehe! Detta kommer bli bra !

SMS-inlägg

Kategori: Allmänt

Finn ett fel !

Kategori: Allmänt



Att inte jag dog ! Haha

Hjärtat

Kategori: Allmänt

Idag går alla mina tankar till min absolut bästa vän Natalie! Jag håller alla tummar och tår jag har och bara väntar på ditt samtal att underverket har anlänt ! Du är bäst mitt hjärta och du kommer bli världens bästa mamma ! Du kommer klara detta galant <3 Jag älskar dig, världens finaste och bästaste vän :) Dig kommer jag aldrig att släppa !