Gela Björklund

Fånga vartenda litet glitterkorn som kommer i din närhet

dendu

Kategori: Allmänt


(Jag hoppas att Jonas är lika stolt över mej ;)

Eftersom ..

Kategori: Allmänt

Jag är så äckligt stolt över min älskade "lille"bror så måste ju även ni se vilken jäkla klippa han är !

Jonas Björklund, störst bäst och SNYGGAST!

Nyyyya tag

Kategori: Allmänt

Haft en toppen start på veckan ! Vart på förlunda torg med mamma, sandra och lillan:) yey så mysigt! Fick köpt massor av "bra och ha grejjer". Dels den nya mascaran med motor ?! haha haru testat den ? Fick sålt den ena sadeln oxå, tjoho ! Det bästa av allt händer nästa vecka. Åhhh jag håller alla tummar och tår jag äger. Är en hel del som ska göras, men jag gör det med ett leende på läpparna. Hoppas hoppas hoppas !
En annan grym sak är att min bror är bäst i Sverige (ungdom). Han vann SM i helgen, tror du jag är stolt? Älskade, älskade Jonas .

Imon ska det jobbas och fixas en jäkla massa, men jag gillardet. Jag känner på mej att detta kommer bli bra, j-ä-v-l-i-g-t bra.

aaaaaiiirr

Kategori: Allmänt

Åhh vad jag är sjukligt sugen på att ta en sista minuten och bara dra. Jag ska, men inte nu..


Ikväll blire jobb igen ( har inte jobbat på en vecka :S ), och jag börjar faktikst sakna det lite. Inte själva jobbet utan alla runtomkring. Jag och Max var hos Nicole och Rikard igårkväll och det är alltid lika mysigt med er goingar :)

Jag börjar tröttna lite smått på vardagen ( kan de ha ngt med vädret att göra ?), det måste ske en förändring och det är snart!

Tipsa !

Kategori: Allmänt

Jag gråter ALDRIG när jag kollar på film ( okej, Black Beauty är ett undantag ), men jisses, jag grät som ett barn när jag såg denna ! ( Jag kom även på Max när han legat i mitt knä, och en stor pöl bildades på mina brallor, haha ). Den är definitivt värd att se ( tipsa, tipsa )

Klassåterträff

Kategori: Allmänt

Fick en inbjudan om att det skulle ställas till med en klassträff nu i slutet av Maj. Åhh va roligt tänkte jag, nu kanske alla kan träffas och det blir som förr ? Har t.om tagit ledigt från jobbet pga detta och verkligen sett fram imot det.  Såg nu att två "avböjt" och jag undrar vad fan det var som hände ?!

Jag har försökt förstå varför det blev som det blev men ALDRIG kommit på ett sannolikt svar.
Vi två var som systrar under ca 2 års tid. Vi gjorde nästan allt tillsammans, vi levde tillsammans. Var inte hon hos mej, så var jag hos henne. Vi släpade t.om våra hästar fram och tillbaka, bara för att vi skulle kunna vara med varandra. Vi tänkte likadant, vi skrattade åt samma saker, vi grät tillsammans, vi åkte utomlands tillsammans .. Jag var med och stöttade henne när hon hade det jobbigt i sitt liv, och hon fanns alltid där för mig. Men nu, vad finns kvar ? inte ett jävla skit .. Jag har försökt, men når inte fram ..
Jag vet inte riktigt vad jag vill med detta inlägget.. En klassåterträff utan de personer jag har alla minnen med?
Spännande ! ;)

bloggtorka ?

Kategori: Allmänt

Jag har varken haft lust eller motivation till att blogga de senaste dagarna, dock har det hänt en hel del .. Idag är första dagen sen i torsdags jag känner mej helt frisk ! Har mått pissdåligt under vissa stunder, men idag bär benen mej igen, och det tackar jag för :)
I lördags fyllde jag år, och heeeey sikken dag det blev. Mådde bra när jag vaknade, åt frukost, spydde, storlipa i Max famn ( va hände ?!), bet ihop, åkte till allum och köpte en ny jacka, åkte till Sandra, tog ett glas vin, öppnade paket, och pang så var jag bra igen (: Mådde bra under resten av dagen på Liseberg ( tack för en kanon dag alla !), blev tyvärr kass senare på kvällen igen.. men de var kul så länge det varade. Alla bilder är tyvärr i sandras kamera, så ni får hållas.

Av Max fick jag ytterligare en spaweekend tillsammans med honom, ååååhh va mysigt ! Jag får helt fria händer att välja när och vart. Tack älskling!



sluuuuuuuuuuta

Kategori: Allmänt

jaaaa, ja ska blogga.. inte nu men sen

Illa

Kategori: Allmänt

Ligger och kurerar mig i soffan, usch vad dålig jag har vart idag! Åkte till jobbet men blev genast hem skickad vilket jag är glad över! Svider i magen, mår illa, har feber osv.. Har knappt kunnat äta ngt idag, har fått i mig lite chips, haha! Jag har fått lite presenter i förskott av min mamma, pappa och bror:) tandblekning ( spåkvinna?!), underkläder och en jätte nalle! Taaaaaack:) har även fått en ny säng; måste bara bestämma mig vilken jag vill ha. Känns som att jag vart i varje affär och har kraftig beslutsångest:S. Imorgon är det miin dag och då ska jag bannemej vara frisk! Puss&kram

Harrrre

Kategori: Allmänt

Jävlar vilka intensiva dagar det har vart! Jag är helt slut och kroppen börjar tyvärr säga ifrån såhär efter ytterligare ett 13 timmarspass på jobbet.. Igår var jag "ledig", om man nu kan använda det ordet i detta fall.. Jag är trött och känner mej som en bitterfitta så godnatt;)

Allum

Kategori: Allmänt

Cred till mej som hyffsat fort köpte kanon fina presenter till min älsklings grabb som fyller år idag! Grattis Max, jag älskar dig mer än mest!

Ojdå

Kategori: Allmänt

Snart har jag skämt bort mej själv med en hel timme i solen, jisses! 10 min kvar, sen återstår "bara" 5 timmar av 12 på jobbet. Jag är allt bra ja

Äntligen

Kategori: Allmänt

Slår på tvn och börjar nästan genast gråta för att en annan gör det? Hah, känslig efter ett 12 timmarspass med på tok för lite näring? Jag känner mej som en arbetsnarkoman och detta är bara början! Jag har erövrat soffan och här tänker jag stanna tills jag orkar kravla mej upp för trappan till min säng, för imon är det bara påt igen, och igen, och igen osv.. Ja du hajjar nog