Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

Procedur

Kategori: Allmänt

Förut när jag stog i duschen så slog de mig vilket jäkla projekt det faktiskt är att duscha. Okej, here we go; 
Av med kläderna, in i duschen och vänta på rätt temperatur med en irriterande känsla när de kalla vattnet skvätter upp på benen. Skölja av hela kroppen + håret. Stänga av kranen och schamponera håret. Sätta på kranen igen och skölja ur produkten. Stänga av kranen och krama ur all vatten ur håret. I med hårinpackning. På med kranen och skölja av händerna. Stänga av kranen. Ta duschcreme och löddra in hela kroppen, raka bort all oönskad kroppsbehåring och noggrant se till att allt faktist är borta. Jag hatar hår. Uäk! På med kranen igen och skölja ur inpackningen som helst ska ha suttit i  minst 5 min. Krama ur håret igen. I med balsam. På med kranen. Skölja av hela håret + kroppen samtidigt som man tar nästa produkt som ska rengöra ansiktet. Skölja av allt ännu en gång och denna gången se till att man helt har fått bort alla produkter ifrån håret. Stänga av kranen och ta två handdukar, en till håret och en till kroppen. Torka sig såpass noggrant att hudcremen kan göra någon nytta. Smörja in ansiktet med ansiktcreme och kroppen får en egen anpassad hudcreme. Borsta håret och tänderna, ev klippa naglarna, ta deo, bodymist, parfym och hårolja i topparna. Kanske dra en pensel genom ansiktet beroendes på humör och vad som komma skall. 

Jag börjar inse varför jag ofta hör en lång och intensiv suck ifrån Max när vi ska iväg nånstans och han står och stampar i hallen med ytterkläderna på och en tjej redo på vardera arm, när jag hojtar ifrån badrummet :- Jag kommer strax älskling, ska bara duscha! 

Maria Nila är förövrigt lätt den bästa hårvårdsserien som jag har testat, håret blir lent som silke och doftar så gott. Tips tips! 

Öf

Kategori: Allmänt

Igår var de dags för tvillingträff, denna gång på öf i Landvetter. Och tjejerna älskade de. Verkligen älskade de. Att gå på öppna förskolan har lixom aldrig lockat mig ( förutom tvillingträffarna) då jag ryser av bara tanken av att bli omringad av främmande morsor som skryter om deras senaste "sykollektion" där deras egna påsydda logga syns mest av allt, samtidigt som de spyr galla över att deras "vän" gav minsann sin son saft till middagen igår och jag får reda på i detalj hur deras kids avföring ser ut. Tack men nej tack. Men jag ska ge de en chans och kanske köpa mig en symaskin och sälja mina faboulösa plagg i kapprummet med namnet : By Svaer. MmmmmmmMmmm

No words

Kategori: Allmänt

Här är de lattjo som alltid ;) Dagarna swishar förbi och vi är snart halvvägs i oktober. Vi har hunnit med mycket de senaste, och mycket tid har spenderats tillsammans med familjen. Förra veckan började inte alls bra, halva måndagen fick vi besöka barnakuten med Nellie då hon fick en febertopp som ( efter mycket om och men ) visades bero på en öroninflammation. Plutt:(. Tjejerna charmade alla och både patienter och personal kom fram och ville ställa frågor och prata med kidsen, jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid all uppmärksamhet man får när man har twins, haha! 
Nellie behövde mycket vila och närhet och Max valde därför att stanna hemma förra veckan, då man har lite svårt att räcka till som ensam förälder till två som kräver olika stimulans mitt i en kraftig utveckling och i en penicillin kur. 
Tyra fick ensam följa med till Ullared, gissa om de kändes konstigt att bara ha med sig en bebis? Haha enkelt som en plätt och riktigt lyxigt att kunna ge hela sin själ och uppmärksamhet till endast en. Om jag hade fått bestämma från början om jag velat ha tvillingar eller endast en enling, så hade jag valt tvillingar, alla dagar i veckan

Hoppas ni alla mår bra och att ni har andats in hösten ordentligt, visst är den härlig:)